• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Kızlar ikili test sonucum çıktı. Düşük risk çok şükür bir tek yaşa bağlı risk grubunda artış var dedi doktorum orta riskte yer alıyormuş. Onu da bekliyordum açıkçası çok takılmadım. Şimdi fetal dna sonucunu daha stressiz bekleyeceğim. Hepimiz güzel sonuçları alalım. Fetal dna yaptıranlar bu hafta sonuçları alır sanırım cinsiyetler için heyecanlıyım.👩🏻🧒🏻
selam. hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun. yaş kaçtı acaba

Arkadaşlar benden haftası benden önce olanlarda siyah kan lekelenme oldu mu acaba benim şuan kırmızıdan siyaha döndü hastaneye gitmedim dün gece acilde Protestan iğne yapmışlardı

Canim neden hem ikili hem de fetal DNA yaptirdin? Fetal DNA yapılınca diğerlerine gerek kalmıyor diye biliyordum ben
Evet evet öyle zaten ama ben hastaneden doğum paketi aldım yani ödediğim tutarın içinde. Ekstra bir ücret ödemedim. Doktorum da burun kemiğini ve ense kalınlığını her türlü ölçeceğini söyledi. O nedenle yaptırdım yoksa benim için de doktorum için de asıl önemli olan fetal dna. Ama şuan içim biraz daha rahat 😊

Arkadaşlar 11+4üm şu an bugün biraz yordum kendimi, karnımda hafif kramplar vardı+ bel ağrım az önce lavaboda kırmızı kanamam oldu yaşayan var mı normal mi acaba saat çok erken olduğu için hastaneye de gidemiyorum

Arkadaşlar 11+4üm şu an bugün biraz yordum kendimi, karnımda hafif kramplar vardı+ bel ağrım az önce lavaboda kırmızı kanamam oldu yaşayan var mı normal mi acaba saat çok erken olduğu için hastaneye de gidemiyorum
Merhaba geçmiş olsun. Ne yaptınız gittiniz mi hastaneye?

[/QUO
Geçmiş olsun benimde 5 te oldu bende gitmedim zaten benim sürekli oluyor ama bu biraz fazla ve kırmızıydı cuma günü gitmeyi düşünüyorum şimdilik turuncuya döndü sizin geçti mi kanamaniz ya da doktora gitti izmi?

Rahminde kanama alanı olan varmı kızlar sürekli açık kahverengi kanama yaşayan üç gün olmuyor bir gün oluyor.

Canım doğum parası almam için bir kurumda kaç ay çalışmam gerekir bilgin varmı ve doğum prası kaç ₺ acaba
Hamile olduğunu o kurumda öğrenmiş olmam lazım haber vermen lazım 7 ayı doldurman lazım sonra izne ayrılıyorsun doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta olmak üzere sgk işgörememzlik ödeneği ödüyor sana tabi doktorun rapor yazması lazım asgari ücret üzerinden hesaplanıyor şuan 50 bin falan gelecek sene 70 80 falan olur asgari ücrete bağlı

Benim var canim kucuk bir alan gorduk doktorum kesti oksapar ignryi ve coraspirini ama benim hoc kanamam lekelenmem olmadi
İnsaAllahta olmaz benimde ilk baştan beri kanama alanım var ama 7. Haftada adet gibi geldi iğne ilaçla kahverengiye döndü onla da geçmedi birturlu sürekli kahverengi turuncu karışımı akıntı geliyor iki güne bir bir gün sürüyor.

Benimde kanama alanım olmamasına rağmen kanamam oldu iğne yaptılar progrstan iki gün olacak bugün yatıyorum kahverengi ve siyah geliyor şimdi

Back