- 18 Eylül 2024
- 431
- 153
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.381
Ekmek peynir zeytin başka birşey yiyemiyorum garip bir şekilde peynir ekmekte midem bulanmıyor zeytinedeBulantı benimde çok var .
Ekmeği flan çok yiyormusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmek peynir zeytin başka birşey yiyemiyorum garip bir şekilde peynir ekmekte midem bulanmıyor zeytinedeBulantı benimde çok var .
Ekmeği flan çok yiyormusun?
11 haftalıkÇok teşekkür ederim. Kaç haftalıksınız? Yaa hem çok şey almak istiyorum hem de çok çabuk büyüdükleri için çok şey almak istemiyorum nasıl olacak?
Az kalmış siz de öğrenirsiniz yakında muhtemelen.11 haftalık
Bencede bisey almamaya çalışmak çok zorr Ama çok minikler az alınır evet
Ya cok tatlilarrrr guzel gunlerde kullansin kuzum sagliklaKızlar ben dayanamadım. Bugünün ganimetleri sağlıkla kullanalım.
Eki Görüntüle 3495375
Amin inşallah hepimizYa cok tatlilarrrr guzel gunlerde kullansin kuzum saglikla
Çok güzeller güzel günlerde giysin bizde e bebeğe gittik kızkardeşimle tutamadık kendimizi aldık zıbınlardan hastane çıkışlarındanbirde mis gibi kokuyor orası. Alınacak çok şey var, bir liste yapnayı düşünüyorum aynı şeylerden tekrar tekrar olmasın diye.Kızlar ben dayanamadım. Bugünün ganimetleri sağlıkla kullanalım.
Eki Görüntüle 3495375
Evet gerçekten her şey çok güzel. siz de sağlıkla kullanın inşallah. Evet liste ben de yapacağım ilk aylar için çok şey almak istemiyorum çok çabuk büyüyorlarÇok güzeller güzel günlerde giysin bizde e bebeğe gittik kızkardeşimle tutamadık kendimizi aldık zıbınlardan hastane çıkışlarındanbirde mis gibi kokuyor orası. Alınacak çok şey var, bir liste yapnayı düşünüyorum aynı şeylerden tekrar tekrar olmasın diye.
Benim randevum var haftaiçi iple çekiyorum ama doktorum erkenden söylemiyor 14-16 arasını bekliyor öğrenmeden dönme ihtimalim yüksek yine de bir heyecanGünaydın kızlar, valla cinsiyet haberi var mı diye bakıyorum ama hiç kimseden ses yok henüz
Belli olur belki 12 haftada gösteriyor bazı bebeklerBenim randevum var haftaiçi iple çekiyorum ama doktorum erkenden söylemiyor 14-16 arasını bekliyor öğrenmeden dönme ihtimalim yüksek yine de bir heyecan
Ya çok tatlılar sağlıkla güzel günlerde giysin inşallahKızlar ben dayanamadım. Bugünün ganimetleri sağlıkla kullanalım.
Eki Görüntüle 3495375
Ay seni o kadar iyi anlıyorumki. Şimdi bize 1 ay sonra gelin dedi doktor. Ben direk şey diye düşündüm o 1 ay nolcak bu bebek ahahahsb. Sürekli görmek istiyorum ya.Günaydın kızlar bizim de erken daha cinsiyet için randevumu da çarşambadan perşembeye ertelemiş doktor işi çıkmış. O 1 gün nasıl canımı sıktı ya sanarsın 1 ay ertelenmiş
Öyle gerçekten ya şimdi 3 haftadır görmüyorum zaten bazen acaba bisey oldu mu paniğine de giriyorum gördükçe anneler de rahatlıyor. Aslında bu kadar aralık olmaması lazım muayene aralıkları da işte ancak demek yeni şeyler söyleyecek kıvama geliyor bebişlerAy seni o kadar iyi anlıyorumki. Şimdi bize 1 ay sonra gelin dedi doktor. Ben direk şey diye düşündüm o 1 ay nolcak bu bebek ahahahsb. Sürekli görmek istiyorum ya.
Birde cinsiyeti keseyi görür görmez söyleseler keşke :) hamileliğin en stresli dönemi acaba ne acaba ne demekten zaman geçmiyorÖyle gerçekten ya şimdi 3 haftadır görmüyorum zaten bazen acaba bisey oldu mu paniğine de giriyorum gördükçe anneler de rahatlıyor. Aslında bu kadar aralık olmaması lazım muayene aralıkları da işte ancak demek yeni şeyler söyleyecek kıvama geliyor bebişler