- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.321
Kaç dk da çıktı sonuç, yani pek kuruma çizgisi gibi durmuyor ama biraz beklemişsiniz gibi de. Sararmış çünkü. Eğer kısa sürede çıktıysa bence pozitif ❤Kızlar bu kuruma çizgisi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dk da çıktı sonuç, yani pek kuruma çizgisi gibi durmuyor ama biraz beklemişsiniz gibi de. Sararmış çünkü. Eğer kısa sürede çıktıysa bence pozitif ❤Kızlar bu kuruma çizgisi mi
zeyyy123 çoook tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inş harika bir haberburciby hanımefendinin pozitif oldu, bir de sizi biliyorum ben. İkinizi de tebrik ederim dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim, hayırlı mübarek olsun
Valla yaptım kenara koydum ilk 10 dakika negatifti olmadı deyip kenarar koydum bir saat sonra baktım böyle ama büyük ihtimalle kuruma çizgisi çünkü erken gebelik yaptım o negatif başa heycanlandımKaç dk da çıktı sonuç, yani pek kuruma çizgisi gibi durmuyor ama biraz beklemişsiniz gibi de. Sararmış çünkü. Eğer kısa sürede çıktıysa bence pozitif ❤
Ben ayın 18’inde tekrardan gidicem bi şu anda beklemedeyim canım. Belirtilerim çoook amaburciby sen ne yaptın
Kadın doğuma gittinmi hiç ben acilden verdimBen ayın 18’inde tekrardan gidicem bi şu anda beklemedeyim canım. Belirtilerim çoook ama
Belli olmaz o. Ama isterseniz sabah bir test daha deneyin. Ben de bugün bir gebenin günlüğü hCG test yaptım ama adete 6 gün var. Kuruma çizgisi bile yok. Yani kuruma çizgisi böyle mi oluyor bilmiyorum en doğrusu ya kan vermek ya da test tekrarı yapmakValla yaptım kenara koydum ilk 10 dakika negatifti olmadı deyip kenarar koydum bir saat sonra baktım böyle ama büyük ihtimalle kuruma çizgisi çünkü erken gebelik yaptım o negatif başa heycanlandım
Gittim canım ama şart değil gitmek çünkü zaten bir şey görünmüyor bu aşamadaKadın doğuma gittinmi hiç ben acilden verdim
İki güne bir değerlerine baktırdın mıGittim canım ama şart değil gitmek çünkü zaten bir şey görünmüyor bu aşamada
Cnm bu kuramaya benzemiyor nemzan yaptın kaç dakikada ciktiKızlar bu kuruma çizgisi mi
Hayır çünkü kanda daha dün öğrendim zatenİki güne bir değerlerine baktırdın mı
Cnm varsa testin tekrardan yaparmisin anlarız ne oldugunuValla yaptım kenara koydum ilk 10 dakika negatifti olmadı deyip kenarar koydum bir saat sonra baktım böyle ama büyük ihtimalle kuruma çizgisi çünkü erken gebelik yaptım o negatif başa heycanlandım
Kırmızı var gibi yeniden yapsanaKızlar bu kuruma çizgisi mi
Benimde erken gebelik en iyilerden prodoctor çıkarmıyor baksnaa 4 tane yaptım kasetler silik çıkıyor bide duratest anında çıkardıValla yaptım kenara koydum ilk 10 dakika negatifti olmadı deyip kenarar koydum bir saat sonra baktım böyle ama büyük ihtimalle kuruma çizgisi çünkü erken gebelik yaptım o negatif başa heycanlandım
Testi hemen sonra yaptım bir tane daha o negatif çıktıBelli olmaz o. Ama isterseniz sabah bir test daha deneyin. Ben de bugün bir gebenin günlüğü hCG test yaptım ama adete 6 gün var. Kuruma çizgisi bile yok. Yani kuruma çizgisi böyle mi oluyor bilmiyorum en doğrusu ya kan vermek ya da test tekrarı yapmak
Anladım çok çok teşekkür ederimKanda gebelik testi beta hcg olarak çıkar canım. Eğer sadece saç dökülmesi için dediysen ona bakmamışlardır. Yine de sonuçların çıkınca kontrol edersin beta hcg bakılmış mı diye. Ama kanda çıkması için bile daha erken söylediğin tarihlere göre
Beklemeye devam edeyim o zaman çok teşekkür ederimçok çok erken sanmıyorum canım
İlk 10 dakika da yoktu sonra olmadı deyip uzandımmmax bir saat sonra çıktı ama ardından awox erken gebelik yaptım o negatifCnm bu kuramaya benzemiyor nemzan yaptın kaç dakikada cikti
Awox erken gebelik uaptım o negatifKırmızı var gibi yeniden yapsana