• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    121
Bende daha hissetmedim cnm kiz daha geç erkek bi tık daha erken hissedilirmis büyükler öyle söylüyor bende 18. Haftama girdim doktor 5.ayda hissedebilecegimi söyledi ama daha erken hissenlerde var grupta
Benimki de kiz ve ultrasonda pek hareketli değil uyuyor sürekli

Hindistan cevizi yağı aldım ben. Bio oil ile birlikte kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı epey nemlendiriyor o kaşıntı hissini azalttı bende.
Ben de mustelanın çatlak kremini almıştım ilk aldığımda kullandım biraz da sonradan üşenmiştim. Onu kullanayım bari. Teşekkürler. 🥰

Kizlar burda 17. Haftada nişan gelmesi gibi biseyden bahsetmistiniz konuşmayı bulamıyorum yazar mısın bana kim gördüyse bu sabah şeffaf sümüksü bişey geldi içinde kırmızılık vardi

Kizlar burda 17. Haftada nişan gelmesi gibi biseyden bahsetmistiniz konuşmayı bulamıyorum yazar mısın bana kim gördüyse bu sabah şeffaf sümüksü bişey geldi içinde kırmızılık vardi
O arkadaşda kan yoktu, doktoru ile görüştüğünde vajinal enfeksiyon ya da mantar gibi bir şey olabilir demişti. Geçmiş olsun irtibatta isen doktorunla görüş istersen

Kızlar 9+3 sizce tahminleriniz ne 😄

Eklentiler

• IMG-20241207-WA0000.jpeg
    IMG-20241207-WA0000.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 23
Canimm o arkadasi bende hatirladim okumustum yazdiklarini ama o kirmizilik yok demisti mantar enfeksiyonuymus sanirim istersen bi doktorunla irtibate gec olumsuz birsey oldugunu dusunmuyorum ama soru isareti kalmasin aklinda

Ben yazmıştım canım benden sümüksu bir akıntı geldi ama krem yeşile çalar gibiydi bir hafta önce bir sıkıntı yaşamadım bn ama seninkinde kirmizilik varmış kontrole git istersen belkide sadece lekelenmedir

Kizlar ben normalde vejetryanim lakin tup bebek tedavisine baslayinca doktor kontrolunde vejeteryanligi birqkmak zorunda kaldm cnku ciddi sagliksiz bir gebelik ve sagliksiz bir bebek olma riski vardi soyle bir sorunumuz var ama hadi et tuketiyorum zorlaya zorlaya tavukta tuketiyorum ama baligi nr yapqrsam yapaym yiyemiyorum hamsiyi koyuyorm ekmegimin arasina ne kdr zerzevat varsa dolduruyorum aglaya aglaya yiyorm snra cikartiyorum ne yqpicam ben ya

Kizlar ben normalde vejetryanim lakin tup bebek tedavisine baslayinca doktor kontrolunde vejeteryanligi birqkmak zorunda kaldm cnku ciddi sagliksiz bir gebelik ve sagliksiz bir bebek olma riski vardi soyle bir sorunumuz var ama hadi et tuketiyorum zorlaya zorlaya tavukta tuketiyorum ama baligi nr yapqrsam yapaym yiyemiyorum hamsiyi koyuyorm ekmegimin arasina ne kdr zerzevat varsa dolduruyorum aglaya aglaya yiyorm snra cikartiyorum ne yqpicam ben ya
OMEGA 3 takviyesi yada ceviz tüket onun yerine

Ben de balıktan tiksiniyorum. Normalde de sevmezdim pek aram yoktu. Şuan hiç yiyemiyorum. Ceviz tüketiyorum bol bol ve takviye alıyorum.

Back