Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Haha doğunca da hamileliğin tadını çıkarsaydim diyeceksin. Hastaneden 3 kişi döndükten sonra bir daha hiç bişey eskisi gibi olmayacak o yüzden son iki kişilik zamanların tadını çıkar

Ay çok sağol canım içime su serptin, insan ister istemez çok stres oluyor kaç gündür ağlıyordum kafama taktım ama şuan biraz rahatladım, tez zamanda hepimizin ki normale dönüp çıksın Allahın izniyle

Ağlama canım kendini üzme. Ben çıkacağına dair çok umutluyum iyi düşünelim iyi olsun

Arkadaşlarım günaydınlar merak ettiğim bir konu var: şu an 17 hafta 3 günlük olduk perşembe ilk defa hareketini hissettim oğluşun ondan sonra daha hissedemiyorum sizde de öyle mi? Hissettikten sonra sürekli devam ediyor mu yoksa hareketler?

Bende 17+3 üm ben daha önce hissetmeye başlamıştım ilk başlarda sık olmuyordu zaten hareket halindeyken hissetmezsin uzanırken falan ancak hissedersin bir de belki arkasını falan dönmüş olabilir yani

Kızlar günaydın bugün uzun süre sonra kontrol için gittim cinsiyeti öğrendim, kızım oluyor Mervenur277
Tam boyunu öğrenemedim bebişimin merak ediyordum ama bacaklarını yukarı toplamıştı, elinin biri yüzündeydi çok güzeldi.
Detaylı ultrason için gün vermedi henüz, 3 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi sanırım o zaman gününü ayarlayacağız. O zaman tekrar rahim damarlarımdaki soruna bakılacakmış.
Bir de 2 haftaya kadar aşımı olup kan ve idrar tahlili yaptıracağım saglik ocağında.
Bel ağrısı için magnezyum takviyesi verdi, tuvalet problemim için şurup yazacağını söylemişti ama unutmuş sanırım
Biz de bu şekildeydi, umarım hepiniz çok çok iyisinizdir..

Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin prenses

Maşallah sağlıkla gelsin minnak canım

Hayırlı olsun canııım hoşgelmiş kızımın arkadaşı sağlıkla gelsin prenses

Maşallah canım , sağlıkla gelsin prenses

Ayyy hayırlı olsun canım Bir kız haberide ben bekliyorum bakalım

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses inşallah

Hayirli olsun canim saglikla gelsin prensen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…