-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.381
Hepsi gözüküyor canım muayene de söylemişlerdir büyük ihtimal normal doğum mu yaptıKızlar eltim iki gün önce doğum yaptı plasenta akreata varmış dogumda ölümden dönmüş bugün gidio gidebildim bebekde eltimde iyiler çok şükür kızlar bu plasenta akreata ultrasonda gözükür mu acaba korktum açıkcasi çünkü nabzı gitmiş bı ara kalp masajı falan yapmışlar çok şükür verilmiş sadakasi varmış
Çok geçmiş olsun canımKızlar eltim iki gün önce doğum yaptı plasenta akreata varmış dogumda ölümden dönmüş bugün gidio gidebildim bebekde eltimde iyiler çok şükür kızlar bu plasenta akreata ultrasonda gözükür mu acaba korktum açıkcasi çünkü nabzı gitmiş bı ara kalp masajı falan yapmışlar çok şükür verilmiş sadakasi varmış
Evet normal doğum yaptı ama hiç gebeliğinde bundan bahsetmedilerHepsi gözüküyor canım muayene de söylemişlerdir büyük ihtimal normal doğum mu yaptı
Böyle bir durumda normal doğum yapmak çok tehlikeli nasıl bunu göremezler ultrasonda. Geçmiş olsun.Evet normal doğum yaptı ama hiç gebeliğinde bundan bahsetmediler
Canım ölümden dönmüş ya çok kanaması olmuş bide kanı 15 mis ona rağmen çok düşmüş düşün nekadar kan kaybettiğini kan takmışlar Allah korumuşBöyle bir durumda normal doğum yapmak çok tehlikeli nasıl bunu göremezler ultrasonda. Geçmiş olsun.
Merhaba,Merhaba arkadaşlar.
Ben 2025 temmuz grubundayım.
İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Zeynep Kamil’e gebelik takibi yaptıran arkadaşlar varsa, Dr tavsiyesi almak istiyorum.
Hastanenin sistemi nasıl, gidince randevu aldığımız Dr a muayene olabiliyor muyuz yoksa asistanlar mı bakıyor? Bu konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız bizim için büyük yardım olur.
Bebeklerinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almanızı diliyorum
Doğuma girerken bilgisi var mıydı bu durumdan ben de görünüyor diye biliyorum amaKızlar eltim iki gün önce doğum yaptı plasenta akreata varmış dogumda ölümden dönmüş bugün gidio gidebildim bebekde eltimde iyiler çok şükür kızlar bu plasenta akreata ultrasonda gözükür mu acaba korktum açıkcasi çünkü nabzı gitmiş bı ara kalp masajı falan yapmışlar çok şükür verilmiş sadakasi varmış
Yoktu haberi olsaydı ona göre önlem alınırdı doğumdan sonra kanama durmayinca ebe oradaki hemşireler paniklemisler eltim elden ayaktan gitmiş gözü kararmış hastane ayaklanmış Allah tan doktor hastanedeymis o an gelip müdahale etmiş hemen sabaha karşı doğum gerçekleşmistiDoğuma girerken bilgisi var mıydı bu durumdan ben de görünüyor diye biliyorum ama
Verilmiş sadakası varmış doktorunun hatası var ne yazık kiEvet normal doğum yaptı ama hiç gebeliğinde bundan bahsetmediler
Tabi kuzum sağlıkla gelsin prenses
Ay hiç sanmıyorum canım, nerede o günler...Kızlar doğum oranının 1.51’e düşmesi sebebiyle önlem almak için Nüfus Politikaları Kurulu kurulmuş, biz doğurmadan yeni haklar gelir mi acabadoğum iznini uzatsalar ne güzel olurdu
Çok çok geçmiş olsun, Rabbim korusun çok zor bir durum yaşamış.Yoktu haberi olsaydı ona göre önlem alınırdı doğumdan sonra kanama durmayinca ebe oradaki hemşireler paniklemisler eltim elden ayaktan gitmiş gözü kararmış hastane ayaklanmış Allah tan doktor hastanedeymis o an gelip müdahale etmiş hemen sabaha karşı doğum gerçekleşmisti
Umut fakirin ekmeğidir, belki bizi de düşünürler yaAy hiç sanmıyorum canım, nerede o günler...
İnşallah düşünürler, gündeme bakınca pek düşünmüyor gibiler ama dediğin gibi umutUmut fakirin ekmeğidir, belki bizi de düşünürler ya
Günaydın :) güzel haberlerle gel bizeGunaydin guzeller guzeli anneler bugun kontrolumuz var 17+1 olduk guzel haberler alirim insallahprensesimi gormeyide cok ozledim
Allah korumuş canım ya bebeğine bağışlamış yaşayacak güzel günleri olur inşallahYoktu haberi olsaydı ona göre önlem alınırdı doğumdan sonra kanama durmayinca ebe oradaki hemşireler paniklemisler eltim elden ayaktan gitmiş gözü kararmış hastane ayaklanmış Allah tan doktor hastanedeymis o an gelip müdahale etmiş hemen sabaha karşı doğum gerçekleşmisti
Ay ağzın bal yesin canım inşallah öyle bir güzel haber alırız en azından ilk 6 ay evde kalsak şahane olmaz mıKızlar doğum oranının 1.51’e düşmesi sebebiyle önlem almak için Nüfus Politikaları Kurulu kurulmuş, biz doğurmadan yeni haklar gelir mi acabadoğum iznini uzatsalar ne güzel olurdu
Keşke olsa ama şu ekonomide bana da zor geliyorKızlar doğum oranının 1.51’e düşmesi sebebiyle önlem almak için Nüfus Politikaları Kurulu kurulmuş, biz doğurmadan yeni haklar gelir mi acabadoğum iznini uzatsalar ne güzel olurdu