-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.421
Ben o firmada yaptırmadım ama bizimki aynı çıktı. Kanla ultrason.Kizlar bu eurofins firmasi hakkinda sikayetleri okudum; yazilan sikayetlerin cogunda yanlis cinsiyet vermislersaka gibi. Daha xx xy okuyamayan firma nasil hastaliklari bilecek diyolar. Ben de onlara yaptirdim da korku geldi simdi ( kanda cikip doktorunun onayladigi olan var mi cinsiyet?
Levrek baktım dip balığı diyor amaÇipura, levrek ve somon tüketiyorum. Fırında yapıyorum.
CAnim doktorum dip baliklarina izin vermiyor hamsi yiyorum karqdeniz somonu yiyorum oteki somon yasak alabalik yiyorum ve baliktan nefret ediyorum aglaya zirlaya yiyorm.cocuk gbi ben vejeteryanim ama iste bebegim.icin hersryi yemeye calisiyorumLevrek baktım dip balığı diyor ama
Benimde öyle bugün birden bir şiştiKızlar 2 gün içinde göbeğim bir anda şişti benim. Hamile olduğum belli değildi şimdi belli olmaya başladı bi anda.İlk gebeliğimde 4 aydan sonra anca çıkmıştı karnım bu sefer erken oldu sanki
Bende eğer erkek olursa bişe almama gerek yok abisinden giyer ama kız olursa oyyyyy çok alışverişşşşKatılıyorummm herkesin bir tahmini var kiminki doğru çıkacak acaba diyorum bazen. Bazen aşırı kız geçiyor içimden bazen aşırı erkek geçiyor bu sefer hiç kesin bir tahminde bulunamadım. 2 tane kızım var inşallah birde erkek tadarız önce sağlıklı olsun da Allah herkesin gönlüne göre versinalışveriş için cıldırıyorum cinsiyet belli olur olmaz atıcam kendimi bebek mağazasına
Benimde canım suan ilk gebeliğimdeki 6 aylık gibiyim şokKızlar 2 gün içinde göbeğim bir anda şişti benim. Hamile olduğum belli değildi şimdi belli olmaya başladı bi anda.İlk gebeliğimde 4 aydan sonra anca çıkmıştı karnım bu sefer erken oldu sanki
Yaa yerimmKızım oluyorrrEki Görüntüle 3495532
Levrek baktım dip balığı diyor ama
Levrek dip balığımı yazdım , evet dip balığı sonucu çıktıLevrek baktığım bütün kaynaklarda tüketilebilir yazıyor. Google Levrek tuketilir mi diye yazdığınızda midye uyarısı çıkıyor onunla mı karıştırdınız acaba
Eki Görüntüle 3495543
Valla sadece haftada 1 tüketilmesi öneriliyor. Hala bir çok kaynağa bakıyorum bir şey tüketmeden önce de bakarım genelde. Yarın doktoruma da yazacağım sizi de bilgilendiririmLevrek dip balığımı yazdım , evet dip balığı sonucu çıktı
Benim kızlarda öyle büyüdüBende eğer erkek olursa bişe almama gerek yok abisinden giyer ama kız olursa oyyyyy çok alışverişşşş
Çok teşekkür ederimYaa yerimmçok tebrik ederim. İlk kızımız geldi. Sağlıkla kavuşun çok tatlı olmuşsunuz