• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    121
Kizlar ben normalde vejetryanim lakin tup bebek tedavisine baslayinca doktor kontrolunde vejeteryanligi birqkmak zorunda kaldm cnku ciddi sagliksiz bir gebelik ve sagliksiz bir bebek olma riski vardi soyle bir sorunumuz var ama hadi et tuketiyorum zorlaya zorlaya tavukta tuketiyorum ama baligi nr yapqrsam yapaym yiyemiyorum hamsiyi koyuyorm ekmegimin arasina ne kdr zerzevat varsa dolduruyorum aglaya aglaya yiyorm snra cikartiyorum ne yqpicam ben ya
Multivitaminiz içinde büyük ihtimalle omega3 vardır. O kadar dert etmeyin bence. Ben de bi ara 2 ay filan balık yemedim hiç. Yeni yeni somon yemeye başladım, noel pazarları sayesinde.

Hepsi başka şey mi diyor bilmiyorum bana levrek de yeme dedi çupra istavrit hamsi palamut yiyebilirsin dedi
Levrek bende sormuştum sürekli yeme dedi az da olsa içinde civa varmış ama somon hamilelikte en güvenli balık diye biliyorum internette de bu bilgi var keza doktorum da doğruladı 🤷🏻‍♀️

Kizlar ben normalde vejetryanim lakin tup bebek tedavisine baslayinca doktor kontrolunde vejeteryanligi birqkmak zorunda kaldm cnku ciddi sagliksiz bir gebelik ve sagliksiz bir bebek olma riski vardi soyle bir sorunumuz var ama hadi et tuketiyorum zorlaya zorlaya tavukta tuketiyorum ama baligi nr yapqrsam yapaym yiyemiyorum hamsiyi koyuyorm ekmegimin arasina ne kdr zerzevat varsa dolduruyorum aglaya aglaya yiyorm snra cikartiyorum ne yqpicam ben ya
Canım öncelikle kendini strese sokarak yapacağın hiçbir şey bebeğine faydalı olmaz lütfen zorlama kendini, multivitaminleri bunun için alıyoruz zaten, eksiğimiz varsa kapatsın veya desteklesin diye. Akışa bırak kendini, doğa mükemmel bir uyum içerisinde, başka bir sebepten de yiyemeyebilirdin öyle düşün. Ben her gün yumurta yiyemiyorum mesela, atopik dermatitim inanılmaz tetikleniyor. Sakın üzme kendini, bebeğin güvende ve büyüyor🙏🥰

Canım öncelikle kendini strese sokarak yapacağın hiçbir şey bebeğine faydalı olmaz lütfen zorlama kendini, multivitaminleri bunun için alıyoruz zaten, eksiğimiz varsa kapatsın veya desteklesin diye. Akışa bırak kendini, doğa mükemmel bir uyum içerisinde, başka bir sebepten de yiyemeyebilirdin öyle düşün. Ben her gün yumurta yiyemiyorum mesela, atopik dermatitim inanılmaz tetikleniyor. Sakın üzme kendini, bebeğin güvende ve büyüyor🙏🥰
Insallah canim 🌸🌸🌸

Bu dediğiniz balıklar yok ki benim yaşadığım yerde. Bu ara balık çok favorim değil zaten, normalde çok severim deniz ürünlerini.
Ben hiç yemem aslında sevmiyorum ama sırf vitamin olsun diye arada yemeye çalışıyorum o da dışarda eve sokamam onu çok kokuyor. Sizin doktorunuz ne öneriyorsa ona göre davranın benimki böyle dedi uymaya gayret ediyorum ama çok da severek yemiyorum

Günaydın hanımlar umarım herkes iyidir 🙏🏻 Bir süredir vakit bulup giremedim üzerimden koca bir taşınma geçti 😮‍💨 Çok yorucuydu hamileyken ama şükür atlattım 🫠

Detaylı ultrason zamanımız yaklaşıyor. Ankara’da detaylı ultrason yaptırıp memnun kalanlar hangi doktorlara gittiniz ya da gideceksiniz paylaşırsanız çok sevinirim. 10 gün kadar sürem kaldı taşınma telaşından hala karar verip randevu alamadım 😔
Ben önceki hamileliğimde gülriz hanıma gitmiştim. Memnun da kalmıştım ama perinatolog değil de radyoloji uzmanı kendisi.

Levrek bende sormuştum sürekli yeme dedi az da olsa içinde civa varmış ama somon hamilelikte en güvenli balık diye biliyorum internette de bu bilgi var keza doktorum da doğruladı 🤷🏻‍♀️
Benimki de civa var yeme dedi zaten de sevmiyorum ben ondam yememem hiç sorun değil🤣 dediği balıkları da iyi kızarırsa yiyorum hamsi falan kılcıksız ve dışarda evde pişirsem kokusu hiç gitmez burnumdan deniz ürünlerinin hiçbiri ile aram yok sırf şifa olsun diye zorluyorum

Back