- 18 Eylül 2024
- 731
- 238
- 18
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.141
Kızlar göbek deliğime kadar bir çizgi oluşmuş sizdede var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba, ben de ve birkaç arkadaşta yazmıştı muayeneye gitmedim ama doktorum vajinal bir enfeksiyon olabileceğini söyledi bu haftalarda nişan gelmesi çok imkansız dediKizlar burda 17. Haftada nişan gelmesi gibi biseyden bahsetmistiniz konuşmayı bulamıyorum yazar mısın bana kim gördüyse bu sabah şeffaf sümüksü bişey geldi içinde kırmızılık vardi
Canım ben 16+4 deyim bebeğin eşi aşağıda ve 28.haftaya kadar vakit var denildi genelde çıkıyormuş, ben ilk 2 gün baya ağlamıştım çünkü araştırdığım da baya kötü şeyler yazıyordu ama şuan takmamaya çalışıyorum dikkat ediyorum ve bol dua ediyorum, tez zamanda hepimizinki sağlıklı şekilde yukarı çıksınMerhabalar kızlar ben yarın 14. Haftaya gireceğim dün doktorum bebeğin eşinin aşağıda oldugunu söyledi burdaki pek çok arkadaş benden önde öyle tanı alan arkadaşlar varmış ilerleme oldu mu sizde 24 e kadar çıkması bekleniyormus sanırım.Spor ve ilişkiyi yasakladı doktor ama progestan falan vermedi zaten bıkaç hafta önce bırakmıstım onu yapılabilecek başka bir şey var mı bu durumda
Canım biz herşeyi aldık heyacan dan valla 16. Haftadayım eksiği yok diyebilirim, beşik olarak park yatak aldık çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum, bebek arabası olarak resmini atayımKızlar Ocak girmeden bebek arabası ana kucağı almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? Bir de kıyafet almaya başladınız mı ?
Kızlar Ocak girmeden bebek arabası ana kucağı almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? Bir de kıyafet almaya başladınız mı ?
Ben korkuyorum valla biraz yakıyor diyorlar sonradan ağrısı da olabiliyor muş inşallah bizimki olmazKızlar tetenoz aşısı 20. Haftada yapılıyormuş merak edenler için
bizde öyle erken davrandık ama öyle oldu yeni yıl gelmeden ayarlayalım muhabbetine. güle güle sağlıkla kullanalım inşallahhh ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? resmini bırakacağım altaCanım biz herşeyi aldık heyacan dan valla 16. Haftadayım eksiği yok diyebilirim, beşik olarak park yatak aldık çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum, bebek arabası olarak resmini atayım
Bundan aldık bizde. Memnun kalırız umarım.bizde öyle erken davrandık ama öyle oldu yeni yıl gelmeden ayarlayalım muhabbetine. güle güle sağlıkla kullanalım inşallahhh ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? resmini bırakacağım alta
Amin canım inşallah biz ana kucağı olarak otomatik kendiliğinden sallananı aldık canım umarım bebişimiz de severbizde öyle erken davrandık ama öyle oldu yeni yıl gelmeden ayarlayalım muhabbetine. güle güle sağlıkla kullanalım inşallahhh ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? resmini bırakacağım alta
Ben aldım arkadaşım babyjörn almış çok memnunum mutlaka al dedi.bizde öyle erken davrandık ama öyle oldu yeni yıl gelmeden ayarlayalım muhabbetine. güle güle sağlıkla kullanalım inşallahhh ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? resmini bırakacağım alta
Bende hep pozitif yorumlar okudum bebeğin motor gelişimi için bu manuel olanlardan özellikle memnunlar ,bizde öyle erken davrandık ama öyle oldu yeni yıl gelmeden ayarlayalım muhabbetine. güle güle sağlıkla kullanalım inşallahhh ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? resmini bırakacağım alta
Bundan aldık bizde. Memnun kalırız umarım.
bende almak istiyorum ama kaç aya kadar kullanılır acaba onu merak ediyorum çok karasız kaldım :) babyjörn baya pahalı ben ya bu resmini eklediğim yada mamma alırım diye düşünüyorumBen aldım arkadaşım babyjörn almış çok memnunum mutlaka al dedi.
Ben de anakucağı alacağım canım çok fazla kişi öneriliyorbizde öyle erken davrandık ama öyle oldu yeni yıl gelmeden ayarlayalım muhabbetine. güle güle sağlıkla kullanalım inşallahhh ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? resmini bırakacağım alta
Ihlamur bi zararı yok canım doktorların tavsiye ettiği çaylardan biri.Günaydın kızlar, birkaç gündür burun akıntısı ve ekstra halsizlik var bende. Galiba grip oluyorum önerisi olan var mı ıhlamur zencefil vs çay içebiliyor muyuz bir sakıncası var mı ?
Hiç girme canım ben ilkini 18. Haftada bunu da 16da hissettim ama 20 ile 22ye kadar da hissedilmeyebiliyomuşKızlar ben 17 haftalik hamileyim hareketlerini ne zman hissederim ilk gebeliğim strese giriyorum yavaştan 4 hafta önce gitmiştim doktora
Bende henüz çıkmadı ama yavaştan belirginleşmesi normal canımKızlar göbek deliğime kadar bir çizgi oluşmuş sizdede var mı
Ben 17+1im canım bugün yaptırdım şükür şimdilik bi ağrım yok.Kızlar tetenoz aşısı 20. Haftada yapılıyormuş merak edenler için
Bende bu modellere bakıyorum canım babybjörn markalar pahalı geldi açıkçası o kadar vermeye gerek var mı bilemedim. Bu senin attığın da onun tarzında bu markalara bakılabilir. Bunlar oturma odasında hayat kurtarıcı canım alırım ben kesinliklebizde öyle erken davrandık ama öyle oldu yeni yıl gelmeden ayarlayalım muhabbetine. güle güle sağlıkla kullanalım inşallahhh ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? resmini bırakacağım alta
N11 de indirimli fiyati baya iyi ordan almayi düşünüyorum. İnsallah ben alana kadar artmazBende bu modellere bakıyorum canım babybjörn markalar pahalı geldi açıkçası o kadar vermeye gerek var mı bilemedim. Bu senin attığın da onun tarzında bu markalara bakılabilir. Bunlar oturma odasında hayat kurtarıcı canım alırım ben kesinlikle
Ben de bundan almayı düşünüyorum çoğu bebiş cok sevmiş inşallah bizimkiler de severbizde öyle erken davrandık ama öyle oldu yeni yıl gelmeden ayarlayalım muhabbetine. güle güle sağlıkla kullanalım inşallahhh ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? resmini bırakacağım alta
Bize hediye alındı uzun zamandır etrafımızda bebek bekleyen heyecanlı bir ekip var diğerleride benzer görünüyor kullanıldığı yere kadar kullanır satarız veya hediye ederiz diye düşünüyoruzbende almak istiyorum ama kaç aya kadar kullanılır acaba onu merak ediyorum çok karasız kaldım :) babyjörn baya pahalı ben ya bu resmini eklediğim yada mamma alırım diye düşünüyorum