• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    119
Katlanabilir aldım canım yer çok kaplamıyor fileli olandan aldım kullanışlı olur diye düşünüyorum sadece kovası küçük gibi geldi okadar
Ben katlanır aldım altında kilitli sistemi var. Çünkü yerim yok banyoda ve balkonda bir yerde uzun zaman tutcak yerim yok.
Benimde evim küçük 2+1 kutu gibi ve onu depolayacak alanim yok katlamali almak istedim bebegi olan arkadaşlar hic kullanisli değil yorumu yapinca kafam karıştı ondan sizlere sormak istedim.

Yaa hayırlı olsun. Güzel sağlıklı günlerde misss kokulu kullanılsın hepsi canım😍 nevresim ben de arayıştayım🙈🙈 english homedan müslin, dekoratif yastık falan aldım ama nevresim bulamamıstım bakmak lazım🙈oyshodan anne bebek çantası beğendim bu arada kıyafet vs diğer her sey için inditex indirimini bekleyeceğim kızlar. Şubat ayında da büyük ebebek indirimleri olcakmıs o yüzden cok acele de etmemek lazım. Önemli olan büyük parçaları almak diye düsünüyorum😍 kamera konusunda kararsızım 2+1 kutu gibi bir evimiz var cok erzem bir sey mi sizce?
Oysho çanta benimde listemde ama karar veremedim skip hop la arasında çok fark yok. Acaba ona mı baksam diye düşünüyorum. Beymende de yenidoğan setleri var güzel onlara bakıyorum yenidoğan çekimi için şık erkek bebeğe uygun set almak istiyorum. Bizimde evimiz 2+1 çok yerimiz yok ama odasında uyurken salondan bakarım gibi geldi hareketlenirse falan.

Benimde evim küçük 2+1 kutu gibi ve onu depolayacak alanim yok katlamali almak istedim bebegi olan arkadaşlar hic kullanisli değil yorumu yapinca kafam karıştı ondan sizlere sormak istedim.
Bende daha kullanmadım ama onlar neden kullanışlı değil dedi peki sebebi neymiş bende bilmiyorum çünkü 🙄

Ppl
valla skip hopun küvet seti var çok iyi duruyor fiyatıda bence verilir gibi geldi bana ama katlanmıyor. Banyomuzda kurutucumuz falan var hiç yer yok katlanır aldım ben yaşayarak görücez bakalım nolucak🙈

Bende daha kullanmadım ama onlar neden kullanışlı değil dedi peki sebebi neymiş bende bilmiyorum çünkü 🙄
Katlanan yerleri cabuk yirtiliyormus 🤷 birde cocuk filede üşüyor dedi onlar duşta kucaklarında yıkıyorlarmis benim de o pek aklima yatmadi el kadar bebek zor olur

Katlanan yerleri cabuk yirtiliyormus 🤷 birde cocuk filede üşüyor dedi onlar duşta kucaklarında yıkıyorlarmis benim de o pek aklima yatmadi el kadar bebek zor olur
İlk başlarda zor olur ama ilerleyen dönemler de bende yapmayı düşünüyorum canım babası tutarken ben yıkarım dedim ama hemen değil büyümesi lazım biraz, istersen başka setlere de Bi bak aklına yatanı al

Kızlar bu arada ben kangurudan önce ilk etapta sling kullanacağım. Az önce aldım buraya da atayım size de fikir olması açısından. En çok bu markanın slingi öneriliyordu kullanan herkes çok memnun neredeyse. Bakalım gelince bir bağlayacağım 🙈

Oysho çanta benimde listemde ama karar veremedim skip hop la arasında çok fark yok. Acaba ona mı baksam diye düşünüyorum. Beymende de yenidoğan setleri var güzel onlara bakıyorum yenidoğan çekimi için şık erkek bebeğe uygun set almak istiyorum. Bizimde evimiz 2+1 çok yerimiz yok ama odasında uyurken salondan bakarım gibi geldi hareketlenirse falan.
Evet skip hopla cok benziyorlar ama ben yine de oyshoyu daha cok beğendim gibi içine hangisi siniyorsa ona bak canım🙈offf daha onlar var dimiii doğuma kadar oyalancak ne kadar çok şey var 😄😄

Arkadaşlar sizin için açtım bakıyorum şuan🤣🤣🤣 pek yırtılcak gibi değil baya kalın bakın resim ekliyorum

Eklentiler

• IMG_0036.png
    IMG_0036.png
    470,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_0035.png
    IMG_0035.png
    327,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_0034.png
    IMG_0034.png
    472,7 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bu arada ben kangurudan önce ilk etapta sling kullanacağım. Az önce aldım buraya da atayım size de fikir olması açısından. En çok bu markanın slingi öneriliyordu kullanan herkes çok memnun neredeyse. Bakalım gelince bir bağlayacağım 🙈
Bende sling aldım canım

Yenidoğan çekimi erkek bebek için bunlara baktım ne kadar şıklar. İlk set beymende var çokda yüksek değil fiyatları #reklamdeğildir

Eklentiler

• IMG_9991.png
    IMG_9991.png
    130,5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_9954.png
    IMG_9954.png
    254,4 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_9953.png
    IMG_9953.png
    288,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_9955.png
    IMG_9955.png