Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kaç dk da çıktı sonuç, yani pek kuruma çizgisi gibi durmuyor ama biraz beklemişsiniz gibi de. Sararmış çünkü. Eğer kısa sürede çıktıysa bence pozitif ❤
Valla yaptım kenara koydum ilk 10 dakika negatifti olmadı deyip kenarar koydum bir saat sonra baktım böyle ama büyük ihtimalle kuruma çizgisi çünkü erken gebelik yaptım o negatif başa heycanlandım🥺

Valla yaptım kenara koydum ilk 10 dakika negatifti olmadı deyip kenarar koydum bir saat sonra baktım böyle ama büyük ihtimalle kuruma çizgisi çünkü erken gebelik yaptım o negatif başa heycanlandım🥺
Belli olmaz o. Ama isterseniz sabah bir test daha deneyin. Ben de bugün bir gebenin günlüğü hCG test yaptım ama adete 6 gün var. Kuruma çizgisi bile yok. Yani kuruma çizgisi böyle mi oluyor bilmiyorum en doğrusu ya kan vermek ya da test tekrarı yapmak 🌸

Benimde erken gebelik en iyilerden prodoctor çıkarmıyor baksnaa 4 tane yaptım kasetler silik çıkıyor bide duratest anında çıkardı

IMG_4412.jpeg

Kızlar bu kadar koyulaşıp sonra silikleşmesi normal mi? Döngünün 11. Günü

merhaba kızlar bugün ki ovulasyon testim. İdrar damlatır damlatmaz çıktı. Ama bu pik mi yani yumurtlama mı yoksa catlama mı oluyor sizce epey koyu ama hafif silik de diğerine göre. Ay bu testler beni delirtecek

Eklentiler

• IMG_8735.jpeg
    IMG_8735.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 6
Belli olmaz o. Ama isterseniz sabah bir test daha deneyin. Ben de bugün bir gebenin günlüğü hCG test yaptım ama adete 6 gün var. Kuruma çizgisi bile yok. Yani kuruma çizgisi böyle mi oluyor bilmiyorum en doğrusu ya kan vermek ya da test tekrarı yapmak 🌸
Testi hemen sonra yaptım bir tane daha o negatif çıktı

Kanda gebelik testi beta hcg olarak çıkar canım. Eğer sadece saç dökülmesi için dediysen ona bakmamışlardır. Yine de sonuçların çıkınca kontrol edersin beta hcg bakılmış mı diye. Ama kanda çıkması için bile daha erken söylediğin tarihlere göre
Anladım çok çok teşekkür ederim ☺️

X