- 8 Eylül 2024
- 105
- 133
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.461
Yarına menü önerisi ile geldim tavuklu nohut bulgur pilavı cacık beğenenler ıslasın nohutları şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden nohut ıslatmıştım kalp kalbe karşıYarına menü önerisi ile geldim tavuklu nohut bulgur pilavı cacık beğenenler ıslasın nohutları şimdiden
Gercwklik payı yüksek amin sanım insallahKız bebekler annelerinin güzelliğini alır öyle gelirmiş :) akneler belli oldu sanırım hurafe falan gibi ama gerçek mi ne
Hayırlı olsun :) sağlıkla gelsin prenses
Sukur canım gozun aydın cok sevindimSağ olasın kuzum Kabus gibi 14 gündü çok şükür geçti
Çok çok tşk ederim canım geçmeyen 2 haftadan sonra mışıl mışıl uyumuşum Birazdan da dr a gideceğim kuzumu görüp mutluluğumu taçlandırayımSukur canım gozun aydın cok sevindim
Gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun :)Kızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür temiz çıktı bebeğim sağlıklı ve hiç bir sorunu yok vee kız değil erkekmiş benim kuzum
Canımm gözünüz aydın doktordan da mutlu haberler ile cık inşallahÇok çok tşk ederim canım geçmeyen 2 haftadan sonra mışıl mışıl uyumuşum Birazdan da dr a gideceğim kuzumu görüp mutluluğumu taçlandırayım
Gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun :)
Çok sağolun kızlar bekliyorum şimdi dr un kapısında bakayım miniğim ne kadar büyümüşCanımm gözünüz aydın doktordan da mutlu haberler ile cık inşallah
Çok çok sevindim canım daha da güzel günler geçirirsiniz inşallahKızlar bir güzel haber de benden gelsin sabah sabah. Doktora gittim ve ense kalınlığı iyice düşmüş su an olumsuz hiç bir şey görünmüyor gayet sağlıklı görünüyor bebek dedi çok şükür hemen gittim e bebeğe bi kaç parça bisey aldım kızçeme geldim ablalarına müjdeyi verdim çıldırdılar sevinçten. Videoya da aldım çok güzel bi anı oldu
Ben ayda 1 ciğerciye gidiyorum, yarım porsiyon gömüyorum Allah affetsin çok severim her gün tüketilmediği sürece abartmadan ara ara yenilmesinde bir sakınca yokmuş canımEllerine sağlık,
Ciğer az az tüketebiliyoruz değil mi?
Ay çok sevindim canım :) Sağlıkla gelsin minnoş :) Çok stres yaşadın sende inşallah bundan sonrası sorunsuz geçsinKızlar bir güzel haber de benden gelsin sabah sabah. Doktora gittim ve ense kalınlığı iyice düşmüş su an olumsuz hiç bir şey görünmüyor gayet sağlıklı görünüyor bebek dedi çok şükür hemen gittim e bebeğe bi kaç parça bisey aldım kızçeme geldim ablalarına müjdeyi verdim çıldırdılar sevinçten. Videoya da aldım çok güzel bi anı oldu
çokkk sevindim canım çok şükür sağlıkla gelsin bebişlerimizKızlar bir güzel haber de benden gelsin sabah sabah. Doktora gittim ve ense kalınlığı iyice düşmüş su an olumsuz hiç bir şey görünmüyor gayet sağlıklı görünüyor bebek dedi çok şükür hemen gittim e bebeğe bi kaç parça bisey aldım kızçeme geldim ablalarına müjdeyi verdim çıldırdılar sevinçten. Videoya da aldım çok güzel bi anı oldu
Amin canım benim insallah sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızıAy çok sevindim canım :) Sağlıkla gelsin minnoş :) Çok stres yaşadın sende inşallah bundan sonrası sorunsuz geçsin
İnşallah canımmmçokkk sevindim canım çok şükür sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Amin canım benim hepımiz inşallahÇok çok sevindim canım daha da güzel günler geçirirsiniz inşallah
Çok sevindim gözün aydın canımAmin canım benim insallah sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı
Çok sağol canımÇok sevindim gözün aydın canım
Ben de sormuştum doktoruma temizliginden emin olduğun bı yerden iyi pişmiş yiyebilirsin arada dedi. Antep te sabah ciğeri meşhurdur valla arada bende gömüyorumBen ayda 1 ciğerciye gidiyorum, yarım porsiyon gömüyorum Allah affetsin çok severim her gün tüketilmediği sürece abartmadan ara ara yenilmesinde bir sakınca yokmuş canım