Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktordan çıktım size bir haberim var erkeğe benziyor dedi elleri ayakları hiç durmuyor ultrason boyunca zıpladı hareket etti aynı babası 🤭 tabur tamamlanıyor sanırım🤭🤣🤣🤣 4cm olmuşuz bir gün ileriden gidiyormuş 10+6 olduk, fetal dna için kan vereceğiz bugün çok heyecanlı bir sürece giriyorum dua edin hemen geçsin 🙏☺️☺️🥹
Hayırlısı olsun🥰 hemen hemen her şeyimiz aynı🙈🥰 sağlıkla gelsin🙏🏻 Ben de erkek hissediyorum doktora tahminini sordum 12. haftada tahmin edebilirim ama zaten geldiğinde ona hiç gerek kalmayacak çoktan fetal dna sonuçlarına göre öğrenmiş olacağız dedi🙈 ama tüm takvimlere göre kız gösteriyor, bir de kesemiz yusyuvarlak ancak bebiş sağ tarafta😂🙈🙈

Hayırlısı olsun🥰 hemen hemen her şeyimiz aynı🙈🥰 sağlıkla gelsin🙏🏻 Ben de erkek hissediyorum doktora tahminini sordum 12. haftada tahmin edebilirim ama zaten geldiğinde ona hiç gerek kalmayacak çoktan fetal dna sonuçlarına göre öğrenmiş olacağız dedi🙈 ama tüm takvimlere göre kız gösteriyor, bir de kesemiz yusyuvarlak ancak bebiş sağ tarafta😂🙈🙈
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🥰🥰 benim bütün takvim testleri, yüzük, ramzi gibi teorileri aklınıza ne gelirse hepsi erkek diyordu, kız kardeşim olmadığı için hep bir kızım olsun istiyordum ama sağlıklı olsun ne olursa olsun yavrularımız 🥰 hayırla gelsinler 🥰🙏 kesem fasülye gibi ve sağ tarafta, geçen 11 hafta kasık ağrısı dışında bir belirtim olmadı, bol bol ekşi yiyorum hatta oturup limon yedim geçen gün eşim şoka girdi 🤣🤣🤣 fetal dna ile net öğrencez bakalım 😬♥️

Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🥰🥰 benim bütün takvim testleri, yüzük, ramzi gibi teorileri aklınıza ne gelirse hepsi erkek diyordu, kız kardeşim olmadığı için hep bir kızım olsun istiyordum ama sağlıklı olsun ne olursa olsun yavrularımız 🥰 hayırla gelsinler 🥰🙏 kesem fasülye gibi ve sağ tarafta, geçen 11 hafta kasık ağrısı dışında bir belirtim olmadı, bol bol ekşi yiyorum hatta oturup limon yedim geçen gün eşim şoka girdi 🤣🤣🤣 fetal dna ile net öğrencez bakalım 😬♥️
Ekşi konusuna ben inanmıyordum ama bizim bebek erkek ben çok severim normalde nar ekşisidir limondur. Ama yiyemiyom şuan avakadoya limon sıkmak çok hoşuma gider. Ağzımda büyüyo hurafe falan diyolar ama oluyo yani

Ekşi konusuna ben inanmıyordum ama bizim bebek erkek ben çok severim normalde nar ekşisidir limondur. Ama yiyemiyom şuan avakadoya limon sıkmak çok hoşuma gider. Ağzımda büyüyo hurafe falan diyolar ama oluyo yani
Ay bence hurafe annem hem kız hem erkek doğurdu hep ekşi yemiş canım asla tatlı görmek istemiyordu diyor iki tane erkek kardeşim var 🤣🤣 bence vücudun neye ihtiyacı varsa onu çekiyor kız veya erkekle alakası olduğunu sanmıyorum 😬

Çok teşekkür ederim tekrardan 😇 Burda sizlerle böyle fikir alışverişinde bulunabilmek insanı gerçekten rahatlatıyor.
Bu yıkama jeli iyi gelmezse haftaiçi doktoruma gitmeyi planlıyorum bakalım o zaman soracağım mutlaka
Aynen canim kesinliklee bilmedigimiz her seyi birbirimize sorarak bilgi sahibi oluyoruz. Hep pes pese oldugu icin gebeliklerimiz birimizin başına bir hafta önce geliyor belirtiler birimizin bi hafta sonra. Paylasmak bilgi sahibi olmak cok iyi geliyor gercekten 🥰 insallah iyi gelir kullandigin jel. Hic gerek kalmaz ilaca da. Saglikla gelsin bebislerimiiiz. Kaçıncı haftadaydin sen bu arada ? Fetal dna yaptirmis miydin

Amin inşallah canım🙏🏻ilk çocuk olduğu için ikisi de yok kız da olsa erkek de olsa canımız olacak😍 hadi bakalım ben de şu an ikileme girdim kız da olabilir erkek de🙈 bekleyelim bakalım. Heyecanlı bekleyişler😍😍🧿

Ay bence hurafe annem hem kız hem erkek doğurdu hep ekşi yemiş canım asla tatlı görmek istemiyordu diyor iki tane erkek kardeşim var 🤣🤣 bence vücudun neye ihtiyacı varsa onu çekiyor kız veya erkekle alakası olduğunu sanmıyorum 😬
Yani eğlenceli kısmı tabiki, ama yıllardır kadınlar arasında süre gelen şeyler işte bana eğlenceli geliyor valla ☺️

Evet etiketleyelim, tabi unutmazsak tuttu tutmadı diye 😄

Öyle mii ,ben yaptırdınız sandim sizde, o zaman tamam 😄 bakalım doktora gittiğimde bana cinsiyet tahmininiz olursa ,demeseniz olur mu diyeceğim , eşimle küçük bi kutlamayla öğrenmek istiyorum 😊

Benimde son adet tarihime göre 4 gün geri çıktı
11hafta 4 günlük olması gerekirken bugün 11 haftalık
Sıkıntı durum olsa doktor derdi geriden geliyor diye bence😊
Doktor ilgisizse bence bir dahakine degistirjn ben öyle yaptım rahatladım
insallah oyledir tesekkur ederim saglicakla gelsin bebislerimiz🥹🙏

Merhaba dün doktor randevumuz vardı bizim benim de normalde hep 2 gün geriden gelirdi hatta o yüzden ben 11 haftalık olduk dedim ama ölçüme göre 12 olmuş benim minik takılmayın buna doktorlar, arkadaşların söylediği gibi 1 hafta geri,ileri sıkıntı yapmıyorlar
oyleymis galiba bende biraz korktum ama sizlerden duymak icimi rahatlatti sagolun 🙏

Benim bebeğim de son adet tarihi ile uyumlu değil, geç döllenmeden dolayıymış. Bizim için ilk olarak önemli olan kalp atışı demişti ilk kontrolümde o gün 7+2 olarak göründü bir sonraki randevumda 8+6 olması gerekirken 8+4 olduğunu söyledı ve son adet tarihimi 13 ağustos olarak belirledi.
Ben de öyle olduğu için stres oldum fakat gelişimi için olumsuz bir yorum yapmadı. İlerleyen zamanlarda gelişimi ile yakalıyormuş dediğin gibi. Bunu doktorum söylemedi ben de senin gibi stres olduğum için sormuştum. 🥲
Hem sat tutmuyor, hem de ilk gidişime kıyasla 2 gün geri attı. İyidir diye düşünüyorum 2 haftadır kontrole gitmedim. 🥹 sen de stres yapmamaya çalış, ters bir şey olsa illaki söylerlerdi bence. Daha çok minikler, sağlıkla büyüsünler inşallah. ☺️
yaaa tesekkur ederim cok guzel anlatmissin.. Sizlerinde benzer seyler yasamis olmasi icimi rahatlatti.. İnsallah bebeklerimizi saglikla alalim kucagimiza .. 🥹♥️🙏

Arkadaşlar merhaba, bir kac gun önce hastane randevum vardi. Sat 20 agustos. Hastaneye gittigimde ultrasonda 9+0 olmasi gerekirken 8+5 günlük çıktı.2 gün geriden geliyor bebegim doktor normal her sey dedi ama kafama takildi kac gündür bunu düşünüyorum. Simdiye kadar hep günü güne cikiyordu. Neden böyle oldu ki 😞 Suan 9+4'üm haftasini yakalar mı çok tedirgin oldum ya😭
Benim de 4 gun geriye atmisti. 1 hafta ileri geri atmasi cok normalmis. Ama zaten biyolojik olarak da dusunurseniz sat’a gore hesaplaniyor ama ne zaman dollendigiyle ilgili bir bilgi yok. Regl dongunuz 28 gunden uzun ya da kisaysa degismesi cok mantikli. Yumurtlama tarihiniz, dollenme tarihi vs. esas bunlara gore hesaplanmasi gerekir belki ama dogal yoldan hamile kaliyorsaniz bunlari bilmek imkansiza yakin sanirim. Mesela ben yumurtlama gunlerini hep telefondan takip ediyordum o da bana yaklasik 10gunluk aralik gosteriyordu, o arada birinde oldu ama acaba ne zaman :21:

Arkadaşlar merhaba, bir kac gun önce hastane randevum vardi. Sat 20 agustos. Hastaneye gittigimde ultrasonda 9+0 olmasi gerekirken 8+5 günlük çıktı.2 gün geriden geliyor bebegim doktor normal her sey dedi ama kafama takildi kac gündür bunu düşünüyorum. Simdiye kadar hep günü güne cikiyordu. Neden böyle oldu ki 😞 Suan 9+4'üm haftasini yakalar mı çok tedirgin oldum ya😭
Tedirgin olma canım benimde hep sata göre 3-4 gün geriden geliyor bazen doktorların ölçüm hatası oluyor hiç kafana takma 2 günde de bişey olmaz yani

Benim de 4 gun geriye atmisti. 1 hafta ileri geri atmasi cok normalmis. Ama zaten biyolojik olarak da dusunurseniz sat’a gore hesaplaniyor ama ne zaman dollendigiyle ilgili bir bilgi yok. Regl dongunuz 28 gunden uzun ya da kisaysa degismesi cok mantikli. Yumurtlama tarihiniz, dollenme tarihi vs. esas bunlara gore hesaplanmasi gerekir belki ama dogal yoldan hamile kaliyorsaniz bunlari bilmek imkansiza yakin sanirim. Mesela ben yumurtlama gunlerini hep telefondan takip ediyordum o da bana yaklasik 10gunluk aralik gosteriyordu, o arada birinde oldu ama acaba ne zaman :21:
Evet, benim 28 günde bir olur duzenlidir..Önceki ultrasonlarda hep günü gününe çıkmıştı simdi iki gün geriden geldigini öğrenince kafama takilmisti.. İlk gebeligim ve inanin hic bir bilgim tecrubem yok, cok arastirma yapiyorum öğrendigimden beri ama en dogrusu biraz rahat olmak ve akisina birakmak galiba😇 Saglicakla gelsin bebisler ♥️

Tedirgin olma canım benimde hep sata göre 3-4 gün geriden geliyor bazen doktorların ölçüm hatası oluyor hiç kafana takma 2 günde de bişey olmaz yani
tesekkur ederim canm insallah saglikli olsunlarda gerisi önemli degil..Bende sayenizde rahat ettim yoksa internette kötü sonuclar yaziyordu bir sonraki kontrole kadar icim icimi yerdi♥️

X