Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
Kızlar bir güzel haber de benden gelsin sabah sabah. Doktora gittim ve ense kalınlığı iyice düşmüş su an olumsuz hiç bir şey görünmüyor gayet sağlıklı görünüyor bebek dedi çok şükür ❤️ hemen gittim e bebeğe bi kaç parça bisey aldım kızçeme geldim ablalarına müjdeyi verdim çıldırdılar sevinçten. Videoya da aldım çok güzel bi anı oldu ❤️🌸

Kızlar bir güzel haber de benden gelsin sabah sabah. Doktora gittim ve ense kalınlığı iyice düşmüş su an olumsuz hiç bir şey görünmüyor gayet sağlıklı görünüyor bebek dedi çok şükür ❤️ hemen gittim e bebeğe bi kaç parça bisey aldım kızçeme geldim ablalarına müjdeyi verdim çıldırdılar sevinçten. Videoya da aldım çok güzel bi anı oldu ❤️🌸
Çok çok sevindim canım daha da güzel günler geçirirsiniz inşallah 🌸🥰🥰

Ay çok sevindim canım :) Sağlıkla gelsin minnoş :) Çok stres yaşadın sende inşallah bundan sonrası sorunsuz geçsin

çokkk sevindim canım çok şükür sağlıkla gelsin bebişlerimiz :KK200:

Ben ayda 1 ciğerciye gidiyorum, yarım porsiyon gömüyorum Allah affetsin çok severim :KK70: her gün tüketilmediği sürece abartmadan ara ara yenilmesinde bir sakınca yokmuş canım
Ben de sormuştum doktoruma temizliginden emin olduğun bı yerden iyi pişmiş yiyebilirsin arada dedi. Antep te sabah ciğeri meşhurdur valla arada bende gömüyorum 😂

Kızlar cumartesi eşimin doğum gününü kutlayacağız ona küçük bir hediyede minik kızından geliyor 🥹 yanında fincanı da var baba ve eşimin adı yazıyor, dün yine ağladım bunu okuyup 🥹 şükürler olsun bugünümüze 🙏🥹♥️
IMG_6121.png

X