• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    117
progestanı ağızdan almak tansiyon dğşüklüğü yapıyor hiç öyle bir belirti oldu mu benim ağızdan alırken 5-3 lere düşüyordu en son aldığımda yerdeydim yarım saat kendime gelemedim doktorum bıraktırdı
Merhaba ben de öyle bir etkisi olmadı hiç. Normalde vajinal kullanıyordum serklajdan sonra enfeksiyon riski yüksek olduğu için vajinal kullanma ağızdan al dedi. İlk kez duydum tansiyon düşürdüğünü.

Valla ben her ay ağdaya gidiyorum canım ama şuan hamilelik döneminde olduğumuz için daha hassas vücudum ama yinede jiletten iyidir sende güvendiğin Bi kuaföre git hamile olduğunu söyle ona göre hızlı hızlı almasınlar
Normalde evde yapıyorum oğlumda da doğuma kadar evde yaptım da çok uzun sürüyor yavaş yavaş yapıyorum bakalım idare edemezsem giderim artık

O kadar haklısın ki.. Bir tik fazla aciyor sanki bu dönemde ve ekstra hassas. Benim derimde soyulma, kanama oluyor bazen 🥺
Ağda durumun icin sıkıntılıysa yapma canım. Ya da yavaş yavaş alabilecek bir kuaföre git varsa. Ben kendim alabiliyorum şimdilik.
Jiletle de hiç olmuyor, anlık kolaylık ama sonra hemen çıkıyor ve dediğin gibi tahriş oluyor yine 🥺
Bende kendim alıyorum da çok uzun sürüyor aman hızlı çekmeyeyim aman çok eğilmeyeyim derken

Ay bende lazer yaptırmıştım 2 yıldır hiç bir şey yapmıyordum şimdi çıkmaya başladı ne yapıcam hiç bilmiyorum 🤦‍♀️ ağda yapmayı falanda unutmuşumdur muhtemelen :KK70: :KK70:
Valla lazere başladım 5. Seansta hamile kaldım olandan daha çok ve hızlı çıkıyor şimdi

benimde bu hafta baya çıktı göbeğim :anneadayı: ve iki haftadır bir yada iki gece kesin karnımda baya bir gerginlik ve kasıklarımda özellikle sağ tarafımda sancı oluyor minnoşlar büyüyor 😍
Ağrılar sancılar zor tabi ama ben kendimi baya iyi hissettim göbüşüm çıkınca birde hissetsek minnoşları şahane olacak 😍😍

Valla lazere başladım 5. Seansta hamile kaldım olandan daha çok ve hızlı çıkıyor şimdi
Olsun canım doğumdan sonra gidersin ben 2 yıl önce 13 seans gitti her yerimde bitti diyebilirim nerdeyse tek tük çıkanlarda güçsüz ince oldukları için elimle koparıyordum sıkıntı olmuyordu hiç yılda bir de koruma seansı alıyordum sadece çok rahattım :(
Şimdi başlarda ince ince çıkıyordu eldiven ile aldım ama kalınlaşmaya başladı ama yine eskisi gibi çok değil çok şükür

Henüz hissetmiyorsun degil mi ? Ne zaman hissederiz acaba 😂
Hiç hissetmedim bugüne kadar yani bence hissettiklerim bağırsak hareketi falan 😂 Arkadaşım var o da 21. haftasında daha geçen hafta hissettim diyor kızı olacak onunda ama erkek bebişlerin hareketleri daha erken hissediliyormuş sanırım öyle duymuştum

Hiç hissetmedim bugüne kadar yani bence hissettiklerim bağırsak hareketi falan 😂 Arkadaşım var o da 21. haftasında daha geçen hafta hissettim diyor kızı olacak onunda ama erkek bebişlerin hareketleri daha erken hissediliyormuş sanırım öyle duymuştum
Benimde arkadasim var oğlu suan 1.5 yaşında oda 23 hafta hissetmiş 🙈 kisiden kisiye değişiyor sanırım bende bir kaç kez oyle şey yaşadım bi hareket hissediyorum saniyorum ama gaz büyük ihtimal hsgdhsjs

Benimde arkadasim var oğlu suan 1.5 yaşında oda 23 hafta hissetmiş 🙈 kisiden kisiye değişiyor sanırım bende bir kaç kez oyle şey yaşadım bi hareket hissediyorum saniyorum ama gaz büyük ihtimal hsgdhsjs
Gaz bende ilk zamanlarda ki gibi arşa çıkmış şu aralar soğuklar iyice başladı ya ayaklarımı üşütüyorum sanırım , zaman çabucak geçsinde hissedelim artık 🙈

Gaz bende ilk zamanlarda ki gibi arşa çıkmış şu aralar soğuklar iyice başladı ya ayaklarımı üşütüyorum sanırım , zaman çabucak geçsinde hissedelim artık 🙈
Evet evet bende kabızlık sorunu yaşıyorum gaz şişkinlik. Zaten ben ilk iki gaz gaz göbeği ile gezdim 😂😂 baya karnin siskindi 🙈 sonra düzeldi ama 2 haftadir yine var

Evet evet bende kabızlık sorunu yaşıyorum gaz şişkinlik. Zaten ben ilk iki gaz gaz göbeği ile gezdim 😂😂 baya karnin siskindi 🙈 sonra düzeldi ama 2 haftadir yine var
Kabızlık bende hiç geçmedi zaten :( Ama tamamen hareketsizlikten benim bütün gün işte mecbur oturuyorum akşam evde de hiç enerjim kalmıyor yürüyüşe falan ancak haftasonu o baya iyi geliyor

Kabızlık bende hiç geçmedi zaten :( Ama tamamen hareketsizlikten benim bütün gün işte mecbur oturuyorum akşam evde de hiç enerjim kalmıyor yürüyüşe falan ancak haftasonu o baya iyi geliyor
Vitaminlere baslayinca bir düzeldi benim kabizlik sorunu ama alıştı herhalde vücut yine basladi 😑Evet bende 10 saat burda oturuyorum 😒 eve gidince ev işleriyle hareket oluyor sadece yemek yap ye topla duş derken yine baya takılıyorum 😂 çok nadir hafta ici yürüdük birde ben 7 de evde oluyorum dedigin gibi zorlanıyorum 🥹

Vitaminlere baslayinca bir düzeldi benim kabizlik sorunu ama alıştı herhalde vücut yine basladi 😑Evet bende 10 saat burda oturuyorum 😒 eve gidince ev işleriyle hareket oluyor sadece yemek yap ye topla duş derken yine baya takılıyorum 😂 çok nadir hafta ici yürüdük birde ben 7 de evde oluyorum dedigin gibi zorlanıyorum 🥹
Ben her akşam bir niyetleniyorum çıkıyım yürüyeyim diye ama sonra yemek yap toparla derken hiç enerjim kalmıyor 😑
Her gün sonunda istifa veresim geliyor sanki evde olsam yürüyecekmişim gibi 😂😂

Ben her akşam bir niyetleniyorum çıkıyım yürüyeyim diye ama sonra yemek yap toparla derken hiç enerjim kalmıyor 😑
Hsdgsjjaajhdhs dimi 😂 bende eşime bok atiyorum beni çıkarmıyorsun yürüyüşe diye 😂😂😂 tek hic sevmem yürümeyi 🫢

Valla kızlar benim plesenta aşağı da olduğu için hicbişey yapamıyorum bu daha kötü 😏

Olsun canım doğumdan sonra gidersin ben 2 yıl önce 13 seans gitti her yerimde bitti diyebilirim nerdeyse tek tük çıkanlarda güçsüz ince oldukları için elimle koparıyordum sıkıntı olmuyordu hiç yılda bir de koruma seansı alıyordum sadece çok rahattım :KK43:
Şimdi başlarda ince ince çıkıyordu eldiven ile aldım ama kalınlaşmaya başladı ama yine eskisi gibi çok değil çok şükür
Senin iyiymiş valla canım ben yeni başladım ya daha azalmamıştı zaten birden çıktı doğuma kadar idare edecez mecbur

Back
X