Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben o firmada yaptırmadım ama bizimki aynı çıktı. Kanla ultrason.

Saclarm ve cildim cok.yaglaniyor ve canm skliyor bu duruma yuzume kullanilcegim bi tonik yikama jeli varmi kizlqr bildiginiz ben la roshe posay kullaniyorum ama gebelikte cok ta uygun degil diye dusunuyorum

Bende eğer erkek olursa bişe almama gerek yok abisinden giyer ama kız olursa oyyyyy çok alışverişşşş

Bende eğer erkek olursa bişe almama gerek yok abisinden giyer ama kız olursa oyyyyy çok alışverişşşş
Benim kızlarda öyle büyüdü ikinci kızım hep ablasından kalanlarla büyüdü belli bi yasa kadar araları 2 sene olunca çok rahat giydirdim. Çoğu şeyi. Belli bi yastan sonra kızım okula başlayınca artık çabuk yıpratmaya kardeşine bisey bırakmamaya başladı

Kızlar bazılarınız için erken belki ama kasım indirimleri gelirken bebek arabası bakmaya başladım. Yeni yıla bırakmak istemiyorum açıkçası zamlardan ötürü. Şuan en çok karşıma çıkan model kraft kenya. Kullanımı kolay olması ve tek elle kapanması vs dikkatimi çekti. Ama travel sistem olması düşündürüyor. Sizin aklınızda bir model var mı? Veya 2. 3. bebeğini bekleyenler daha önce ne kullandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…