- 23 Eylül 2024
- 72
- 111
- 33
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.441
Bunu bende deniycem.smdi cok merqk ettim.ne cikicakYüzük testini yaptınız mı
Tebrik ediyorum canim saglikla gelsin insallah prensesKızım oluyorrrEki Görüntüle 3495532
Ben travel sistemleri kaba buluyorum çok yer kaplıyorlar. Chicco goody plus bakıyorum ben de. Kapanması onunda basit ergonomik görünüyor videolarını izledim tekerleği güzel haraket ediyor.Kızlar bazılarınız için erken belki ama kasım indirimleri gelirken bebek arabası bakmaya başladım. Yeni yıla bırakmak istemiyorum açıkçası zamlardan ötürü. Şuan en çok karşıma çıkan model kraft kenya. Kullanımı kolay olması ve tek elle kapanması vs dikkatimi çekti. Ama travel sistem olması düşündürüyor. Sizin aklınızda bir model var mı? Veya 2. 3. bebeğini bekleyenler daha önce ne kullandı?
Evet travel sistemler dediğiniz gibi kaba fakat kraft kenya bana çok kaba gelmedi çok fazla kullanan da var bir inceleyin isterseniz bende dediğinize bakacağım.Ben travel sistemleri kaba buluyorum çok yer kaplıyorlar. Chicco goody plus bakıyorum ben de. Kapanması onunda basit ergonomik görünüyor videolarını izledim tekerleği güzel haraket ediyor.
Hadi bakalım bizimle paylaş bende merak ediyorum sonuçları doğru çıkacak mı sonrasındaBunu bende deniycem.smdi cok merqk ettim.ne cikicak
Dediğiniz modelin puseti yok mu? Ben mi göremedim bahar bebişi olacakları için pusetliler daha mı kullanışlı olur acaba?Ben travel sistemleri kaba buluyorum çok yer kaplıyorlar. Chicco goody plus bakıyorum ben de. Kapanması onunda basit ergonomik görünüyor videolarını izledim tekerleği güzel haraket ediyor.
Doona ve cybex e bakıcaz diye not almıştım arkadaşlarım öyle önerdi ama fiyat aralığı nasıl bilmiyorum indirimde bakarız diye düşünüyorum. Bebek 6 aylık falan olunca alırız diye düşünüyorum. Ama belli de olmazKızlar bazılarınız için erken belki ama kasım indirimleri gelirken bebek arabası bakmaya başladım. Yeni yıla bırakmak istemiyorum açıkçası zamlardan ötürü. Şuan en çok karşıma çıkan model kraft kenya. Kullanımı kolay olması ve tek elle kapanması vs dikkatimi çekti. Ama travel sistem olması düşündürüyor. Sizin aklınızda bir model var mı? Veya 2. 3. bebeğini bekleyenler daha önce ne kullandı?
Doona 6-7 aydan sonra kullanılmıyor diye biliyorum hele bi de iri bir bebiş olursa daha kısaDoona ve cybex e bakıcaz diye not almıştım arkadaşlarım öyle önerdi ama fiyat aralığı nasıl bilmiyorum indirimde bakarız diye düşünüyorum. Bebek 6 aylık falan olunca alırız diye düşünüyorum. Ama belli de olmaz
Bende Kraft Kenya düşündüm canım birde favorilerime prego mios travel sistem bebek arabası eklemişim canım onu da incelerim biEvet travel sistemler dediğiniz gibi kaba fakat kraft kenya bana çok kaba gelmedi çok fazla kullanan da var bir inceleyin isterseniz bende dediğinize bakacağım.
Bagi neo tek elle kapanması hafif olması ve çift yönlü kullanımı özelliklerinden ötürü tercih ettik. Memnun da kaldık tek sıkıntısı bebek büyüdükçe tente kafasına değmeye başlıyor sırt kısmı çok uzun değil maalesef. Kardeşim joie aldı onu da beğenmiştimKızlar bazılarınız için erken belki ama kasım indirimleri gelirken bebek arabası bakmaya başladım. Yeni yıla bırakmak istemiyorum açıkçası zamlardan ötürü. Şuan en çok karşıma çıkan model kraft kenya. Kullanımı kolay olması ve tek elle kapanması vs dikkatimi çekti. Ama travel sistem olması düşündürüyor. Sizin aklınızda bir model var mı? Veya 2. 3. bebeğini bekleyenler daha önce ne kullandı?
Doana bana biraz gereksiz geliyor ya 6 ay kullanılıyormuş sadece sanırım bide tombiş olursa o 4 ay falan olurDoona 6-7 aydan sonra kullanılmıyor diye biliyorum hele bi de iri bir bebiş olursa daha kısadirek arabaya puset olarak konması vs çok pratik fakat uzun vadede ekonomik değil. Cybex de görüyorum onu henüz araştırmadım.
Bakarım tabii ki belki chiccodan daha iyidirEvet travel sistemler dediğiniz gibi kaba fakat kraft kenya bana çok kaba gelmedi çok fazla kullanan da var bir inceleyin isterseniz bende dediğinize bakacağım.
Puseti de var isterseniz extra olarak alabiliyorsunuz videolarında varDediğiniz modelin puseti yok mu? Ben mi göremedim bahar bebişi olacakları için pusetliler daha mı kullanışlı olur acaba?
İnşallahBelli olur belki 12 haftada gösteriyor bazı bebekler
Ben yaptım kız çıkıyor bana ilk oğlan doğru çıkıyor ikinci kız ama kuzenimin eşine yaptık o da kız çıkmıştı erkek doğduYüzük testini yaptınız mı
İşte hurafe canım ama eğlenceli yapmasıBen yaptım kız çıkıyor bana ilk oğlan doğru çıkıyor ikinci kız ama kuzenimin eşine yaptık o da kız çıkmıştı erkek doğdu