Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bazılarınız için erken belki ama kasım indirimleri gelirken bebek arabası bakmaya başladım. Yeni yıla bırakmak istemiyorum açıkçası zamlardan ötürü. Şuan en çok karşıma çıkan model kraft kenya. Kullanımı kolay olması ve tek elle kapanması vs dikkatimi çekti. Ama travel sistem olması düşündürüyor. Sizin aklınızda bir model var mı? Veya 2. 3. bebeğini bekleyenler daha önce ne kullandı?
Ben travel sistemleri kaba buluyorum çok yer kaplıyorlar. Chicco goody plus bakıyorum ben de. Kapanması onunda basit ergonomik görünüyor videolarını izledim tekerleği güzel haraket ediyor.

Ben travel sistemleri kaba buluyorum çok yer kaplıyorlar. Chicco goody plus bakıyorum ben de. Kapanması onunda basit ergonomik görünüyor videolarını izledim tekerleği güzel haraket ediyor.
Evet travel sistemler dediğiniz gibi kaba fakat kraft kenya bana çok kaba gelmedi çok fazla kullanan da var bir inceleyin isterseniz bende dediğinize bakacağım.😊

Dediğiniz modelin puseti yok mu? Ben mi göremedim bahar bebişi olacakları için pusetliler daha mı kullanışlı olur acaba? 🤔

Kızlar bazılarınız için erken belki ama kasım indirimleri gelirken bebek arabası bakmaya başladım. Yeni yıla bırakmak istemiyorum açıkçası zamlardan ötürü. Şuan en çok karşıma çıkan model kraft kenya. Kullanımı kolay olması ve tek elle kapanması vs dikkatimi çekti. Ama travel sistem olması düşündürüyor. Sizin aklınızda bir model var mı? Veya 2. 3. bebeğini bekleyenler daha önce ne kullandı?
Doona ve cybex e bakıcaz diye not almıştım arkadaşlarım öyle önerdi ama fiyat aralığı nasıl bilmiyorum indirimde bakarız diye düşünüyorum. Bebek 6 aylık falan olunca alırız diye düşünüyorum. Ama belli de olmaz🙈

Doona ve cybex e bakıcaz diye not almıştım arkadaşlarım öyle önerdi ama fiyat aralığı nasıl bilmiyorum indirimde bakarız diye düşünüyorum. Bebek 6 aylık falan olunca alırız diye düşünüyorum. Ama belli de olmaz🙈
Doona 6-7 aydan sonra kullanılmıyor diye biliyorum hele bi de iri bir bebiş olursa daha kısa 🤣 direk arabaya puset olarak konması vs çok pratik fakat uzun vadede ekonomik değil. Cybex de görüyorum onu henüz araştırmadım.

oturmaya başladıktan sonra kabin tipi arabalardan alırsanız çok rahat edersiniz.onların da pusetlisi oluyo.zaten puset kısmı çok az kullanılıyo.

Bagi neo tek elle kapanması hafif olması ve çift yönlü kullanımı özelliklerinden ötürü tercih ettik. Memnun da kaldık tek sıkıntısı bebek büyüdükçe tente kafasına değmeye başlıyor sırt kısmı çok uzun değil maalesef. Kardeşim joie aldı onu da beğenmiştim

Doona 6-7 aydan sonra kullanılmıyor diye biliyorum hele bi de iri bir bebiş olursa daha kısa 🤣 direk arabaya puset olarak konması vs çok pratik fakat uzun vadede ekonomik değil. Cybex de görüyorum onu henüz araştırmadım.
Doana bana biraz gereksiz geliyor ya 6 ay kullanılıyormuş sadece sanırım bide tombiş olursa o 4 ay falan olur 😂

O kadar çok çeşit var ki ve o bir o kadar olumlu-olumsuz yorum. Bence bu süreçte en zorlandığımız konu 1 hastane-doktor seçimi 2 bebek arabası seçimi 😄

X