- 23 Eylül 2024
- 168
- 99
- 13
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.121
hangi modelini aldınız cybexinCybex aldık canım , ana kucağı kanguru Babyjörn aldık. Baya kıyafet hastane çıkışı herşeyini aldım sanırım 18. Haftadayım
Multivitaminiz içinde büyük ihtimalle omega3 vardır. O kadar dert etmeyin bence. Ben de bi ara 2 ay filan balık yemedim hiç. Yeni yeni somon yemeye başladım, noel pazarları sayesinde.Kizlar ben normalde vejetryanim lakin tup bebek tedavisine baslayinca doktor kontrolunde vejeteryanligi birqkmak zorunda kaldm cnku ciddi sagliksiz bir gebelik ve sagliksiz bir bebek olma riski vardi soyle bir sorunumuz var ama hadi et tuketiyorum zorlaya zorlaya tavukta tuketiyorum ama baligi nr yapqrsam yapaym yiyemiyorum hamsiyi koyuyorm ekmegimin arasina ne kdr zerzevat varsa dolduruyorum aglaya aglaya yiyorm snra cikartiyorum ne yqpicam ben ya
Ben de kızımda yemiştim çok faydalı diye yok cıva var yeme dedi hamsi istavrit çupra palamut ye dedi banaSomon mu? Bunu ilk defa duydum, ben bol bol yiyordum. Bu gittigimde doktora bir sorayim.
Hepsi başka şey mi diyor bilmiyorum bana levrek de yeme dedi çupra istavrit hamsi palamut yiyebilirsin dediSomonu bende her hafta yiyorum doktorum haftada 2 kere yiyebileceğimi söyledi bebeğe en sağlıklı olan balık diye biliyorum protein ve yağ açısından.
Levrek bende sormuştum sürekli yeme dedi az da olsa içinde civa varmış ama somon hamilelikte en güvenli balık diye biliyorum internette de bu bilgi var keza doktorum da doğruladıHepsi başka şey mi diyor bilmiyorum bana levrek de yeme dedi çupra istavrit hamsi palamut yiyebilirsin dedi
Bu dediğiniz balıklar yok ki benim yaşadığım yerde. Bu ara balık çok favorim değil zaten, normalde çok severim deniz ürünlerini.Ben de kızımda yemiştim çok faydalı diye yok cıva var yeme dedi hamsi istavrit çupra palamut ye dedi bana
Canım öncelikle kendini strese sokarak yapacağın hiçbir şey bebeğine faydalı olmaz lütfen zorlama kendini, multivitaminleri bunun için alıyoruz zaten, eksiğimiz varsa kapatsın veya desteklesin diye. Akışa bırak kendini, doğa mükemmel bir uyum içerisinde, başka bir sebepten de yiyemeyebilirdin öyle düşün. Ben her gün yumurta yiyemiyorum mesela, atopik dermatitim inanılmaz tetikleniyor. Sakın üzme kendini, bebeğin güvende ve büyüyorKizlar ben normalde vejetryanim lakin tup bebek tedavisine baslayinca doktor kontrolunde vejeteryanligi birqkmak zorunda kaldm cnku ciddi sagliksiz bir gebelik ve sagliksiz bir bebek olma riski vardi soyle bir sorunumuz var ama hadi et tuketiyorum zorlaya zorlaya tavukta tuketiyorum ama baligi nr yapqrsam yapaym yiyemiyorum hamsiyi koyuyorm ekmegimin arasina ne kdr zerzevat varsa dolduruyorum aglaya aglaya yiyorm snra cikartiyorum ne yqpicam ben ya
Hergun ceviz tuketiyorum 3 butun ceviz ogunlere bolupOMEGA 3 takviyesi yada ceviz tüket onun yerine
Insallah canimCanım öncelikle kendini strese sokarak yapacağın hiçbir şey bebeğine faydalı olmaz lütfen zorlama kendini, multivitaminleri bunun için alıyoruz zaten, eksiğimiz varsa kapatsın veya desteklesin diye. Akışa bırak kendini, doğa mükemmel bir uyum içerisinde, başka bir sebepten de yiyemeyebilirdin öyle düşün. Ben her gün yumurta yiyemiyorum mesela, atopik dermatitim inanılmaz tetikleniyor. Sakın üzme kendini, bebeğin güvende ve büyüyor
Ceviz bnde tuketiyorum doktorum takviyede verdi balikla aramin cok kotu oldugunu soyledim takviye biseyler onerdiBen de balıktan tiksiniyorum. Normalde de sevmezdim pek aram yoktu. Şuan hiç yiyemiyorum. Ceviz tüketiyorum bol bol ve takviye alıyorum.
Ben hiç yemem aslında sevmiyorum ama sırf vitamin olsun diye arada yemeye çalışıyorum o da dışarda eve sokamam onu çok kokuyor. Sizin doktorunuz ne öneriyorsa ona göre davranın benimki böyle dedi uymaya gayret ediyorum ama çok da severek yemiyorumBu dediğiniz balıklar yok ki benim yaşadığım yerde. Bu ara balık çok favorim değil zaten, normalde çok severim deniz ürünlerini.
Ben önceki hamileliğimde gülriz hanıma gitmiştim. Memnun da kalmıştım ama perinatolog değil de radyoloji uzmanı kendisi.Günaydın hanımlar umarım herkes iyidirBir süredir vakit bulup giremedim üzerimden koca bir taşınma geçti Çok yorucuydu hamileyken ama şükür atlattım
Detaylı ultrason zamanımız yaklaşıyor. Ankara’da detaylı ultrason yaptırıp memnun kalanlar hangi doktorlara gittiniz ya da gideceksiniz paylaşırsanız çok sevinirim. 10 gün kadar sürem kaldı taşınma telaşından hala karar verip randevu alamadım
Benimki de civa var yeme dedi zaten de sevmiyorum ben ondam yememem hiç sorun değilLevrek bende sormuştum sürekli yeme dedi az da olsa içinde civa varmış ama somon hamilelikte en güvenli balık diye biliyorum internette de bu bilgi var keza doktorum da doğruladı
Sağlıcakla güle güle git cnm. İkinize de dikkat et.16.50 de ucagim var hayirlisiyla kazasiz belasiz gecrrim insallah bu yolculugu varis coraplarimi giydm ilaclarimi uyguladm
Gülriz yazmışım farkında değilim. Gülhiz karataş.Ben önceki hamileliğimde gülriz hanıma gitmiştim. Memnun da kalmıştım ama perinatolog değil de radyoloji uzmanı kendisi.
Sagol kuzum ederimm tabiki teyzesiiSağlıcakla güle güle git cnm. İkinize de dikkat et.
Eesy S twist 2 olanı aldık, puset Cloud T size olanı seçtikhangi modelini aldınız cybexin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?