- 2 Ağustos 2024
- 508
- 644
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.901
Bende onu yaptırayım canım Eurofins yetkilisiyle görüşünce ilk sıcak geldi ama panaroma ile görüşünce daha profesyonel olduklarını hissettirdi bana konuşmalarıyla Allah yanıltmasın inşallah haftam iyiymiş istediğimde cagırabilirmişim kan için eşimle akşam görüşeyim de 1,2 güne verelim kanı. Hemen gelsin istiyorum sonuçlarPanaroma yaptırdım canım
Evet panorama yaptır, bize de doktorumuz önerdi. Güzel haberlerini bekliyoruzBende onu yaptırayım canım Eurofins yetkilisiyle görüşünce ilk sıcak geldi ama panaroma ile görüşünce daha profesyonel olduklarını hissettirdi bana konuşmalarıyla Allah yanıltmasın inşallah haftam iyiymiş istediğimde cagırabilirmişim kan için eşimle akşam görüşeyim de 1,2 güne verelim kanı. Hemen gelsin istiyorum sonuçlar
Erkek olsun o zaman annişi inşallahHerşeyin hayırlısı iki kızım var bakalım
İnşallah herşeyin başı sağlık ama hangisi yoksa insan onu istiyor çok teşekkür ederimUmarım erkek olur o zaman bu
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Benimde 2 tane kızım var insan farklı olan cinsiyetide tatmak istiyor sağlıklı olsunlarda inşallah hepimizin gönlüne göre olsun inşallahHerşeyin hayırlısı iki kızım var bakalım
İnşallah çok teşekkür ederimErkek olsun o zaman annişi inşallah
Kesinlikle çok teşekkür ederim Rabbim sizinde gönlünüze göre versin sağlıkla kucağınıza alın inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Benimde 2 tane kızım var insan farklı olan cinsiyetide tatmak istiyor sağlıklı olsunlarda inşallah hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Evet öyle galiba, güzel güzel büyüsünler çekeriz biz artıkEvet bende de solda oluyor rahmimiz vs büyüyor bebek büyüyor ondan galiba
Ben hiç duymadım canım neden önerilmiyor acaba azıcık serpmekten zarar gelmez heralde yaKızlar canınızı çektirmek istemem ama sütlü tatlıyla azıcık tarçın yemekte sorun olur mu acaba? Tarçın yemeyin diyorlar ya gebelikte
Tarçın rahim kasılmasını artırıyormuş. Önerilmiyor.Ben hiç duymadım canım neden önerilmiyor acaba azıcık serpmekten zarar gelmez heralde ya
Kaydettim kuzum birazdan güncelleyeceğim sağlıkla gelsin bebişinn ben çatlicam meraktanMervenur277 mervecim benim de cinsiyet erkek dogum tarihi de 19.05.2025
Aa bilmiyordum o zaman hiç riske atma canım boşver tarcınsız da eminim çok lezzetlidirTarçın rahim kasılmasını artırıyormuş. Önerilmiyor.
Ay valla ne zormuş ya doktora da öyle zırt pırt gidemiyorum iki haftada bir gidiyorum doktora gider gitmez geçti belirtiler onyuzden iki hafta iki yıl gibi geçiyor.azalmaya başlaması normal dıye bılıyorum ama yınede ınsan bı tedırgın oluyor
Plasenta sola yerleşmiş kız gibi duruyorSelam kızlar çok erken biliyorum ama cinsiyeti tahmin edebilir misiniz Eki Görüntüle 3496624
Ay bence erkek annesiKizlar benim bebise de bakar mısınız sizce kız mı erkek mi haftaya ikili testim var Eki Görüntüle 3496806
Kız gibi hissettim, sağlıklı güzel ömrü olsun inşallahKizlar benim bebise de bakar mısınız sizce kız mı erkek mi haftaya ikili testim var Eki Görüntüle 3496806
Erkek gibi duruyorKizlar benim bebise de bakar mısınız sizce kız mı erkek mi haftaya ikili testim var