Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
bendeeee alparslan koyacağım oğlumun ismini büyükleri de alparslan’a uygun isim arıyorlar babaanne dede anneanne ama ilk ismi alparslan olucak inşallah

Tebrikler canım sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Maşallah canım , sağlıkla gelsin prenses
Hepimizin inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses inşallah
Cok teşekkür ederim
Hayirli olsun canim saglikla gelsin prensen
Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız

Ayyy hayırlı olsun canım Bir kız haberide ben bekliyorum bakalım
Hadi inşallah sağlıkla gelsin her biri

Tebrikler canım sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Çok teşekkür ederim, inşallah

İyi ki varsınız kızlar
Her birimiz güzelce kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Canım benim de 17. Haftada söyledi aynısını plesanta rahim ağzını kapatıyor dedi yukarı çıkabiliyormuş sabırla bekleyelim kendimize dikkat edelim

Hayırlı olsun canım

Ya ben sormayı unutmuşum plesanta previa deyince aklım onda kaldı eşim 160 gr dedi diyor orayı kaçırdım herhalde aşağı yukarı öyledir muhtemelen
Ister ostemez o anki panikle aklindan cikmistir sen kacinci haftadaydin canm insallah skntisiz gecirir saglikla alirsin bebisini kucagina

Sağlıkla gelsin kuzum

Ya ben sormayı unutmuşum plesanta previa deyince aklım onda kaldı eşim 160 gr dedi diyor orayı kaçırdım herhalde aşağı yukarı öyledir muhtemelen
13. Haftadan sonra aşağıya görselini paylaştığım ekle veriyorlar ultrason görüntüsünü bebeğin fiziksel tüm bilgileri ortalama kaç gr olduğu kaç cm olduğu bel kafa çapı ortalama hangi tarihte doğacağı gibi. İnsan bebeği görme heyecanından dr u duymuyor ordan bakabilirsiniz bilgilere

Eklentiler

• 17335833258472569780615145867227.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar bişey dicem bakıyorum da hemen herkesin profil fotoğrafı kendisi değil zamanında oylesinde koyulmuş sanıyorum ama burda tüm gün konuşuyoruz kendi fotografinizi koysanız herkes birbirini bilerek konuşsa daha iyi olmaz mı bı avatar gibi geliyo bana

Canım valla bende isterim ama burda üye olmayan insanlarda okuyor kalıyor. Ekran görüntüsü alınabiliyor ben paylaşmak istemem zaten hassas bir süreçteyim bir de insanlarla uğraşamam hatta ben sana kendi fotonu koymasan mı acaba dicektim ama yanlış anlaşılır mı diye çekindim

Kızlar dün ben biraz üşütmüşüm heralde nasıl üşüdüğünüde anlamadım çünkü yanıyorum genel olarak gece gaz sıkışması gibi bişe oldu 2 den beri ayaktayım , kalktım yürüdüm tuvalette bekledim perişan oldum karnım kocaman semsert oldu. Bugün çorba falan yaptık anca kendime geldim. Tayt mont giymiştim bacaklarım çok üşümüş heralde termal tayt sipariş verdim ya normallerle bu kış olmucak gibi.

Canim aynen ben de iki gundur salya sumuk yatiyorum. Yattim full uyudum da kendime geldim. Azicik usuttuk mu hemen hasta oluyoruz bagisiklik yerlerdE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…