Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2 gün sonra 10. Haftaya giricem ama karnım büyüdü resmen birde sol tarafa doğru büyüme var ve sol kasıklarımda ağrı var benim hep ultrasonda da soldan bakılır kesem orda, bu durum normal mi ?

Birde cinsiyeti keseyi görür görmez söyleseler keşke :) hamileliğin en stresli dönemi acaba ne acaba ne demekten zaman geçmiyor
Katılıyorummm herkesin bir tahmini var kiminki doğru çıkacak acaba diyorum bazen. Bazen aşırı kız geçiyor içimden bazen aşırı erkek geçiyor bu sefer hiç kesin bir tahminde bulunamadım. 2 tane kızım var inşallah birde erkek tadarız önce sağlıklı olsun da Allah herkesin gönlüne göre versin ❤️ alışveriş için cıldırıyorum cinsiyet belli olur olmaz atıcam kendimi bebek mağazasına 😂😂

Kızlar 2 gün sonra 10. Haftaya giricem ama karnım büyüdü resmen birde sol tarafa doğru büyüme var ve sol kasıklarımda ağrı var benim hep ultrasonda da soldan bakılır kesem orda, bu durum normal mi ?
Benimde öyle kuzum bugün anneme gösterdim karnım büyüdü ve sağ taraf sanki bi tık önde gibi geldi bana da ağrıda genelde sağda olabiliyor demekki kuzum.

Benimde öyle kuzum bugün anneme gösterdim karnım büyüdü ve sağ taraf sanki bi tık önde gibi geldi bana da ağrıda genelde sağda olabiliyor demekki kuzum.
Aaa normal o zaman bugün öyle görünce şok oldum :) sizin iki kızınızda hangi taraftaydı kese benim hep solda sol tarafta büyüyünce acaba dedim solda kız sağda erkek diyorlar ya :)

Aaa normal o zaman bugün öyle görünce şok oldum :) sizin iki kızınızda hangi taraftaydı kese benim hep solda sol tarafta büyüyünce acaba dedim solda kız sağda erkek diyorlar ya :)
Sanırım soldaydı canım öyle unutmuşum ki herseyi. Ama bu kişiden kişiye değişiyor galiba arkadaşımın kızı olcak mesela sağ taraftaymış onun. Görümcemin de oğlu sağdaymış mesela. normalde sağ erkek sol kız derler ama değişiyor demekki

Sanırım soldaydı canım öyle unutmuşum ki herseyi. Ama bu kişiden kişiye değişiyor galiba arkadaşımın kızı olcak mesela sağ taraftaymış onun. Görümcemin de oğlu sağdaymış mesela. normalde sağ erkek sol kız derler ama değişiyor demekki
Nasip bakalım 12 de gösterirse 3 haftam var da ben 16da kesin diye biliyorum offf offf daha çok var öğrenmeye :)

Nasip bakalım 12 de gösterirse 3 haftam var da ben 16da kesin diye biliyorum offf offf daha çok var öğrenmeye :)
Bi kızım 16 da belli oldu diğer kızımı 13. Haftada söyledi doktordan doktorda değişiyor umarım hemen söylerler. 😂 sen fetal DNA yaptırmıyor musun canım ben yaptıracağım o yuzden 3 haftaya belli olur heralde benim. Su an 9+3 um

Bi kızım 16 da belli oldu diğer kızımı 13. Haftada söyledi doktordan doktorda değişiyor umarım hemen söylerler. 😂 sen fetal DNA yaptırmıyor musun canım ben yaptıracağım o yuzden 3 haftaya belli olur heralde benim. Su an 9+3 um
Bende aynıyım aynı haftamız, doktorun fetal DNA söylemedi ikili test olucaksın 4 haftaya gel dedi gittiğimde bir sorarım hangisini yaptırayım diye

İleri geri gittiyse kız diyor canım tabi bu hurafe eğlence gönlünden geçen nasip olsun inşallah canım ❤️🌸
Amin ya garip aslında bizde kız yok o yüzden ben hep kız bebek hastasıyım ve kız hissediyordum başta şuna hissim yok:), eşimizde ailede erkek yok oda erkek istiyor :) bakalım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısını versin

Kizlar bu eurofins firmasi hakkinda sikayetleri okudum; yazilan sikayetlerin cogunda yanlis cinsiyet vermisler😱😱😱 saka gibi. Daha xx xy okuyamayan firma nasil hastaliklari bilecek diyolar. Ben de onlara yaptirdim da korku geldi simdi :KK43:( kanda cikip doktorunun onayladigi olan var mi cinsiyet?

X