- 19 Eylül 2024
- 363
- 205
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.461
Ileri geri kizmoydi ileri geri gidip.geliyorHadi bakalım bizimle paylaş bende merak ediyorum sonuçları doğru çıkacak mı sonrasında
Evet canım ileri geri kız yuvarlak erkekIleri geri kizmoydi ileri geri gidip.geliyor
Kızlar bazılarınız için erken belki ama kasım indirimleri gelirken bebek arabası bakmaya başladım. Yeni yıla bırakmak istemiyorum açıkçası zamlardan ötürü. Şuan en çok karşıma çıkan model kraft kenya. Kullanımı kolay olması ve tek elle kapanması vs dikkatimi çekti. Ama travel sistem olması düşündürüyor. Sizin aklınızda bir model var mı? Veya 2. 3. bebeğini bekleyenler daha önce ne kullandı?
Yaa evet fark ettim onu yok hiçbir yerdeCanim kraft kenya gelmiyo resmen stoga hamileligimi ogrendigimden beri bakiyorumprego varmis bir de ona bakiyorum su sira, o da kullanisli gozukuyor
Gecen gün e bebekte vardı çok uzun bakamadım ama emaar avm de var canımYaa evet fark ettim onu yok hiçbir yerdeben Ankaradayım henüz mağazalara bakmadım. Alacağım arabayı mağazada denemek istiyorum açıkçası belki burda bulurum bir umut.
Ya şimdi e bebekten baktım Ankara mağazalarında da yok ne yapacağız yaa hahahahshCanim kraft kenya gelmiyo resmen stoga hamileligimi ogrendigimden beri bakiyorumprego varmis bir de ona bakiyorum su sira, o da kullanisli gozukuyor
Joie chorome almıştım 7 sene önce ikisinede kullandım canım. Üçüncüyede kullanıcam nasip olursa. Mantıklı düşünmüşsün hersey zamlanmadan almak en iyisiKızlar bazılarınız için erken belki ama kasım indirimleri gelirken bebek arabası bakmaya başladım. Yeni yıla bırakmak istemiyorum açıkçası zamlardan ötürü. Şuan en çok karşıma çıkan model kraft kenya. Kullanımı kolay olması ve tek elle kapanması vs dikkatimi çekti. Ama travel sistem olması düşündürüyor. Sizin aklınızda bir model var mı? Veya 2. 3. bebeğini bekleyenler daha önce ne kullandı?
Ya şimdi e bebekten baktım Ankara mağazalarında da yok ne yapacağız yaa hahahahsh
Maşallah, hayırlı olsun ilk kızımız.. Sağlıkla, güzelliklerle gelsin. Güzel ömrü olsun inşallahKızım oluyorrrEki Görüntüle 3495532
Ya şimdi e bebekten baktım Ankara mağazalarında da yok ne yapacağız yaa hahahahsh
Sanırım artık kenya olarak değil de i size olarak üretmiyorlar sitesinde gördüm bende.Kenya i-size Travel Sistem Bebek Arabası - Siyah Bu var ama i size ne demek acaba
Evet evet kesinlikle beklemekten iyi bişeler yapıyoruzİşte hurafe canım ama eğlenceli yapmasıben çevredekilere hep yaptım şu ana kadar 1 kişi de tutmadı diğerleri doğru çıktı
Erkekkkk yuvarlak dönerse kızzzzIleri geri kizmoydi ileri geri gidip.geliyor
Aaaa bizde tam tersiEvet canım ileri geri kız yuvarlak erkek
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar bi yapsın bakalım onlarda da çıkacak mı
Bende de yuvarlak çıkıyor, insan heves edip deniyor her şeyi.Erkekkkk yuvarlak dönerse kızzzz
Ben de erkek hissediyordum ama bugün süprizi gördük şok olduk o kadar emindik kiBende de yuvarlak çıkıyor, insan heves edip deniyor her şeyi.
Erkek hissediyorum ama bakalım ne çıkacak, heyecanla bekliyorum.
Yuvarlak erkek canım yani ben kendimde de çevremdeki herkese de öyle baktım ileri geri kız yuvarlak erkek doğru çıktıBende de yuvarlak çıkıyor, insan heves edip deniyor her şeyi.
Erkek hissediyorum ama bakalım ne çıkacak, heyecanla bekliyorum.
Hahaha hemen senden de bir yüzük testi isteyelim bakalım ne çıkacak doğru mu teyit edelimBen de erkek hissediyordum ama bugün süprizi gördük şok olduk o kadar emindik ki
YuvarlakHahaha hemen senden de bir yüzük testi isteyelim bakalım ne çıkacak doğru mu teyit edelim