Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba, bir kac gun önce hastane randevum vardi. Sat 20 agustos. Hastaneye gittigimde ultrasonda 9+0 olmasi gerekirken 8+5 günlük çıktı.2 gün geriden geliyor bebegim doktor normal her sey dedi ama kafama takildi kac gündür bunu düşünüyorum. Simdiye kadar hep günü güne cikiyordu. Neden böyle oldu ki 😞 Suan 9+4'üm haftasini yakalar mı çok tedirgin oldum ya😭

Arkadaşlar merhaba, bir kac gun önce hastane randevum vardi. Sat 20 agustos. Hastaneye gittigimde ultrasonda 9+0 olmasi gerekirken 8+5 günlük çıktı.2 gün geriden geliyor bebegim doktor normal her sey dedi ama kafama takildi kac gündür bunu düşünüyorum. Simdiye kadar hep günü güne cikiyordu. Neden böyle oldu ki 😞 Suan 9+4'üm haftasini yakalar mı çok tedirgin oldum ya😭
Doktorlar 1 haftaya kadar geri veya ileri olmasını sıkıntı görmüyorlar bildiğim kadarıyla kafanıza takmayın. Doktor normal demiş zaten doktorunuza güvenin.😊

Doktorlar 1 haftaya kadar geri veya ileri olmasını sıkıntı görmüyorlar bildiğim kadarıyla kafanıza takmayın. Doktor normal demiş zaten doktorunuza güvenin.😊
tesekkur ederim cevabiniz icin.. Pek ilgili bir doktor değildi odadan ciktigimda icimde korkuyla ciktim ve eve gelince kafam daha da allak pullak oldu. Nette arastirdim gelisme geriligi vs cikiyor daha da korktum buraya yazmak istedim. İnsallah dediginiz gibi olur 🙏

Kızlar günaydın 💙 Sizlere bir şey sormak istiyorum benim hamileliğimin başından beri beyaz akıntım var her gün iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum sabah akşam fakat bugün sürekli tuvaletim varmış gibi devamlı bir ıslaklık hissediyorum ve çok hafif bir ara kaşıntı varmış gibi oldu. Koku yada renk değişimi yok. böyle bir şey yaşadınız mı siz ? Devamlı tuvaletim varmış gibi hissiyat beni çok rahatsız ediyor şuan . Endişelenmeli miyim doktora gitmeli miyim ?
Ha birde sol kasığımında ara ara batma şeklinde ağrı oluyor
Merhaba bende de akıntı oluyordu hep. Benim bazen sarı bazen beyaz degisen akıntım oluyordu ve normal diye düşünüyordum herkeste oluyor saniyordum galiba öyle değilmiş. Onceki gün kontrole gitmistim dr sordu akıntı vs var mi diye söyledim gebelikte pek akıntı istemeyiz dedi. Bi ilaç verdi. 6 adet var icinde ilacin. Daha ikincisini bu gece kullandim. Ama ilkini kullanip uyandigimda bile akinti falan kalmamiati su an da yok. Cok sasirdim valla. Yani gittigi de dr a söyleyebilirsin. Uygun görürse ilac yazar. Idrar tahlili kültürü falan da yapiyorlar. Tedbirli olmakta fayda var. Ama kafana takma benim gebeligin başından beri akıntım vardi. Dra gittiginde onun önerisini dikkate al 🌸🥰

Kızlar doktordan çıktım size bir haberim var erkeğe benziyor dedi elleri ayakları hiç durmuyor ultrason boyunca zıpladı hareket etti aynı babası 🤭 tabur tamamlanıyor sanırım🤭🤣🤣🤣 4cm olmuşuz bir gün ileriden gidiyormuş 10+6 olduk, fetal dna için kan vereceğiz bugün çok heyecanlı bir sürece giriyorum dua edin hemen geçsin 🙏☺️☺️🥹

Kasıkta ağrı normal çok şiddetli olmadığı sürece fakat akıntıya kaşıntı da eşlik ediyorsa doktorunuza danışın enfeksiyon olabilir. Devamlı tuvalet hissi de idrar yolları enfeksiyonu olabilir.
Teşekkür ederim doktor ile görüştüm 12. hafta bitmeden ilaç kullanımını doğru bulmuyor vasinol isimli bir yıkama jeli ve bol su verdi bu zamanlarda çoğu gebenin başına gelebilen bir durum dedi kokulu bir akıntı olmadığı sürece problem yok ayaklarınızı sıcak tutun dedi

Merhaba bende de akıntı oluyordu hep. Benim bazen sarı bazen beyaz degisen akıntım oluyordu ve normal diye düşünüyordum herkeste oluyor saniyordum galiba öyle değilmiş. Onceki gün kontrole gitmistim dr sordu akıntı vs var mi diye söyledim gebelikte pek akıntı istemeyiz dedi. Bi ilaç verdi. 6 adet var icinde ilacin. Daha ikincisini bu gece kullandim. Ama ilkini kullanip uyandigimda bile akinti falan kalmamiati su an da yok. Cok sasirdim valla. Yani gittigi de dr a söyleyebilirsin. Uygun görürse ilac yazar. Idrar tahlili kültürü falan da yapiyorlar. Tedbirli olmakta fayda var. Ama kafana takma benim gebeligin başından beri akıntım vardi. Dra gittiginde onun önerisini dikkate al 🌸🥰
Merhaba , çok teşekkür ederim 🥰 benimde başından beri arada beyaz yapışkan arada sulu şeffaf akıntım vardı ama kaşıntı hissiyatı eklenince endişelendim açıkçası normal hayatımda da çocukluğumdan beri idrar yolu enfeksiyonu geçiririm ama bu aynı mı ayırt edemedim. Bu minişler bizi çok telaşlandırıyorlar valla .
İlacın ismi ne acaba doktoruma sorarım belki birde siz kaçıncı haftadaydınız ?

Benimde ikisinde de kız 🫣😂 bakalım tutacak mı
Evet etiketleyelim, tabi unutmazsak tuttu tutmadı diye 😄
Doktorumla görüşeceğim de önce ben de yapmam gibi 😅😅
Öyle mii ,ben yaptırdınız sandim sizde, o zaman tamam 😄 bakalım doktora gittiğimde bana cinsiyet tahmininiz olursa ,demeseniz olur mu diyeceğim , eşimle küçük bi kutlamayla öğrenmek istiyorum 😊
Benimde son adet tarihime göre 4 gün geri çıktı
11hafta 4 günlük olması gerekirken bugün 11 haftalık
Sıkıntı durum olsa doktor derdi geriden geliyor diye bence😊
Doktor ilgisizse bence bir dahakine degistirjn ben öyle yaptım rahatladım

Kuzum değişiyor benim de 2 gün geriden geliyordu ilk başlarda sonra 3 gün ileriden gitmeye başladı 3 5 gün oynaması sorun değil diye biliyorum ultrasonda bebeğin o an yakalanan boyuyla alakalı bir durum ☺️

tesekkur ederim cevabiniz icin.. Pek ilgili bir doktor değildi odadan ciktigimda icimde korkuyla ciktim ve eve gelince kafam daha da allak pullak oldu. Nette arastirdim gelisme geriligi vs cikiyor daha da korktum buraya yazmak istedim. İnsallah dediginiz gibi olur 🙏
Merhaba dün doktor randevumuz vardı bizim benim de normalde hep 2 gün geriden gelirdi hatta o yüzden ben 11 haftalık olduk dedim ama ölçüme göre 12 olmuş benim minik takılmayın buna doktorlar, arkadaşların söylediği gibi 1 hafta geri,ileri sıkıntı yapmıyorlar

Kızlar doktordan çıktım size bir haberim var erkeğe benziyor dedi elleri ayakları hiç durmuyor ultrason boyunca zıpladı hareket etti aynı babası 🤭 tabur tamamlanıyor sanırım🤭🤣🤣🤣 4cm olmuşuz bir gün ileriden gidiyormuş 10+6 olduk, fetal dna için kan vereceğiz bugün çok heyecanlı bir sürece giriyorum dua edin hemen geçsin 🙏☺️☺️🥹
Kuzumm maşallah sağlıkla gelsin bebişin❤️ örüntüyü hala bozan olmadı Kızlar 😅 hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza 🥹

Merhaba , çok teşekkür ederim 🥰 benimde başından beri arada beyaz yapışkan arada sulu şeffaf akıntım vardı ama kaşıntı hissiyatı eklenince endişelendim açıkçası normal hayatımda da çocukluğumdan beri idrar yolu enfeksiyonu geçiririm ama bu aynı mı ayırt edemedim. Bu minişler bizi çok telaşlandırıyorlar valla .
İlacın ismi ne acaba doktoruma sorarım belki birde siz kaçıncı haftadaydınız ?
Rica ederim ne demek 😇🌸 Bahsettigin gibi benimde basindan beri ayni sekillerde akıntım hep oldu ve ilk gebeligim oldugu için akinti normal falan diye okudum buralarda pek üstüne düşmedim. Ama gebelikte olmasi o kadar da istenen bisey degilmis 🤷🏻‍♀️
Ben bugun 10 hafta oldum. Ilacin ismi Donaxyl. Baktim bircok hamile kullanmis. Pes pese kutularca kullanan bile olmuş. Bir zarari yokmus anladigim. Ama ben 2 adet kullandim artik kullanmayi düşünmüyorum ayiptir soylemesi bende kuruluk yaptı. Ve daha ilk dozu bile bendeki akıntıyı hemen kesti ben yine de ikinciyi kullandim. Etkili bir ilac belli ki. Druna bir sorarsın tahminimce onerecektir.

Rica ederim ne demek 😇🌸 Bahsettigin gibi benimde basindan beri ayni sekillerde akıntım hep oldu ve ilk gebeligim oldugu için akinti normal falan diye okudum buralarda pek üstüne düşmedim. Ama gebelikte olmasi o kadar da istenen bisey degilmis 🤷🏻‍♀️
Ben bugun 10 hafta oldum. Ilacin ismi Donaxyl. Baktim bircok hamile kullanmis. Pes pese kutularca kullanan bile olmuş. Bir zarari yokmus anladigim. Ama ben 2 adet kullandim artik kullanmayi düşünmüyorum ayiptir soylemesi bende kuruluk yaptı. Ve daha ilk dozu bile bendeki akıntıyı hemen kesti ben yine de ikinciyi kullandim. Etkili bir ilac belli ki. Druna bir sorarsın tahminimce onerecektir.
Çok teşekkür ederim tekrardan 😇 Burda sizlerle böyle fikir alışverişinde bulunabilmek insanı gerçekten rahatlatıyor.
Bu yıkama jeli iyi gelmezse haftaiçi doktoruma gitmeyi planlıyorum bakalım o zaman soracağım mutlaka

Benim bebeğim de son adet tarihi ile uyumlu değil, geç döllenmeden dolayıymış. Bizim için ilk olarak önemli olan kalp atışı demişti ilk kontrolümde o gün 7+2 olarak göründü bir sonraki randevumda 8+6 olması gerekirken 8+4 olduğunu söyledı ve son adet tarihimi 13 ağustos olarak belirledi.
Ben de öyle olduğu için stres oldum fakat gelişimi için olumsuz bir yorum yapmadı. İlerleyen zamanlarda gelişimi ile yakalıyormuş dediğin gibi. Bunu doktorum söylemedi ben de senin gibi stres olduğum için sormuştum. 🥲
Hem sat tutmuyor, hem de ilk gidişime kıyasla 2 gün geri attı. İyidir diye düşünüyorum 2 haftadır kontrole gitmedim. 🥹 sen de stres yapmamaya çalış, ters bir şey olsa illaki söylerlerdi bence. Daha çok minikler, sağlıkla büyüsünler inşallah. ☺️

Heross ben de seninle ayniydim hep bizim bu senaryomuz bile ayni saka gibi🩵🩵🩵🩵 ay insallah yanilmiyolardirr

X