Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Eki Görüntüle 3519839
Kızlar bu kadar koyulaşıp sonra silikleşmesi normal mi? Döngünün 11. Günü
Yani belki o kadar koyulaşıyordur, biraz sıvı alımınız olmuştur etkilemiştir bilemiyorum. Ama bence çatlamış, zaten vücudunuzda da hissediyorsunuz akıntı değişiyor biraz sancı oluyor. Eğer değerlendiriyorsanız tutar inş

Kızlarcımm selamlarr yazışmaları hep okuyorum herkes çok heyecanlı bende dahil umarım hepimiz kalbimizdekine ulaşırızz 🥹🤩 Bugün döngümün 11.günüydü. Doktor kontrolüne gittim, her şey yolunda rahim temiz görünüyor kan testleri de çok iyi çıkmış dedi çok sevindimm 🙏 sağ tarafta 15 mm yumurtam varmış doktor 2-3 güne çatlar gün aşırı ilişki olsun dedi🥰 bunu şu yüzden yazıyorum; hepimizin kafası karışıyor yumurtlama mı çatlama mı testler akıntılar derken. Şöyle ki ben bu öğlen ovu testi yaptım ikinci çizgi neredeyse görülmedi ayrıca yumurta akı gibi de akıntım oldu bugün. Yani teste göre ovulasyona yakın bile değilim akıntıya göre de yumurtlamış olmam gerekiyor 🫠 yaağğniii demem o kiiiii bence testlere filan çok takılmadan gün aşırı birliktelik olmalı en sağlıklısı bu. Biraz uzun yazdımm okuyanlara teşekkür ediyorum 😍🙏
Merhaba, bende bugün 12. Günümdeyim aynıyız yani. Uygulamaya baktığımda 13-14 gösteriyor. Ama dün çok hafif akıntım vardı bugün biraz daha fazla gibi ama yine az normalde daha çok oluyor biliyorum. Değerlendirmedim cuma ve cumartesini beklediğim için. Bugün ve cumartesimi deneyeyim yoksa 3ünüdemi bilmiyorum. Normalde gün aşırı yapıyoruz ama sperm kalitesi denildiği için bilemedim. Bulunduğum yerde hiçbir eczanede Ovulasyon testi bulamadım hepsi siparişle getirtiyormuş alamadım oyüzden:KK43:
Herkesin fikirlerini alabilirmiyimm ne yapayımm sizce 🥹🩷

Kızlar kargom geldi şimdi testi deneyim dedim bir tane yaptım 10 saniye idrara tuttum çektim düz zemine koydum 17.04 gece yaptım kaç dakika beklemeyelim sonucu baz almam için yaptığımda tek cizgiydi bıraktım bakmadım henüz ilk defa denedigim için soruyorum innovıta ovulasyon testi

Kızlar kargom geldi şimdi testi deneyim dedim bir tane yaptım 10 saniye idrara tuttum çektim düz zemine koydum 17.04 gece yaptım kaç dakika beklemeyelim sonucu baz almam için yaptığımda tek cizgiydi bıraktım bakmadım henüz ilk defa denedigim için soruyorum innovıta ovulasyon testi
Testlerin üzerinde 3 dakika yazıyor ama benimki gebenin günlüğü

Şimdi bu şekilde olmuş doğrumu çalısiyor demek bu test regldan sonra 9.gu deyim

Eklentiler

• 17340132238906375489583126013347.jpg
    17340132238906375489583126013347.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 12
Yani belki o kadar koyulaşıyordur, biraz sıvı alımınız olmuştur etkilemiştir bilemiyorum. Ama bence çatlamış, zaten vücudunuzda da hissediyorsunuz akıntı değişiyor biraz sancı oluyor. Eğer değerlendiriyorsanız tutar inş
Sıvı alımına dikkat ettim sadece göğüslerim hassas her zaman akıntım vardır o yüzden ayırt edemiyorum :KK43:

Kızzzlarrr yoğun bir gün geçirdim misafirlerim vardı kızımı okuldan aldım geldim anca siteye girebildim 5-6 günüm kalıyor bugünden itibaren bu akşamüstü yeniden adet sancısı gibi sancılar girdi geçti sabah hafif mide bulantısı ile uyandım işte hem çok deli gibi gazım var tabii bunların çoğunu daha önce de yaşadım ama hafif sarımsı akıntı geldi idrar yolu enfeksiyonum yok eminim ne ağrı ne yanma olmuyor. Ay heyecanla beklyrm awox erken testlerini ne zaman yapsam acabaa

Son düzenleme:
5 gün kala pempe lekelenme oldu 2. Gün kahve rengi geldi bide baş ağrım çok oldu akıntımda buraya yazmıştım beyaz sert kıvamlı ele gelen şimdide baktım baş parmak ucu kadar gelmiş
Ya benim de akıntım geliyor Ne su gibi ne krem gibi koyu krem gibi diyeyim hafif sarımsı geldi ama idrar yolu enfeksiyonu olmadığına eminim İnşallah bebektendir benim de tekrar hayırlı olsunn

Sıvı alımına dikkat ettim sadece göğüslerim hassas her zaman akıntım vardır o yüzden ayırt edemiyorum :KK43:
Son ikidir 25 günde bir adet olduysan yumurtlaman 11 gününde olmuş her an pik görüp çatlayabilir bu günleri mutlaka değerlendir. Göğüs hassasiyeti yumurttan çatlayana dek artacaktır uçlarına dikkat et uçlarında hassasiyeti olduğunuda genelde yumurta çatlamış olur. Herkesde olmaz tabii ki ama benim ve arkadaşımın mesela meme ucu hassasiyeti olur çatladığı saatine kadar buradan

Merhabalar,
Ben pik i haftasonu çatlamayi p.tesi bekliyordum. Bu yüzden dün test yapmamıştım. Bugün akinti ve hafif kasik ağrısı hissedince ovulasyon testi yaptım ve pik görünüyor.

Şimdi son iki aydır pik ve izleyen günü değerlendiriyoruz ama sonuç alamadık. Bu ay farklı olarak Çatlama (yarın ya da sonraki gün) ve izleyen günü değerlendirmeyi düşünüyorum.

Önceki gebeliklerim de öyle oluşmuştu. Siz ne düşünüyorsunuz? Çizgi silinmeye başlayınca ilişki daha mı verimli olur?

Eklentiler

• 20241212_162103.jpg
    20241212_162103.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 0
Bu akıntı biraz farklı oluyor, böyle uzayan koyu kıvamlı bir akıntı. Ovülasyon sonrası kremsi normal bir akıntıya dönüyor. Herkeste farklı olabilir de eğer uzayan akıntınız varsa bence Ovülasyon dönemindesinizdir.

X