Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    99
Hepsi gözüküyor canım muayene de söylemişlerdir büyük ihtimal normal doğum mu yaptı

Çok geçmiş olsun canım evet görünüyor benim doktorum hepsini anlatmıştı benim plasentam da arka duvarda, detayları sorduğumda anlatmıştı hepsini. Genellikle plasenta previa ile birlikte görünebiliyormuş bu yapışma, ve ultrasonda damarlardaki kan akışından görebiliyorlar çok rahat. Normal doğum kesinlikle yapamıyor, riskli gebelik olarak takip ediliyor ve hatta sezaryende hazır bir ekip bekliyormuş kanama çok olabilir diye çünkü plasenta duvara sıkı yapışıyormuş ayrılırken çok kanama oluyormuş bu plasenta akreatada.

Merhaba,
Ben Zeynep Kamil'e gitmedim ama gittiğim hastane üzerinden örnek verecek olursam araştırma hastanelerinde asistan doktorlar da olabiliyor doktor yerine. Evime yakın olduğu için ilk kontrolüme için Kartal'a gitmek istedim fakat randevu bulamadım sonrasında Marmara'ya gitmiştim. Randevu aldığım doktor yoktu, iki asistan vardı odada onlar ilgilendi. İlgileri kötüydü diyemem. Sadece randevu bulmak zor olabiliyor ve eşimi içeri almamışlardı benim birazcık üzülmüştüm ilk kez göreceğimiz için Zeynep Kamil hakkında kötü bir şey okumadım, umarım gönlünce bir yer v doktor bulabilirsin. :)
Teşekkür ediyorum güzel dileklerin için, hep birlikte inşallah :)

Doğuma girerken bilgisi var mıydı bu durumdan ben de görünüyor diye biliyorum ama

Doğuma girerken bilgisi var mıydı bu durumdan ben de görünüyor diye biliyorum ama
Yoktu haberi olsaydı ona göre önlem alınırdı doğumdan sonra kanama durmayinca ebe oradaki hemşireler paniklemisler eltim elden ayaktan gitmiş gözü kararmış hastane ayaklanmış Allah tan doktor hastanedeymis o an gelip müdahale etmiş hemen sabaha karşı doğum gerçekleşmisti

Kızlar doğum oranının 1.51’e düşmesi sebebiyle önlem almak için Nüfus Politikaları Kurulu kurulmuş, biz doğurmadan yeni haklar gelir mi acaba doğum iznini uzatsalar ne güzel olurdu

Çok çok geçmiş olsun, Rabbim korusun çok zor bir durum yaşamış.

Allah korumuş canım ya bebeğine bağışlamış yaşayacak güzel günleri olur inşallah

Kızlar doğum oranının 1.51’e düşmesi sebebiyle önlem almak için Nüfus Politikaları Kurulu kurulmuş, biz doğurmadan yeni haklar gelir mi acaba doğum iznini uzatsalar ne güzel olurdu
Ay ağzın bal yesin canım inşallah öyle bir güzel haber alırız en azından ilk 6 ay evde kalsak şahane olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…