Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu eurofins firmasi hakkinda sikayetleri okudum; yazilan sikayetlerin cogunda yanlis cinsiyet vermisler😱😱😱 saka gibi. Daha xx xy okuyamayan firma nasil hastaliklari bilecek diyolar. Ben de onlara yaptirdim da korku geldi simdi :KK43:( kanda cikip doktorunun onayladigi olan var mi cinsiyet?
Ben o firmada yaptırmadım ama bizimki aynı çıktı. Kanla ultrason.

Saclarm ve cildim cok.yaglaniyor ve canm skliyor bu duruma yuzume kullanilcegim bi tonik yikama jeli varmi kizlqr bildiginiz ben la roshe posay kullaniyorum ama gebelikte cok ta uygun degil diye dusunuyorum

Katılıyorummm herkesin bir tahmini var kiminki doğru çıkacak acaba diyorum bazen. Bazen aşırı kız geçiyor içimden bazen aşırı erkek geçiyor bu sefer hiç kesin bir tahminde bulunamadım. 2 tane kızım var inşallah birde erkek tadarız önce sağlıklı olsun da Allah herkesin gönlüne göre versin ❤️ alışveriş için cıldırıyorum cinsiyet belli olur olmaz atıcam kendimi bebek mağazasına 😂😂
Bende eğer erkek olursa bişe almama gerek yok abisinden giyer ama kız olursa oyyyyy çok alışverişşşş 😍😍😍

Kızım oluyorrr
b87eacc4-a413-4f44-b5f5-b4ed0f0f5f54.jpeg

Bende eğer erkek olursa bişe almama gerek yok abisinden giyer ama kız olursa oyyyyy çok alışverişşşş 😍😍😍
Benim kızlarda öyle büyüdü 😂 ikinci kızım hep ablasından kalanlarla büyüdü belli bi yasa kadar araları 2 sene olunca çok rahat giydirdim. Çoğu şeyi. Belli bi yastan sonra kızım okula başlayınca artık çabuk yıpratmaya kardeşine bisey bırakmamaya başladı 😂

Kızlar bazılarınız için erken belki ama kasım indirimleri gelirken bebek arabası bakmaya başladım. Yeni yıla bırakmak istemiyorum açıkçası zamlardan ötürü. Şuan en çok karşıma çıkan model kraft kenya. Kullanımı kolay olması ve tek elle kapanması vs dikkatimi çekti. Ama travel sistem olması düşündürüyor. Sizin aklınızda bir model var mı? Veya 2. 3. bebeğini bekleyenler daha önce ne kullandı?

X