Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlaaaar, habire reklami çıkıyordu bir inceleyeyim dedim. Bu markanın ürününü alip kullanan var mı? Bu anne yanı hem cok bol içerikli hemde fiyati epey uygunmus. Ne dersiniz alınır mııı.
*imza sözde 5 6.aya kadar bisey almayacak olan taze anne 😅😅

Kızlar 3-4 gündür geçmeyen bir baş ağrım var. Migren taşı filan anlık etki ediyor etkisi geçince yine başlıyor. Dayanamayıp parol aldim o da fayda etmedi. Başına gelen var mı? Bütün günüm rezil geçiyor yanmaktan başka bir şey yapamadım
2 gündür bende de migren ağrısı var. Dün parol içtim geçti (ben çok çok mecbur kalmadıkça ilaç içmeyenlerden olduğumdan parol bende işe yarıyor çok şükür) Ama bugün ısrarla içmedim ve hala devam ediyor. Bikaç gün daha bakacağım devam ederse bi doktoruma danışacağım ben de.

Benim de arastirmalarim sonucu bu paketi yapmaya karar vermiştim dogru kararmis öyleyse. Teşekkür ederim canım. Bende yine de 11i bekleyeyim diyorum. Zaten az kaldi doldurcaz Allahın izniyle. Hadi bakalim seninde insallah mis gini tertemiz gelsin sonucun🌸
İnşallah bitanecim hepimizin sonuçları tertemiz olsun inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza minnoşlarımızı ❤️

Kizlaaaar, habire reklami çıkıyordu bir inceleyeyim dedim. Bu markanın ürününü alip kullanan var mı? Bu anne yanı hem cok bol içerikli hemde fiyati epey uygunmus. Ne dersiniz alınır mııı.
Bu benimde favorilerimde canım bide kanz dan bir model eklemiştim bende anca favoriliyorum hahahah her şeyde cinsiyeti bekliyorum çokta gecikince fiyatlar artar diye de endişeleniyorum 😂

Ben yeğenimin anne yanı ahşaptan olan beşiğini kullanacağım. Montesorride çatılı bebek yatağı var onu kuracağız odasına. Yatak ve beşik masrafım yok🙈 ama park yataklara iyi oluyor diyorlar

Benim de favorilerimde olan bir ürün. Ya bunu ya da kanz ın bir modeli var onu almayı düşünüyorum.

Resmini atayım canım hemen bi incele. Doktorum bende bunu işaretledi direk bu firmayı aradım canım. Yetkiliye yarın 10+0 olacağımı söyledim. Yeterliymiş 9. Haftadan itibaren kan alımı yapabiliyoruz dedi. Ben şimdi eşimle bi görüşeyim de yarın da doktorla randevum var zaten o da onaylarsa cuma günü veririm kanı canım
Buna ne kadar dediler bana 560 dolar yavvv

Kızlar hamileliğin ilerisi için buzluğa hazırlık yapıyormusunuz? Ben bugün iyi hissettim biraz gelen giden arkadaşlarım olur diye börek sardık kızkardeşimle koyduk. Mantı poşetlemeyide düşünüyoruz. Kolaylık olur. Aklınıza başka ikramlık veya dolapta iyi olur dediğiniz tarif geliyor mu?

Kızlar hamileliğin ilerisi için buzluğa hazırlık yapıyormusunuz? Ben bugün iyi hissettim biraz gelen giden arkadaşlarım olur diye börek sardık kızkardeşimle koyduk. Mantı poşetlemeyide düşünüyoruz. Kolaylık olur. Aklınıza başka ikramlık veya dolapta iyi olur dediğiniz tarif geliyor mu?
En rahat kurtarıcı gerçekten börek ve mantı canım köfte olabilir sarma olabilir ben bisey yapmadım daha

Sarma sarabilirsiniz 🤭

Onlar için annemi bekliyorum. Özellikle mantı için 😄

Bu benimde favorilerimde canım bide kanz dan bir model eklemiştim bende anca favoriliyorum hahahah her şeyde cinsiyeti bekliyorum çokta gecikince fiyatlar artar diye de endişeleniyorum 😂
Unisex bir renk alinca bence cokta farketmez gibi geliyor. Zaten nevresimiyle biz o cinsiyetin renklerini yakalariz hic ondan yana problem yok. Bu baya indirimde su an benimde bir aklim kaymadi desem yalan olur 😅
İnşallah bitanecim hepimizin sonuçları tertemiz olsun inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza minnoşlarımızı ❤️
Amin kuzuum aminn 🙏🧿🧿 saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza. Biz saglikli onlar saglikli🥰

Ben yeğenimin anne yanı ahşaptan olan beşiğini kullanacağım. Montesorride çatılı bebek yatağı var onu kuracağız odasına. Yatak ve beşik masrafım yok🙈 ama park yataklara iyi oluyor diyorlar
Ya bende anne yanı baslangicta kullanalim diye bu tarz bir sey almak istiyorum. Zaten 1 yaş gibi odasina bizde montesorri alcaz. Ama baslangicta bir tane anne yani bide etrafini altini esyalarla dolduracagim bir yatak olsun diyorum. Eminim ki milyon tane sey aliriz biz lazim olur diye 😄

Benim de favorilerimde olan bir ürün. Ya bunu ya da kanz ın bir modeli var onu almayı düşünüyorum.
Yaa sevindim bilinen bir model olmasina. Fiyati sanirim ekstra indirime girmis. Aslinda alinabilir ama bir yandan da erken diyorum. 3bucuk 4bine bu tarz donanimli bir anne yani da olabilen besik bulmak zor.

X