- 17 Mayıs 2022
- 957
- 409
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.101
Canm bende sifayı kaptım sen neler yaptın iyileşmek için ne içecezYani illa olacak diye bir şey yok canım bana öyle denk geldi yani burda formlarda da gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm bende sifayı kaptım sen neler yaptın iyileşmek için ne içecezYani illa olacak diye bir şey yok canım bana öyle denk geldi yani burda formlarda da gördüm
Benimki de kiz ve ultrasonda pek hareketli değil uyuyor sürekliBende daha hissetmedim cnm kiz daha geç erkek bi tık daha erken hissedilirmis büyükler öyle söylüyor bende 18. Haftama girdim doktor 5.ayda hissedebilecegimi söyledi ama daha erken hissenlerde var grupta
O zman bekleyeyim stres yapmamaya çalışayım daha erken o zman.Benim ikinci gebeliğim 17 haftalıgim ama hala hissetmiyorum ilk kızımda 23 haftalıkken hissetmiştim inşallah okadar geç sürmez bir iki haftaya hissederim diye umut ediyorum
Hindistan cevizi yağı aldım ben. Bio oil ile birlikte kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı epey nemlendiriyor o kaşıntı hissini azalttı bende.Benim bugünlerda karnım çok kaşınıyor, büyüyor diye sanırım. Var mıdır bi çaresi?
Ben de mustelanın çatlak kremini almıştım ilk aldığımda kullandım biraz da sonradan üşenmiştim. Onu kullanayım bari. Teşekkürler.Hindistan cevizi yağı aldım ben. Bio oil ile birlikte kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı epey nemlendiriyor o kaşıntı hissini azalttı bende.
Rica ederim. Nemlendirince epey azalıyor kaşıntı hissi bana iyi geldi umarım size de iyi gelirBen de mustelanın çatlak kremini almıştım ilk aldığımda kullandım biraz da sonradan üşenmiştim. Onu kullanayım bari. Teşekkürler.
Benimde son günlerde öyle bol bol nemlendiriyorum hindistan cevizi yağı ve badgerin kremini almıştım dönüşümlü olarak baya rahatlatıyor deneyebilirsiniz :)Benim bugünlerda karnım çok kaşınıyor, büyüyor diye sanırım. Var mıdır bi çaresi?
Hangi model aldınız cybexi?Cybex aldık canım , ana kucağı kanguru Babyjörn aldık. Baya kıyafet hastane çıkışı herşeyini aldım sanırım 18. Haftadayım
O arkadaşda kan yoktu, doktoru ile görüştüğünde vajinal enfeksiyon ya da mantar gibi bir şey olabilir demişti. Geçmiş olsun irtibatta isen doktorunla görüş istersenKizlar burda 17. Haftada nişan gelmesi gibi biseyden bahsetmistiniz konuşmayı bulamıyorum yazar mısın bana kim gördüyse bu sabah şeffaf sümüksü bişey geldi içinde kırmızılık vardi
Canimm o arkadasi bende hatirladim okumustum yazdiklarini ama o kirmizilik yok demisti mantar enfeksiyonuymus sanirim istersen bi doktorunla irtibate gec olumsuz birsey oldugunu dusunmuyorum ama soru isareti kalmasin aklindaKizlar burda 17. Haftada nişan gelmesi gibi biseyden bahsetmistiniz konuşmayı bulamıyorum yazar mısın bana kim gördüyse bu sabah şeffaf sümüksü bişey geldi içinde kırmızılık vardi
Pisirince yenilebiliyor canim, afiyetle yeSomon mu? Bunu ilk defa duydum, ben bol bol yiyordum. Bu gittigimde doktora bir sorayim.
Maşallqh minnoşa ben ultrqsona bakarak degild3 sanki icime kiz dogdu gerci ben kendiminkininerkek diyordum kiz oldu o yuzden bilemedimKızlar 9+3 sizce tahminleriniz ne
Cok sagol canim benimde icime erkek doguyor ama kizida cok istiyorum insallah saglikli sihhatli olsunMaşallqh minnoşa ben ultrqsona bakarak degild3 sanki icime kiz dogdu gerci ben kendiminkininerkek diyordum kiz oldu o yuzden bilemedim
Ben yazmıştım canım benden sümüksu bir akıntı geldi ama krem yeşile çalar gibiydi bir hafta önce bir sıkıntı yaşamadım bn ama seninkinde kirmizilik varmış kontrole git istersen belkide sadece lekelenmedirKizlar burda 17. Haftada nişan gelmesi gibi biseyden bahsetmistiniz konuşmayı bulamıyorum yazar mısın bana kim gördüyse bu sabah şeffaf sümüksü bişey geldi içinde kırmızılık vardi
OMEGA 3 takviyesi yada ceviz tüket onun yerineKizlar ben normalde vejetryanim lakin tup bebek tedavisine baslayinca doktor kontrolunde vejeteryanligi birqkmak zorunda kaldm cnku ciddi sagliksiz bir gebelik ve sagliksiz bir bebek olma riski vardi soyle bir sorunumuz var ama hadi et tuketiyorum zorlaya zorlaya tavukta tuketiyorum ama baligi nr yapqrsam yapaym yiyemiyorum hamsiyi koyuyorm ekmegimin arasina ne kdr zerzevat varsa dolduruyorum aglaya aglaya yiyorm snra cikartiyorum ne yqpicam ben ya
Ben de balıktan tiksiniyorum. Normalde de sevmezdim pek aram yoktu. Şuan hiç yiyemiyorum. Ceviz tüketiyorum bol bol ve takviye alıyorum.Kizlar ben normalde vejetryanim lakin tup bebek tedavisine baslayinca doktor kontrolunde vejeteryanligi birqkmak zorunda kaldm cnku ciddi sagliksiz bir gebelik ve sagliksiz bir bebek olma riski vardi soyle bir sorunumuz var ama hadi et tuketiyorum zorlaya zorlaya tavukta tuketiyorum ama baligi nr yapqrsam yapaym yiyemiyorum hamsiyi koyuyorm ekmegimin arasina ne kdr zerzevat varsa dolduruyorum aglaya aglaya yiyorm snra cikartiyorum ne yqpicam ben ya