- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.981
Kizlar tetanoz asisi kacinci haftada olunuyor? Siz olacak misiniz? Saglik ocagindan mi ariyorlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun kuzu sanadaCanim aynen ben de iki gundur salya sumuk yatiyorum. Yattim full uyudum da kendime geldim. Azicik usuttuk mu hemen hasta oluyoruz bagisiklik yerlerdE
Bende meraklardayım daha konuşmadık doktorla 20. Haftada ayrıntılı ultrasonumuz var 24. De tekrae doktorumuza gidicez o zaman sorarım diye düşündümKizlar tetanoz asisi kacinci haftada olunuyor? Siz olacak misiniz? Saglik ocagindan mi ariyorlar?
Üşütünce aynı şeyler banada oluyor gaz sıkışmasından bir sağa bir sola dönüyorum ama ben seviniyorum hamileliğim kışa geldiği için inşallah bir dahaki hamileliğimde kışa gelir zaten çok gezilip tozulmuyor evde işte falanKızlar dün ben biraz üşütmüşüm heralde nasıl üşüdüğünüde anlamadım çünkü yanıyorum genel olarak gece gaz sıkışması gibi bişe oldu 2 den beri ayaktayım , kalktım yürüdüm tuvalette bekledim perişan oldum karnım kocaman semsert oldu. Bugün çorba falan yaptık anca kendime geldim. Tayt mont giymiştim bacaklarım çok üşümüş heralde termal tayt sipariş verdim ya normallerle bu kış olmucak gibi.
Ayy bilmiyorum ya dün baya tırstım bebeğe birşey olur daha kötüleşirsem diye. Allahtan toparladım bugün. Pekmez tahin yedim içim ısındı. Gece yorganı açıyorum sıcak oluyo diye pike çıkarıyım bariÜşütünce aynı şeyler banada oluyor gaz sıkışmasından bir sağa bir sola dönüyorum ama ben seviniyorum hamileliğim kışa geldiği için inşallah bir dahaki hamileliğimde kışa gelir zaten çok gezilip tozulmuyor evde işte falan
atlatıyoruz
Bana ilk kayıt yaptırdığım da tarih verdiler de kaçıncı haftaya denk geliyor bilmiyorum ama ararlar ben ilk çocuğumda oldum tetenozu olunca bebeğin hareketlerini hemen hemen 1 hafta hissetmiyorsun duruyor gibi benim tetenozdan sonra erken dogum oldu ne tetikledi bilemiyorum ama Bi kaç formda iğnenin etkileyebildiğini okumuştum ikinci de yaptırmadım bunda da illa yapacaksın diye tutturmazlarsa yaptırmam herhalde ya rahim erken açılmış dediler sadece iki hamileliğimde de serklaj yaptırdım ama kimsenin düşüncesini etkilemek istemem doktorlarınıza danışmak en iyisi keşke hamile kalmadan yaptırsaydımKizlar tetanoz asisi kacinci haftada olunuyor? Siz olacak misiniz? Saglik ocagindan mi ariyorlar?
Canım aynisini bende yaşadım 4 gündür içim içimi yedi bilmiyorum pazartesi günü randevu aldım ama gidip gitmemek arasında kararsızımKızlar yine ben bir şey danışmak istiyorum bugün ilk defa (17.hafta) yumurtlama dönemindeki gibi bir akıntım oldu yapışkan hafif krem renkli böyle bir şey yaşayan var mı normal mi?
Kaçıncı haftadasınız? Ben de anlamadım ilk defa oldu, belki olan başkası vardır progestan filan yapar diyorlar ama ben baştan beri kullanıyorum. Nişan mı acaba diye korkttum açıkçası enfeksiyon testi yeni verdim ondan eminim amaCanım aynisini bende yaşadım 4 gündür içim içimi yedi bilmiyorum pazartesi günü randevu aldım ama gidip gitmemek arasında kararsızım
17 haftalık canım aynı progestan bende kullanıyorum ay canım aynı şeyi yaşamışız 4 gündür içim içimi yedi nişan akıntısi falan diye pazartesi randevu aldım ama çok şükür bı proplem yaşamadım 4 gündür çok sık ultrason girmemek için gitmeyi düşünmüyorum hastaneyeKaçıncı haftadasınız? Ben de anlamadım ilk defa oldu, belki olan başkası vardır progestan filan yapar diyorlar ama ben baştan beri kullanıyorum. Nişan mı acaba diye korkttum açıkçası enfeksiyon testi yeni verdim ondan eminim ama
Aklıma şeyde takılıyor mesela biraz ondan rahatladım tabi yanlışım varsa bilen düzeltsin gerçekten merak ediyorum misal bu kanaması olanlarda nişan akıntısi zaten gelmiyor mi sonuçta rahim ağzını tıkamak la görevli kanama olan birinde gelen kan rahim ağzından geçip geliyorKaçıncı haftadasınız? Ben de anlamadım ilk defa oldu, belki olan başkası vardır progestan filan yapar diyorlar ama ben baştan beri kullanıyorum. Nişan mı acaba diye korkttum açıkçası enfeksiyon testi yeni verdim ondan eminim ama
Benim 13. Haftaya kadar hep lekelenmem oldu canın sonra iğne kullandım geçti bugün işte bu başladı araştırdım normal yazan da var nişan vs dedi bunun öncesinde dünde biraz yürümüştüm sıvı beyaz akıntı olmuştu ama bugünkü bildiğin yumurtlama dönemi akıntısı şaştım kaldım. Yaşayan varsa bizi aydınlatır inşallahAklıma şeyde takılıyor mesela biraz ondan rahatladım tabi yanlışım varsa bilen düzeltsin gerçekten merak ediyorum misal bu kanaması olanlarda nişan akıntısi zaten gelmiyor mi sonuçta rahim ağzını tıkamak la görevli kanama olan birinde gelen kan rahim ağzından geçip geliyor
Bi de ağrın sancın oluyor mu ben de sanki adet sancısı oluyor yanlarımda hafifAklıma şeyde takılıyor mesela biraz ondan rahatladım tabi yanlışım varsa bilen düzeltsin gerçekten merak ediyorum misal bu kanaması olanlarda nişan akıntısi zaten gelmiyor mi sonuçta rahim ağzını tıkamak la görevli kanama olan birinde gelen kan rahim ağzından geçip geliyor
Canım o akinti geldikten bir gün sonra sağ kasığımda akşama kadar süren bir ağrım oldu Ağrı da değil batma sızlama gibi ertesi gün kalktığımda gecmisti çok şükür şuan bı proplem yok ağrı falan ama tabi yinede bı tedirginim ultrasona bı hafta önce girdim pazartesi randevu aldım korktuğum için ama gitmek istemiyorum randevu yi iptal etmedim yarında bı bakicam kendime duruma göre gidicemBi de ağrın sancın oluyor mu ben de sanki adet sancısı oluyor yanlarımda hafif
Tamam canım ben de haftaiçi gideceğim sanırım, haberleşelimCanım o akinti geldikten bir gün sonra sağ kasığımda akşama kadar süren bir ağrım oldu Ağrı da değil batma sızlama gibi ertesi gün kalktığımda gecmisti çok şükür şuan bı proplem yok ağrı falan ama tabi yinede bı tedirginim ultrasona bı hafta önce girdim pazartesi randevu aldım korktuğum için ama gitmek istemiyorum randevu yi iptal etmedim yarında bı bakicam kendime duruma göre gidicem
TamamTamam canım ben de haftaiçi gideceğim sanırım, haberleşelim
Bir doktoru dinlemiştim ses dalgalarıyla çalıştığı için zararı yok diyordu var diyenlerde var ama ben meraktan çatlasam da 3-4 haftadan önce gitmiyorum.Kızlar ya bu arada ultrasona çok girmek zararlımı benim düşük riskim vardı diye ilk 10. Haftaya kadar haftada bir kere gittim sonra iki hafta da bir girdim bı sıkıntı yasadigimda hemen doktora gidesim gelio ama sık sık ultrason la girmek istemedim için kendimi tutmaya çalışıyorum çok pimpirikliyim
Canım pazartesi randevu aldım ama işte ne kadar kafama takilsada gitmiyim diyorum ama içim içimi yiyor yinedeBir doktoru dinlemiştim ses dalgalarıyla çalıştığı için zararı yok diyordu var diyenlerde var ama ben meraktan çatlasam da 3-4 haftadan önce gitmiyorum.