• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    117
Ay evet ya bana da anlamsız geliyo demek istedim. O kolonyayı kim ne yapsın bir de kimse yanlış anlamazsa mesela şeyde bana garip geliyo başkasının çocuk adı ile olan magnet veya kapak açaçağı millet onu alıp atıcak mesela üzücü.
Ya ben magnet düşünüyorum ama sadece yakınlarıma verecem onların hicbiride atmaz aksine saklarlar başkalarına gerek yok zaten, fazla da bişeye gerek yok dediğin gibi canım

Bende istemiyorum bebek isteyenler kendi yapsın sevsin arada bunu düşünüp çok kaygılanıyorum.
Aynen bende çok düşünüyorum ve kaygılanıyorum başkaları önemli değil de eşimin ailesi yanlış anlar diye korkuyorum, herkesin çocuk büyütme şekli farklı ben biraz daha düşkün olacam ve bu sanki kıskanıyorum gibi olmasın istiyorum

Ya kızlar böyle sıtma tutar gibi ani üşümeleriniz oluyor mu? Gece çok fena oldum ben wc kalkmıştım sonra bana bir titreme geldi sabahlıkla yorganla yattım çok garipti

Bir arkadaş vardı gen testinde cinsiyet erkekti sanırım doktor ultrasonda ısrarla kız olduğunu söylemişti tam hatırlamıyorum arkadaşı tam terside olabilir Instagram da karşıma denk geldi yanlış geçebiliyormus cinsiyet sonucu

Eklentiler

• 1000272921.jpg
    1000272921.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 75
Ya kızlar böyle sıtma tutar gibi ani üşümeleriniz oluyor mu? Gece çok fena oldum ben wc kalkmıştım sonra bana bir titreme geldi sabahlıkla yorganla yattım çok garipti
Bende oluyor canım yemek sonrası falan da oluyor metabolizma yavaşlayınca hormonların etkisiyle oluyor sanırım bir anda buz kesiyorum sanki

Beni de tutuyor canım geceleri lavobaya giderken içim titriyor koşa koşa yatağa gidiyorum sanki hastaymışım gibi 🤦birde çok wc ye gidiyorum bebeğin eşi aşağıda diye mi bilmiyorum ama tutamıyorum hiç

Aa bana da bikaç kez oldu eşimi kaldırdım korktum donuyorum diye resmen titredim kızımda da yaşamadım böyle bişey etrafıma anlattım ilginc hamilelikte sıcak basar öyle şey duymadık demişlerdi şimdi görünce yalnız değilmişim

Kızlar bide şey diyecem, ben çocuk olunca öyle kucaktan kucağa gezsin istemiyorum kimsenin öpmesini istemiyorım ama yanlış anlaşılır diye de korkuyorum, çocuğumun üstüne çok düşeceğimi biliyorum beklediğimiz içinde daha çok kıymetli bende oyüzden herkes sanki farklı düşünecek gibime geliyor
Halamın gelini 2 ay önce falan doğum yaptı halam kayınvalidesine Mevlüt okutacaktı gelinde Facebook’a mevlüde gelenler benim çocuğumu öpmesin kucağına almasın yazmış 😂 yani bende öpülmediniz istemem ama çokta takmam sadece 40 gün olmadan asla fotoğraf çekilsin paylaşılsın istemiyorum kayınvalidem bu konuda çok boş bir insan bir o konuda insanları uyarıcam kimde alınırsa alınsın onun dışında zafen eşek değillerse 1 aylık bebeğin öpülmeyeceğini bilirler.

Halamın gelini 2 ay önce falan doğum yaptı halam kayınvalidesine Mevlüt okutacaktı gelinde Facebook’a mevlüde gelenler benim çocuğumu öpmesin kucağına almasın yazmış 😂 yani bende öpülmediniz istemem ama çokta takmam sadece 40 gün olmadan asla fotoğraf çekilsin paylaşılsın istemiyorum kayınvalidem bu konuda çok boş bir insan bir o konuda insanları uyarıcam kimde alınırsa alınsın onun dışında zafen eşek değillerse 1 aylık bebeğin öpülmeyeceğini bilirler.
Ahha oda komik olmuş gerçekten 😃🤦 valla biz söyledik yani öpülmeyeciğini ama böyle diyince de kıskanıyor gibi oluyoruz, benim kayananam gile de söyleme gereği duyuyorum çünkü herkes çok bekliyor ve sanki çocuk olunca sürekli seveceklermiş gibime geliyor oyüzden söyledik, herkesin bebek büyütmesi farklı tabi ama ben çok üstüne düşerim bu konularda 😕

Erken yapmışlar benim bugün takip vardı 2 hafta sonra gel dedi
Valla sağlık ocağındaki ebe çağırdı tek doz olacak zaten yapalım dedi tamam dedim ben de.
Benimde evim küçük 2+1 kutu gibi ve onu depolayacak alanim yok katlamali almak istedim bebegi olan arkadaşlar hic kullanisli değil yorumu yapinca kafam karıştı ondan sizlere sormak istedim.
Bende daha kullanmadım ama onlar neden kullanışlı değil dedi peki sebebi neymiş bende bilmiyorum çünkü 🙄
Ben oğlumda kullandım çok da memnun kaldım yer kaplama ası açısından çok iyi. Sadece kovaya çok su koymamaya çalışın eğer biraz dayanırsanız suyu dökülür. Bir de ben köpük yatak kullanmıştım onu tavsiye ederim fileden daha konforlu.

Ay evet ya bana da anlamsız geliyo demek istedim. O kolonyayı kim ne yapsın bir de kimse yanlış anlamazsa mesela şeyde bana garip geliyo başkasının çocuk adı ile olan magnet veya kapak açaçağı millet onu alıp atıcak mesela üzücü.
Oğlum pandemi bebeğiydi lavanta kokulu sabun alıp paketlemiştim yakınlarıma vermişim 🤣🤣 bunda da yakın çevreme sadece anahtarlık örmeyi düşünüyorum
Kızlar bide şey diyecem, ben çocuk olunca öyle kucaktan kucağa gezsin istemiyorum kimsenin öpmesini istemiyorım ama yanlış anlaşılır diye de korkuyorum, çocuğumun üstüne çok düşeceğimi biliyorum beklediğimiz içinde daha çok kıymetli bende oyüzden herkes sanki farklı düşünecek gibime geliyor
Yaa zaten çok bilmişler dışında kimse almak istemiyor onlara da açıkça söylersiniz dileyen kızsın dileyen kırılsın. Ama anneniz ya da kv falan yardım için gelecekse bırakın alsınlar ki dinlenin sonra kimse isteseniz de gelmiyo zaten 🤣🤣
Bana da 1 kaç kez oldu saç kurutma makinesi ile ısıttım kendimi. Üstüm açılınca olmuştum.

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-10-02-57-37-211_com.solidict.ebebek.jpg
    Screenshot_2024-12-10-02-57-37-211_com.solidict.ebebek.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar sizin progestan kalıntılarınızda beyaz ve suyla karışık gibi mi geliyor lavaboda beyaz şıp şıp damlıyor bazen birden çamaşıra da geliyor fitil kullandığımdan beri aynı şekilde oluyor

Kızlar sizin progestan kalıntılarınızda beyaz ve suyla karışık gibi mi geliyor lavaboda beyaz şıp şıp damlıyor bazen birden çamaşıra da geliyor fitil kullandığımdan beri aynı şekilde oluyor
Evet baya sulu akıntı yapıyor ve dedigin gibi beyaz beyaz tortulu dökülüyor ben ilk tereddüt ettim ama bir gun unuttum kullanmayi hic birşey yoktu ertesi hun kullandim ayni oldu fitilden canim

Kızlar günaydın. 17. Haftamdayım. Bir şey soracağım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep sol tarafta daha rahat uyuyorum. Bebiş sağ tarafta olduğu için sanırım o tarafa uzun süreli uzandığımda baskı olduğu için rahat edemiyordum ama şu an dikkatimi çeken bir nokta 3 gündür o baskı yok sağ sol farketmeksizin iki tarafta da rahatım. Bir tedirgin oldum. Siz iki tarafa da rahat uzanabiliyor musunuz?

Evet baya sulu akıntı yapıyor ve dedigin gibi beyaz beyaz tortulu dökülüyor ben ilk tereddüt ettim ama bir gun unuttum kullanmayi hic birşey yoktu ertesi hun kullandim ayni oldu fitilden canim
Ne bileyim böyle idrar kaçırmışım gibi oluyor temizlenince bitiyor ama genel olarak gün boyu sürüyor ben Bi de çok ileri yitemiyorum herhalde gece yatarken alıyorum ama 2 saat falan sonra lavaboya gidiyorum çoğunluğu o zaman krem gibi gelmiş oluyor

Back
X