- 23 Eylül 2024
- 168
- 99
- 13
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.961
bendeeee alparslan koyacağım oğlumun ismini büyükleri de alparslan’a uygun isim arıyorlar babaanne dede anneanne ama ilk ismi alparslan olucak inşallahGünaydın hanımlar.şuan 16+0 ım cumartesı özele gıttım cınsıtyet hakkında bişe söyler dıye.ben dahaıl etrafımdakı herkes kız hıssefıyordu ama %90 erkek dedi 2, oğluşum olcak kısmetse ınşallah..alparslana uygun ısım bakıyorum önerılere acığım
Tebrikler canım sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar günaydın bugün uzun süre sonra kontrol için gittimcinsiyeti öğrendim, kızım oluyor Mervenur277
Tam boyunu öğrenemedim bebişimin merak ediyordum ama bacaklarını yukarı toplamıştı, elinin biri yüzündeydiçok güzeldi.
Detaylı ultrason için gün vermedi henüz, 3 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi sanırım o zaman gününü ayarlayacağız. O zaman tekrar rahim damarlarımdaki soruna bakılacakmış.
Bir de 2 haftaya kadar aşımı olup kan ve idrar tahlili yaptıracağım saglik ocağında.
Bel ağrısı için magnezyum takviyesi verdi, tuvalet problemim için şurup yazacağını söylemişti ama unutmuş sanırım
Biz de bu şekildeydi, umarım hepiniz çok çok iyisinizdir..
Çok teşekkür ederim canım, inşallahHayırlı olsun canııım hoşgelmiş kızımın arkadaşısağlıkla gelsin prenses
Hepimizin inşallahMaşallah canım , sağlıkla gelsin prenses
Cok teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses inşallah
Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınızHayirli olsun canim saglikla gelsin prensen
Hadi inşallah sağlıkla gelsin her biriAyyy hayırlı olsun canımBir kız haberide ben bekliyorum bakalım
Çok teşekkür ederim, inşallahTebrikler canım sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Canım kaçıncı haftanPrensesimizi gördük 105 gram olmus teyzeleri asla yerinde durmuyor kippir kippirrrr
Canım benim de 17. Haftada söyledi aynısını plesanta rahim ağzını kapatıyor dedi yukarı çıkabiliyormuş sabırla bekleyelim kendimize dikkat edelimKızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum ilk aylar mide bulantısı oldu annemle gilde kaldık yeni yeni iyi oluyorum. Bugün tam 16 haftalık olduk ama bebeğin eşi aşağıda dediler araştırdım baya riskli şeyler yazıyor korkuyorum, böyle olup yukarı çıkan oldu mu hiç?
Hayırlı olsun canımKızlar günaydın bugün uzun süre sonra kontrol için gittimcinsiyeti öğrendim, kızım oluyor Mervenur277
Tam boyunu öğrenemedim bebişimin merak ediyordum ama bacaklarını yukarı toplamıştı, elinin biri yüzündeydiçok güzeldi.
Detaylı ultrason için gün vermedi henüz, 3 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi sanırım o zaman gününü ayarlayacağız. O zaman tekrar rahim damarlarımdaki soruna bakılacakmış.
Bir de 2 haftaya kadar aşımı olup kan ve idrar tahlili yaptıracağım saglik ocağında.
Bel ağrısı için magnezyum takviyesi verdi, tuvalet problemim için şurup yazacağını söylemişti ama unutmuş sanırım
Ya ben sormayı unutmuşum plesanta previa deyince aklım onda kaldı eşim 160 gr dedi diyor orayı kaçırdım herhalde aşağı yukarı öyledir muhtemelen14+3 kuzum
Bol bol dua ediyorum canım kendime ve herkese Rabbim hayırlısıyla yukarı çıkarsınCanım benim de 17. Haftada söyledi aynısını plesanta rahim ağzını kapatıyor dedi yukarı çıkabiliyormuş sabırla bekleyelim kendimize dikkat edelim
Ister ostemez o anki panikle aklindan cikmistir sen kacinci haftadaydin canm insallah skntisiz gecirir saglikla alirsin bebisini kucaginaYa ben sormayı unutmuşum plesanta previa deyince aklım onda kaldı eşim 160 gr dedi diyor orayı kaçırdım herhalde aşağı yukarı öyledir muhtemelen
Sağlıkla gelsin kuzumKızlar günaydın bugün uzun süre sonra kontrol için gittimcinsiyeti öğrendim, kızım oluyor Mervenur277
13. Haftadan sonra aşağıya görselini paylaştığım ekle veriyorlar ultrason görüntüsünü bebeğin fiziksel tüm bilgileri ortalama kaç gr olduğu kaç cm olduğu bel kafa çapı ortalama hangi tarihte doğacağı gibi. İnsan bebeği görme heyecanından dr u duymuyorYa ben sormayı unutmuşum plesanta previa deyince aklım onda kaldı eşim 160 gr dedi diyor orayı kaçırdım herhalde aşağı yukarı öyledir muhtemelen
Canım valla bende isterim ama burda üye olmayan insanlarda okuyor kalıyor. Ekran görüntüsü alınabiliyor ben paylaşmak istemem zaten hassas bir süreçteyim bir de insanlarla uğraşamamKizlar bişey dicem bakıyorum da hemen herkesin profil fotoğrafı kendisi değil zamanında oylesinde koyulmuş sanıyorum ama burda tüm gün konuşuyoruz kendi fotografinizi koysanız herkes birbirini bilerek konuşsa daha iyi olmaz mı bı avatar gibi geliyo bana
Amin cok teşekkür ederim canim hepimizin inşallahSağlıkla gelsin kuzum
Canim aynen ben de iki gundur salya sumuk yatiyorum. Yattim full uyudum da kendime geldim. Azicik usuttuk mu hemen hasta oluyoruz bagisiklik yerlerdEKızlar dün ben biraz üşütmüşüm heralde nasıl üşüdüğünüde anlamadım çünkü yanıyorum genel olarak gece gaz sıkışması gibi bişe oldu 2 den beri ayaktayım , kalktım yürüdüm tuvalette bekledim perişan oldum karnım kocaman semsert oldu. Bugün çorba falan yaptık anca kendime geldim. Tayt mont giymiştim bacaklarım çok üşümüş heralde termal tayt sipariş verdim ya normallerle bu kış olmucak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?