- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.641
Senden de güzel haberler alırız inş canım, kimse bebeğiyle sınanmasınHadi guzel haberlerle:) ben de yarin vericem
Doktorun riskli bir şey görmediyse yoktur inş canım, alt karnımız ciddi oranda şişti ya bebek büyüyor ondan olabilir mi? Benim doktorum sürekli olarak seni kıvrandıracak bir ağrı yoksa ve kanama yoksa sorun yok korkma demiştiKizlar benim sol yumurtaligima bastirinca boyle aciyo biraz, hassasiyet var. Sagdan yumurtlamisim ama ben, solla alakasi yok. Gaz falan da degil gibi cok gazim yok. Cuma gunu doktora gittim o zaman da aci vardi ama bir sey demedi aciyla ilgili kotu bir sey gorse soylerdi diye dusunuyorum. Sizce?
Doktorun riskli bir şey görmediyse yoktur inş canım, alt karnımız ciddi oranda şişti ya bebek büyüyor ondan olabilir mi? Benim doktorum sürekli olarak seni kıvrandıracak bir ağrı yoksa ve kanama yoksa sorun yok korkma demişti
Anladım teşekkür ederimOlmaz o bizim hakkımız
Benim de sol tarafı da ağrı var.Sol belden daha çok hissediyorsun yarın doktora soracağım.Kizlar benim sol yumurtaligima bastirinca boyle aciyo biraz, hassasiyet var. Sagdan yumurtlamisim ama ben, solla alakasi yok. Gaz falan da degil gibi cok gazim yok. Cuma gunu doktora gittim o zaman da aci vardi ama bir sey demedi aciyla ilgili kotu bir sey gorse soylerdi diye dusunuyorum. Sizce?
Olabilir ya ben biraz zorladım belki o yüzden kanama geldi onunla da geçmedi kimsemde yok tek başıma kafayı yiyeceğim hem doktora gitmek istiyorum hemde istemiyorum kötü birşey diyecek diye.Bnde smdi 7+5 im insallah olmaz dedigin gbi arkadasim her kontrole gittigimde kanama alani git gide kuculuyor doktor iyicr kuculdu bizi korkutcak birsey yok dedi tup bebek benim belki islemler sirasindada olusmus olabilir dedi doktor
Ben de WC de bi damla kırmızı kan gördümgece dr a gideyim mi kızlar.. sabah kendi dr umumu bekleyeyim
Benim de sol tarafı da ağrı var.Sol belden daha çok hissediyorsun yarın doktora soracağım.
Ya kiyamam tek basina cok zor rabbim yardimcin olsun nerdesin canim hangi sehirdesinOlabilir ya ben biraz zorladım belki o yüzden kanama geldi onunla da geçmedi kimsemde yok tek başıma kafayı yiyeceğim hem doktora gitmek istiyorum hemde istemiyorum kötü birşey diyecek diye.
Ne zormuş ya valla keşke kanamasiz hamileligim geçse.
Sende zorlama asla kendini dışarıya vurmazsa iyi diyorlar vücut emiyormus o kanı.
Benced3 haberles kuzum doktorunla gerekirse yarn gidersin progestan igne yada fitil falan verir belki ama hemen kndini hirpalama sakinligini koruBen de WC de bi damla kırmızı kan gördümgece dr a gideyim mi kızlar.. sabah kendi dr umumu bekleyeyim
Aynen attım mesaj gece de bi uğrarım.. genelCanim bence doktoruna mesaj at. Ve icinde kalmasin git, en fazla progesteron verir. Yarin da kendi doktoruna gidersin
Aynen attım mesaj gece de bi uğrarım.. genel
Olarak herkesde olan şey biliyorum umarım benimkisi de tehlikesizdir.. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım amin
Uludağ ne kadar bilmiyorum eşim konuştu orası ile. Ama Osmangazi sadece 444 ya da 443 TL mi öyle bişey muayene ücreti var. Diğerleri SGK'dan dedi görüştüğüm kadın. Sadece sonuçları gidip elden almak gerekiyormuş mail falan atmıyorlar. Belki başka yapan hastaneler de vardır. Yarın izmirdekileri arıcam bakalımBildiğimiz fetal dna ücretsiz mi acaba orda
Mesaj atma şansın varsa yaz istersen canımBen de WC de bi damla kırmızı kan gördümgece dr a gideyim mi kızlar.. sabah kendi dr umumu bekleyeyim
Sağol canım ya.Ya kiyamam tek basina cok zor rabbim yardimcin olsun nerdesin canim hangi sehirdesin
Gece doktora gideyim mi derken olay ne zaman yaşandı anlamadım yeni yaşadıysan gitmelisin tabi ki hafife almayın kanı Allah korusunBen de WC de bi damla kırmızı kan gördümgece dr a gideyim mi kızlar.. sabah kendi dr umumu bekleyeyim
Olabilir yarın anlaşılır kontroldeIdrar yollari iltihabi falan olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?