- 24 Ekim 2024
- 108
- 233
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.181
Benim eşim almış canım evin diğer çöpleriyle karıştırmamak ve koku yapmaması için bana oldukça mantıklı geldiKorbel çöp kovası almadım ben ama lazım olmaz dediler ya alsam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim almış canım evin diğer çöpleriyle karıştırmamak ve koku yapmaması için bana oldukça mantıklı geldiKorbel çöp kovası almadım ben ama lazım olmaz dediler ya alsam mı
Katlanabilir aldım canım yer çok kaplamıyor fileli olandan aldım kullanışlı olur diye düşünüyorum sadece kovası küçük gibi geldi okadar
Benimde evim küçük 2+1 kutu gibi ve onu depolayacak alanim yok katlamali almak istedim bebegi olan arkadaşlar hic kullanisli değil yorumu yapinca kafam karıştı ondan sizlere sormak istedim.Ben katlanır aldım altında kilitli sistemi var. Çünkü yerim yok banyoda ve balkonda bir yerde uzun zaman tutcak yerim yok.
Valla bence büyük rahatlık olur canım sürekli Bez değişecek dışarıya hemen hemen atmayacağına göre evin içinde birikmesin kokuda yaymıyor kullanışlı olduğunu düşünüyorumKorbel çöp kovası almadım ben ama lazım olmaz dediler ya alsam mı
Oysho çanta benimde listemde ama karar veremedim skip hop la arasında çok fark yok. Acaba ona mı baksam diye düşünüyorum. Beymende de yenidoğan setleri var güzel onlara bakıyorum yenidoğan çekimi için şık erkek bebeğe uygun set almak istiyorum. Bizimde evimiz 2+1 çok yerimiz yok ama odasında uyurken salondan bakarım gibi geldi hareketlenirse falan.Yaa hayırlı olsun. Güzel sağlıklı günlerde misss kokulu kullanılsın hepsi canım nevresim ben de arayıştayım english homedan müslin, dekoratif yastık falan aldım ama nevresim bulamamıstım bakmak lazımoyshodan anne bebek çantası beğendim bu arada kıyafet vs diğer her sey için inditex indirimini bekleyeceğim kızlar. Şubat ayında da büyük ebebek indirimleri olcakmıs o yüzden cok acele de etmemek lazım. Önemli olan büyük parçaları almak diye düsünüyorum kamera konusunda kararsızım 2+1 kutu gibi bir evimiz var cok erzem bir sey mi sizce?
Bende daha kullanmadım ama onlar neden kullanışlı değil dedi peki sebebi neymiş bende bilmiyorum çünküBenimde evim küçük 2+1 kutu gibi ve onu depolayacak alanim yok katlamali almak istedim bebegi olan arkadaşlar hic kullanisli değil yorumu yapinca kafam karıştı ondan sizlere sormak istedim.
valla skip hopun küvet seti var çok iyi duruyor fiyatıda bence verilir gibi geldi bana ama katlanmıyor. Banyomuzda kurutucumuz falan var hiç yer yok katlanır aldım ben yaşayarak görücez bakalım nolucakBenimde evim küçük 2+1 kutu gibi ve onu depolayacak alanim yok katlamali almak istedim bebegi olan arkadaşlar hic kullanisli değil yorumu yapinca kafam karıştı ondan sizlere sormak istedim.
Katlanır kuvetin linki var mı kızlar?
Şubat e bebek indirimine bırakayım bazen çok düşüyorValla bence büyük rahatlık olur canım sürekli Bez değişecek dışarıya hemen hemen atmayacağına göre evin içinde birikmesin kokuda yaymıyor kullanışlı olduğunu düşünüyorum
Aynen canım indirimleri takip et ben herşeyi trenydol dan aldımŞubat e bebek indirimine bırakayım bazen çok düşüyor
Katlanan yerleri cabuk yirtiliyormus birde cocuk filede üşüyor dedi onlar duşta kucaklarında yıkıyorlarmis benim de o pek aklima yatmadi el kadar bebek zor olurBende daha kullanmadım ama onlar neden kullanışlı değil dedi peki sebebi neymiş bende bilmiyorum çünkü
Aynen aslında bizim balkon salonda bende bakim iyi olabilirBenim eşim almış canım evin diğer çöpleriyle karıştırmamak ve koku yapmaması için bana oldukça mantıklı geldi
İlk başlarda zor olur ama ilerleyen dönemler de bende yapmayı düşünüyorum canım babası tutarken ben yıkarım dedim ama hemen değil büyümesi lazım biraz, istersen başka setlere de Bi bak aklına yatanı alKatlanan yerleri cabuk yirtiliyormus birde cocuk filede üşüyor dedi onlar duşta kucaklarında yıkıyorlarmis benim de o pek aklima yatmadi el kadar bebek zor olur
Evet skip hopla cok benziyorlar ama ben yine de oyshoyu daha cok beğendim gibi içine hangisi siniyorsa ona bak canımofff daha onlar var dimiii doğuma kadar oyalancak ne kadar çok şey varOysho çanta benimde listemde ama karar veremedim skip hop la arasında çok fark yok. Acaba ona mı baksam diye düşünüyorum. Beymende de yenidoğan setleri var güzel onlara bakıyorum yenidoğan çekimi için şık erkek bebeğe uygun set almak istiyorum. Bizimde evimiz 2+1 çok yerimiz yok ama odasında uyurken salondan bakarım gibi geldi hareketlenirse falan.
Arkadaşlar sizin için açtım bakıyorum şuan pek yırtılcak gibi değil baya kalın bakın resim ekliyorumKatlanan yerleri cabuk yirtiliyormus birde cocuk filede üşüyor dedi onlar duşta kucaklarında yıkıyorlarmis benim de o pek aklima yatmadi el kadar bebek zor olur
Bende sling aldım canımKızlar bu arada ben kangurudan önce ilk etapta sling kullanacağım. Az önce aldım buraya da atayım size de fikir olması açısından. En çok bu markanın slingi öneriliyordu kullanan herkes çok memnun neredeyse. Bakalım gelince bir bağlayacağım
ilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Haki Yeşili (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Haki Yeşili (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gayet saglam görünüyor canım bende bunlardan alacağım yer kaplamamasi benim icin önemli. Teşekkür ederimArkadaşlar sizin için açtım bakıyorum şuan pek yırtılcak gibi değil baya kalın bakın resim ekliyorum