- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.601
Hmm anladım canım sağolYani ben devlet memuruyum canim o yüzden cok bilmiyorumbiz doğum parası almiyoruz çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladım canım sağolYani ben devlet memuruyum canim o yüzden cok bilmiyorumbiz doğum parası almiyoruz çünkü
selam. hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun. yaş kaçtı acabaKızlar ikili test sonucum çıktı. Düşük risk çok şükür bir tek yaşa bağlı risk grubunda artış var dedi doktorum orta riskte yer alıyormuş. Onu da bekliyordum açıkçası çok takılmadım. Şimdi fetal dna sonucunu daha stressiz bekleyeceğim. Hepimiz güzel sonuçları alalım. Fetal dna yaptıranlar bu hafta sonuçları alır sanırım cinsiyetler için heyecanlıyım.
Canım doğum parası almam için bir kurumda kaç ay çalışmam gerekir bilgin varmı ve doğum prası kaç ₺ acabaHmm anladım canım sağol
Aynen benimde 8+3 bulantı azaldı babada 12. Hafta gel dedi doktorKızlar nasıl gidiyor gebelik 9+5 bulantılar azaldı doktor kontrolüme daha coook var 12. Haftada gidicem zaman geçmiyor napıyo acaba suan
Evet evet öyle zaten ama ben hastaneden doğum paketi aldım yani ödediğim tutarın içinde. Ekstra bir ücret ödemedim. Doktorum da burun kemiğini ve ense kalınlığını her türlü ölçeceğini söyledi. O nedenle yaptırdım yoksa benim için de doktorum için de asıl önemli olan fetal dna. Ama şuan içim biraz daha rahatCanim neden hem ikili hem de fetal DNA yaptirdin? Fetal DNA yapılınca diğerlerine gerek kalmıyor diye biliyordum ben
Sağ olun teşekkür ederim sizin de aynı şekilde. 29 yaşındayımselam. hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun. yaş kaçtı acaba
Merhaba geçmiş olsun. Ne yaptınız gittiniz mi hastaneye?Arkadaşlar 11+4üm şu an bugün biraz yordum kendimi, karnımda hafif kramplar vardı+ bel ağrım az önce lavaboda kırmızı kanamam oldu yaşayan var mı normal mi acaba saat çok erken olduğu için hastaneye de gidemiyorum
Arkadaşlar 11+4üm şu an bugün biraz yordum kendimi, karnımda hafif kramplar vardı+ bel ağrım az önce lavaboda kırmızı kanamam oldu yaşayan var mı normal mi acaba saat çok erken olduğu için hastaneye de gidemiyorum
[/QUO
Geçmiş olsun benimde 5 te oldu bende gitmedim zaten benim sürekli oluyor ama bu biraz fazla ve kırmızıydı cuma günü gitmeyi düşünüyorum şimdilik turuncuya döndü sizin geçti mi kanamaniz ya da doktora gitti izmi?
Sağolun gitmedim progestan içtim hemen, şu an yok kanama, hafif kahverengi geliyor peçeteye zorlarsam, çarşmba ikili test için olan perinatoloji randevumu pzsirtsiye aldımMerhaba geçmiş olsun. Ne yaptınız gittiniz mi hastaneye?
Benim var canim kucuk bir alan gorduk doktorum kesti oksapar ignryi ve coraspirini ama benim hoc kanamam lekelenmem olmadiRahminde kanama alanı olan varmı kızlar sürekli açık kahverengi kanama yaşayan üç gün olmuyor bir gün oluyor.
Hamile olduğunu o kurumda öğrenmiş olmam lazım haber vermen lazım 7 ayı doldurman lazım sonra izne ayrılıyorsun doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta olmak üzere sgk işgörememzlik ödeneği ödüyor sana tabi doktorun rapor yazması lazım asgari ücret üzerinden hesaplanıyor şuan 50 bin falan gelecek sene 70 80 falan olur asgari ücrete bağlıCanım doğum parası almam için bir kurumda kaç ay çalışmam gerekir bilgin varmı ve doğum prası kaç ₺ acaba
Bende yaşıyorum benim ilk kanamayla başladı 2 gündür siyah kahverengi geliyorRahminde kanama alanı olan varmı kızlar sürekli açık kahverengi kanama yaşayan üç gün olmuyor bir gün oluyor.
İnsaAllahta olmaz benimde ilk baştan beri kanama alanım var ama 7. Haftada adet gibi geldi iğne ilaçla kahverengiye döndü onla da geçmedi birturlu sürekli kahverengi turuncu karışımı akıntı geliyor iki güne bir bir gün sürüyor.Benim var canim kucuk bir alan gorduk doktorum kesti oksapar ignryi ve coraspirini ama benim hoc kanamam lekelenmem olmadi
Benimde kanama alanım olmamasına rağmen kanamam oldu iğne yaptılar progrstan iki gün olacak bugün yatıyorum kahverengi ve siyah geliyor şimdiArkadaşlar 11+4üm şu an bugün biraz yordum kendimi, karnımda hafif kramplar vardı+ bel ağrım az önce lavaboda kırmızı kanamam oldu yaşayan var mı normal mi acaba saat çok erken olduğu için hastaneye de gidemiyorum
Geçmiş olsun.Kac haftalık sin ve doktorun birşey dedi mi şu kadar zaman sürer diye ilaç flan verdi mi?Bende yaşıyorum benim ilk kanamayla başladı 2 gündür siyah kahverengi geliyor