- 27 Mayıs 2022
- 1.327
- 863
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.801
visneliturta34 canım randevun kaçtaydı ? :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzucum randevumu yarına ertelediler doktor bugün hastanede değilmiş uf 1 gün daha beklicem şimdi bende şimdi fetal DNA için firmaları arıyorum araştırma ve fiyat için eurofins ve panaromavisneliturta34 canım randevun kaçtaydı ? :))
Tuhhh bende haber alicaz bebisten diye heyecanlanmistim olsun yarın da yakin gdgdja benim daha 9 gun varKuzucum randevumu yarına ertelediler doktor bugün hastanede değilmiş uf 1 gün daha beklicem şimdi bende şimdi fetal DNA için firmaları arıyorum araştırma ve fiyat için eurofins ve panaroma
Yaptıran arkadaşlarım siz hangi firmayı tercih ettiniz
Ah canım benim yarın 10.20 de hemen çıkınca yazarım zaten bitanecim bende öyle sabırsızım ki ama günler hızlı geçiyor 9 günde hemen geçecekTuhhh bende haber alicaz bebisten diye heyecanlanmistim olsun yarın da yakin gdgdja benim daha 9 gun var
Soğuk havalardan mı oluyor acaba bilemedim. Uzun süredir de görmeyince daha çok stres oluyorum. Normal olsun, iyi olsunlar da artık gerisine dayanırızGeçen doktora gittiğimde kasığımda batma, vajinama biranda iğne gibi batma gibi şeyler oluyor dedim normal dedi hafif şeffaf akıntım oluyor dedim koku olmadığı sürece o da normal dedi herşeye normal diyorlar
Bulantı bende hiç olmadı neredeyse, göğüslerimin de ilk zamana göre ağrısı bayağı azaldı. Sanırım hafifliyor bir süre sonra.Kızlar benim bulantım kusmalarim sadece bir hafta sürdü üç gündür birşeyin yok göğüs hassasiyetimde geçti bu normal mi? 11+1 haftalık hamileyim başına gelen oldu mu?
aminnn inşalllahhhh sağlıkla gelsinlerBizim de ikili test sonucumuz çıktı yaş riski dışında diğerleri düşük risk çıktı çok şükür. Yaşım 35 olduğundan yaş riskinin yüksek geleceğini biliyorduk zaten. Asıl önemli olan detaylı ultrason onu da güzel haberlerle atlatalım, sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah.
İkisi aynı anda azalıp bitmesi biraz korkuttu beni randevuma da çok var haftaya Perşembe.Bulantı bende hiç olmadı neredeyse, göğüslerimin de ilk zamana göre ağrısı bayağı azaldı. Sanırım hafifliyor bir süre sonra.
Guzel haberlerini bekliyorum canim ayyyy evet bir an evvel geçsinAh canım benim yarın 10.20 de hemen çıkınca yazarım zaten bitanecim bende öyle sabırsızım ki ama günler hızlı geçiyor 9 günde hemen geçecek
Benim hiç bulantım olmadı canım, doktor hormonlara karşı vücudun verdiği tepki herkeste ayrı olur demişti, alışmıştır belki bedeninKızlar benim bulantım kusmalarim sadece bir hafta sürdü üç gündür birşeyin yok göğüs hassasiyetimde geçti bu normal mi? 11+1 haftalık hamileyim başına gelen oldu mu?
Rahim genişlediği için sinir uçlarına baskı oluyormuş, batma hissi ondanmış, büyüyorlarSoğuk havalardan mı oluyor acaba bilemedim. Uzun süredir de görmeyince daha çok stres oluyorum. Normal olsun, iyi olsunlar da artık gerisine dayanırız
Bende de hic bulantı vs birsey olmadi sadece karnım acıkınca bulanıyorBenim hiç bulantım olmadı canım, doktor hormonlara karşı vücudun verdiği tepki herkeste ayrı olur demişti, alışmıştır belki bedenin
Benim acıkınca tansiyonum düşüyor gibi oluyor sık beslenmeye hiç alışkın değildim bebiş sağolsun bademsiz cevizsiz gezemiyoruzBende de hic bulantı vs birsey olmadi sadece karnım acıkınca bulanıyor
Biz panorama yaptıracağız bugün kan almak icin gelecekler canim orta paket 480$ bi de sma testi yaptıracağım o da 5binmişKuzucum randevumu yarına ertelediler doktor bugün hastanede değilmiş uf 1 gün daha beklicem şimdi bende şimdi fetal DNA için firmaları arıyorum araştırma ve fiyat için eurofins ve panaroma
Yaptıran arkadaşlarım siz hangi firmayı tercih ettiniz
İster istemez her şeyde panik oluyoruz. Bulantıdan perişan olan annişler geçsin diye beklerken bulantıları geçince panik oluyor. Anlayabiliyorum stresini, burada belirtisi azalan sonra geri gelen ya da hiç büyük belirti yaşamayan birçok kişiyiz. Süreç hepimiz için biraz farklı olabiliyor, kendine iyi bak sen iyi olursan bebiş de iyi olurİkisi aynı anda azalıp bitmesi biraz korkuttu beni randevuma da çok var haftaya Perşembe.
Eurofins 400 Euro dedi şimdi bide panoramayla görüşüp kararımı vereceğim bende canım panorama plusBiz panorama yaptıracağız bugün kan almak icin gelecekler canim orta paket 480$ bi de sma testi yaptıracağım o da 5binmiş