Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın 11+6 dan selamlar yarın yeni haftaya geçiyorum 🤩 perşembe tekrar gel dedi doktor ikili test için perşembe belki cinsiyetini gösterir mi ki 12+3 olcam ya ben oğlanı 11. Haftada çat diye öğrenmiştim 😁😁

Rüyamda her gün farklı farklı yiyecekler görüyorum acaba bu bir aşermemi mi anlayamadım 🤔 bugün gördüğümü istedim bakalım bulup alırsa

Kızlar ben dayanamadım. Bugünün ganimetleri🙈 sağlıkla kullanalım. 💙
Eki Görüntüle 3495375
Çok güzeller güzel günlerde giysin bizde e bebeğe gittik kızkardeşimle tutamadık kendimizi aldık zıbınlardan hastane çıkışlarından💙birde mis gibi kokuyor orası. Alınacak çok şey var, bir liste yapnayı düşünüyorum aynı şeylerden tekrar tekrar olmasın diye.

Çok güzeller güzel günlerde giysin bizde e bebeğe gittik kızkardeşimle tutamadık kendimizi aldık zıbınlardan hastane çıkışlarından💙birde mis gibi kokuyor orası. Alınacak çok şey var, bir liste yapnayı düşünüyorum aynı şeylerden tekrar tekrar olmasın diye.
Evet gerçekten her şey çok güzel. 👼🏻 siz de sağlıkla kullanın inşallah. Evet liste ben de yapacağım ilk aylar için çok şey almak istemiyorum çok çabuk büyüyorlar 💙

Kizlarim isinize yararsa diye bir ihtiyac listesi paylasiyorum

Eklentiler

• IMG_1071.jpeg
    IMG_1071.jpeg
    161,3 KB · Görüntüleme: 55
Günaydın kızlar bizim de erken daha cinsiyet için randevumu da çarşambadan perşembeye ertelemiş doktor işi çıkmış. O 1 gün nasıl canımı sıktı ya 😂 sanarsın 1 ay ertelenmiş
Ay seni o kadar iyi anlıyorumki. Şimdi bize 1 ay sonra gelin dedi doktor. Ben direk şey diye düşündüm o 1 ay nolcak bu bebek ahahahsb. Sürekli görmek istiyorum ya.

Ay seni o kadar iyi anlıyorumki. Şimdi bize 1 ay sonra gelin dedi doktor. Ben direk şey diye düşündüm o 1 ay nolcak bu bebek ahahahsb. Sürekli görmek istiyorum ya.
Öyle gerçekten ya şimdi 3 haftadır görmüyorum zaten bazen acaba bisey oldu mu paniğine de giriyorum gördükçe anneler de rahatlıyor. Aslında bu kadar aralık olmaması lazım muayene aralıkları da işte ancak demek yeni şeyler söyleyecek kıvama geliyor bebişler ❤️

Öyle gerçekten ya şimdi 3 haftadır görmüyorum zaten bazen acaba bisey oldu mu paniğine de giriyorum gördükçe anneler de rahatlıyor. Aslında bu kadar aralık olmaması lazım muayene aralıkları da işte ancak demek yeni şeyler söyleyecek kıvama geliyor bebişler ❤️
Birde cinsiyeti keseyi görür görmez söyleseler keşke :) hamileliğin en stresli dönemi acaba ne acaba ne demekten zaman geçmiyor

X