- 25 Ekim 2022
- 154
- 79
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.361
Beni daha eklenmemişsiniz gruba yazmıştım bilgileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bence deYapısına bakılırsa erkek canım her şeyi belli maşallah
Kuzum ben seni ekledim diye hatırlıyorum güncelleme de kaydetmemiş tekrar atar mısın bilgileriBeni daha eklenmemişsiniz gruba yazmıştım bilgileri
Arkadaş da atsın tekrar beraber eklicem canımMervenur277 benide eklememişsin canım
Acıma yokta sağ göğsüm sola göre epeyce büyük benim sığmıyor sütyenlerKızlar sizinde bir gogsunuz öbürüne göre daha çok aciyormu ?
Benim sağ gogsum çok acıyor deyemiyorum bile koltugumun altı bile şişmiş fındık gibi oraya da deyemiyorum.Acıma yokta sağ göğsüm sola göre epeyce büyük benim sığmıyor sütyenler
Benim ilk haftalar vardı ama 8. Haftada kayboldu ağrı doktora gittiğinde belirtBenim sağ gogsum çok acıyor deyemiyorum bile koltugumun altı bile şişmiş fındık gibi oraya da deyemiyorum.
Seninki hemen geçmiş.Benim ilk haftalar vardı ama 8. Haftada kayboldu ağrı doktora gittiğinde belirt
Aynen benim şuan sadece bulantım var ve aşırı kilo alıyorum yemeğide çok yemiyorum anlamadım neden böyleSeninki hemen geçmiş.
Daha iki gün önce gittim iki hafta sonra 12.haftamda gideceğim o zman soruyum.
Bulantı benimde çok var .Aynen benim şuan sadece bulantım var ve aşırı kilo alıyorum yemeğide çok yemiyorum anlamadım neden böyle
Canim bende 1 kilo aldim ama ilginc olan popom kocaman oldu zaten ust bacaklarm kalondir basenlerim vardir kilo almadan genisliyorum ilginc bir sekildeAynen benim şuan sadece bulantım var ve aşırı kilo alıyorum yemeğide çok yemiyorum anlamadım neden böyle
Yaaaa ne güzel sağlıkla kullanııınKızlar ben dayanamadım. Bugünün ganimetleri sağlıkla kullanalım.
Eki Görüntüle 3495375
Çok teşekkür ederim. Kaç haftalıksınız? Yaa hem çok şey almak istiyorum hem de çok çabuk büyüdükleri için çok şey almak istemiyorum nasıl olacak?Yaaaa ne güzel sağlıkla kullanııın
Bizdede emzik ve bikac iki cinsiyete olacak kıyafetler almıştı eşim ilk bebegi öğrenince
Bende almamak için zor tutuyorum cinsiyet bi belli olsa sağlıkla
Kızlar ben dayanamadım. Bugünün ganimetleri sağlıkla kullanalım.
Anommmm bu ne çok tattlııı