• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    117
Hepsinin deneyimi bana yardımcı olur ama dediğin gibi anneyi yok saymadıkları sürece.
Anneannesi uzakta en fazla 1 ay kalabilir. 😂 ayıptır söylemesi benim anam biraz korkaktır bebeğin yıkandığı odada bile duramıyor çok müdahale etmez diye umut ediyorum, yoksa çok sever öyle şeyleri her şeyi bilir bu konu hariç.. 😂 Babaannesi de seviyor genel olarak her şeye müdahale etmeyi şimdiden başladı 😂 geçen bir müslin örtü aldım niye alıyorsun ben zaten gidip alacağım her şeyi dedi. Ben davetli değilim ama 😂 ses etmedim şimdilik. Çocuğa bir şey alamıyoruz 😂
Ay sinir oluyorum kendi zevklerine göre alıp bize danismamalarina,ihtiyacı var mı yok mu ben aldım mi ,ya da ihtiyacı olan şeyi sor bari 🤦🏻‍♀️
Benimde yengem var,yeğenime aldığımız şeyi sorarız hala daha ,guzel mı kullanışlı mı tamam mı diye

Ay sinir oluyorum kendi zevklerine göre alıp bize danismamalarina,ihtiyacı var mı yok mu ben aldım mi ,ya da ihtiyacı olan şeyi sor bari 🤦🏻‍♀️
Benimde yengem var,yeğenime aldığımız şeyi sorarız hala daha ,guzel mı kullanışlı mı tamam mı diye
Benım kayınvalımde kendi kafalarına göre bir sürü kıyafet almış yalnız degılkm demek ki😂

Bende oyle canim kimseyi kirmak istemiyorum insallah bi sekilde orta yolu bulucaz..insallah gunler gectikce kavusmaya dahada az gun kaliyo
Öyle yapacağım artık. Benim de gözüm korkuyor, tepki veren biri de değilim o yüzden endişeliyim 😂 psikolojimi bozmak istemiyorum içimde tutarak.
Hassas olan biz olacağız birazcık çevremiz dikkat etsin canim ne olacak sanki. Bu güzel anları paylaşmak güzel, umarim daha da güzel olur her şey 🥹

Heves etmesini anlıyorum, güzel bir şey ona lafım yok tabi ki. Sadece aldığım minicik bir seyde bile niye aldın alma diyince ister istemez sinirlerim bozuluyor. Olmasi gereken şey tam olarak dedigin gibi zaten, eksiğini gidermektir mantıklı olan ya da birlikte çıkıp bakmaktır.
Artık alıp göstermeyeceğim, eşim de heves etmişti babaannesine gösterelim diye ama yapacak bir şeyim kalmadı, bizim hevesimizi kırıyor sürekli en mantıklısı göstermemekmiş 😂

Bende oyle canim kimseyi kirmak istemiyorum insallah bi sekilde orta yolu bulucaz..insallah gunler gectikce kavusmaya dahada az gun kaliyo
Kırma ama seni kırmalarina da müsaade etme. Minikleri düşünürken bir de onların derdine düşmeyelim. Önemli olan sen ve bebişin bunu unutma. ❤️ güzel bir kavuşma bekliyor bizleri 🥹

Heves etmesini anlıyorum, güzel bir şey ona lafım yok tabi ki. Sadece aldığım minicik bir seyde bile niye aldın alma diyince ister istemez sinirlerim bozuluyor. Olmasi gereken şey tam olarak dedigin gibi zaten, eksiğini gidermektir mantıklı olan ya da birlikte çıkıp bakmaktır.
Artık alıp göstermeyeceğim, eşim de heves etmişti babaannesine gösterelim diye ama yapacak bir şeyim kalmadı, bizim hevesimizi kırıyor sürekli en mantıklısı göstermemekmiş 😂
Kesinlikle heves etmesini Bende anlıyorum
Ama burda da anne olarak biz heves ediyoruz
Sürekli biseyler alırsa kendi zevkine göre üstelik mama tabağına kadar, e ben sağlık açısından dikkat ederek alacaktım, e benim de hevesim ya da isteklerime göre almam lazım 🤦🏻‍♀️
Aman sağlıkla kucağımıza alalimda bebislerimizi🤲🏼
Bencede iyi yapmışsınız, hevesinizi kaçırıyorsa hiç göstermeyin 😅

Kızlar yarın detaylı ultrasonumuz var bi tık gerginim ve heyecanlıyım yarım saatten uzun sürüyor mu? Yaptıranlar beni yatıştırabilir mi 😄 nasıl geçiyor

Bu arada bugün idrar tahlili verdim lökosit 15 bakteri de orta çıkmış 😔 doktorum idrar kültürü istedi yarın onu vereceğim kültürü verdikten sonra da tek kullanımlık ilaç yazmış onu içeceğim. Bol su içiyorum şimdi... var mı yaşayan?
Canım benim 3. ay sonunda bakteri çıkmıştı monurol saşe tek kullanımlık vermişti ama geçmemiş demek ki 1 ay sonra idrar tahlilimde 4-5 lökosit çıkmıştı. İdrar kültüründe ise üreme olmadı yazıyordu ama benim çok kasık ağrılarım oldu enfeksiyon az olmasına rağmen rahim kasılmıstı doktorum riske atmak iistemedi bu yüzden. Hatta 1 gece hastanede yattım ve antibiyotik tedavisine devam ettim ama hastaneye yatısım yapıldıgında ne kanda ne de idrarda enfeksiyon vardı. Dr sistitten olmustur demisti ben de anlamamıstım😣 Detaylı ultrosona gittiğimde de peritanolog doktoruna güven antibiyotikler b sınıfı gebelere verilen ilaçlardan o ne derse onu yap demişti simdi antibiyotik tedavim bitti. Benim de dün idrara cıkmam arttı yine korkuyorum acaba tekrarlar mi diye😓gözlemliycem bakalım süreci maalesef 24. Haftaya kadar cok sık yasanırmıs bu enfeksiyon laneti. Ben hijyenden oldugunu düsünmüyorum büyüyen rahmin mesaneye yaptığı baskı ve oturmaktan kaynaklanıyor cogunlukla sıkısıklık yarattığı için. Uzun oturmaya calıs genellikle. Bol su iç ve enfeksiyon temizlenmesi için yaban mersini ye canım doğal idrar söktürücüdür kendileri🤞🏻ben yığınla pamuklu iş camasırı ve nioli yağı almıstım ütüleyip damlatıyordum 😆o 2 hafta cidden kafayı yemiştim neden oldu diye tüm tuşlara bastım resmen😹bünyeyla alakalı işte herkesin hamilelik süreci farklı. Doktorun ne derse onu uygula İnsallah sende de kısa sürede geçer🙏🏻

Kızlar yarın detaylı ultrasonumuz var bi tık gerginim ve heyecanlıyım yarım saatten uzun sürüyor mu? Yaptıranlar beni yatıştırabilir mi 😄 nasıl geçiyor
Yaaa gerilcek hicbir sey yok canım dünyanın en heyecanlı günü. Sakin ol🙈cok güzel gececek🙏🏻benim yarım saate yakın sürmüstü her bir detayı incelendi🥹ve tebessüm ediyordu o kadar güzeldi ki..Bebisini ilk defa böyle detaylı görüyorsun süper bir his😻

Kızlar ya hâla eksikleri tamamlamaya calısıyorum ama cidden bitmiyor😆 sizce isimli hastane cıkısı ve nevresim takımı yaptırmak için erken mi? Siz yaptırdınız mı yaptırdıysanız nerelere yaptırdınız?

Canım benim 3. ay sonunda bakteri çıkmıştı monurol saşe tek kullanımlık vermişti ama geçmemiş demek ki 1 ay sonra idrar tahlilimde 4-5 lökosit çıkmıştı. İdrar kültüründe ise üreme olmadı yazıyordu ama benim çok kasık ağrılarım oldu enfeksiyon az olmasına rağmen rahim kasılmıstı doktorum riske atmak iistemedi bu yüzden. Hatta 1 gece hastanede yattım ve antibiyotik tedavisine devam ettim ama hastaneye yatısım yapıldıgında ne kanda ne de idrarda enfeksiyon vardı. Dr sistitten olmustur demisti ben de anlamamıstım😣 Detaylı ultrosona gittiğimde de peritanolog doktoruna güven antibiyotikler b sınıfı gebelere verilen ilaçlardan o ne derse onu yap demişti simdi antibiyotik tedavim bitti. Benim de dün idrara cıkmam arttı yine korkuyorum acaba tekrarlar mi diye😓gözlemliycem bakalım süreci maalesef 24. Haftaya kadar cok sık yasanırmıs bu enfeksiyon laneti. Ben hijyenden oldugunu düsünmüyorum büyüyen rahmin mesaneye yaptığı baskı ve oturmaktan kaynaklanıyor cogunlukla sıkısıklık yarattığı için. Uzun oturmaya calıs genellikle. Bol su iç ve enfeksiyon temizlenmesi için yaban mersini ye canım doğal idrar söktürücüdür kendileri🤞🏻ben yığınla pamuklu iş camasırı ve nioli yağı almıstım ütüleyip damlatıyordum 😆o 2 hafta cidden kafayı yemiştim neden oldu diye tüm tuşlara bastım resmen😹bünyeyla alakalı işte herkesin hamilelik süreci farklı. Doktorun ne derse onu uygula İnsallah sende de kısa sürede geçer🙏🏻
İnşallah canım teşekkür ederim tavsiyelerin için.🫶🏻

Back