Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben burun aspiratörü elektrik süpürgesi ile çalışan aldım. Herkes ondan memnun
Ya uf ben hala karar veremediimmmm
Ben mustelanın setini indirimli denk getirdim indirimlerde ama stok yapmadım, şimdi alerji falan yapar çocukta nemelazım
Ben de öyle üçlü set aldım ilerleyen zaman da daha uygun doğal içerikliye geçerim dedim

Ben de öyle üçlü set aldım ilerleyen zaman da daha uygun doğal içerikliye geçerim dedim
Baktım elektriklileri de hep okudum yorumları videoları izledim nazal ı bile çok önermemişler ama elektrikli süpürge ile olanı çok önermişler aldım onu en iyisi o sanırım. Bir fenomenin soğuk vlogunda Hastanesi'nin incia yı önerdiğini dinledim ama kızda mustela almış

Ay her şeyi bitirmişsinizzz ben kendime hiçbir şey almadım dahaa. bebek bakım yağı, nemlendirici pişik önleyici Krem ve pişik kremi ve yenidoğan şampuan ı önerisi alabilirim
Ay ben de almadım bu kadar snbdjsjdjd dalin indirimle 4 tane 900ml 250 ye aldım işte yeni onun dışında yenidoğan için kokusuz bişi daha alcam pişik kremleri vs hepsi daha duruyor djndjdjd BATTIK

Purseed var bi de ama hiç bakmadım fiyatına falan 5 ve 7 ay önce doğum yapan 2 arkadaşım var mustela dediler aldım zaten onlar ne derse onu alıyorum jdjdjd

Ya deneye yanıla hangisinin iyi geleceğini öğrencez artık
Purseed var bi de ama hiç bakmadım fiyatına falan 5 ve 7 ay önce doğum yapan 2 arkadaşım var mustela dediler aldım zaten onlar ne derse onu alıyorum jdjdjd
Aynen tecrübelilerden destek alıyoruz

Ay ben de almadım bu kadar snbdjsjdjd dalin indirimle 4 tane 900ml 250 ye aldım işte yeni onun dışında yenidoğan için kokusuz bişi daha alcam pişik kremleri vs hepsi daha duruyor djndjdjd BATTIK
Cidden batığız nevresim seti alez falan hiç almadım kocamda hiç ses etmiyor adam sürekli para veriyor kıyamam

Benim listem vaar, aldıkça üstünü çiziyorum Ama alışverişe biraz mola çünkü battık yani jdjdjd gerçi alınacak çok bişey de kalmadı
Liste ben de yapmıştım bilgisayarda kaldı. Kasım indirimlerinde hepsini tamamladım ama sürekli eksik çıkıyor anlamadım sonu yok galiba
Sen bensin burun aspiratörü, serum fizyolojik, nevresim takımı, 1 lohusa takımı, bebitonun kapı süsü, hediyelikler vs kaldı
Hediyelik ne düşünüyorsun ben de bu aralar ona odaklandım biraz
Ay her şeyi bitirmişsinizzz ben kendime hiçbir şey almadım dahaa. bebek bakım yağı, nemlendirici pişik önleyici Krem ve pişik kremi ve yenidoğan şampuan ı önerisi alabilirim
Ben herkes mustela dediği için onu aldım. Kendime kullanıyorum önce nemlendiricisini sevdim baya kokusu yok hiç öyle ama güzel nemlendiriyor ertesi gün bile yumuşacık oluyor karnım
Cidden batığız nevresim seti alez falan hiç almadım kocamda hiç ses etmiyor adam sürekli para veriyor kıyamam
Yaaa ben nevresim için de kumaş aldım bir tane makinem var evde dikişten anlayan bir kuzen de var onu çağırdım müslin battaniyeler kusmuk omuz örtüleri normal pamuk battaniyeler ve nevresimler hep makinede dikilecek. İmkanınız varsa sizin de böyle bir şeye öneririm yarı yarıya kar ettim bu işten.

etrafımda anlayan kimse yok ki maalesef bende anlamam hiç Olmazsa musteladan tekli vücut nemlendiricisi alayım çünkü aldığım incia sette bakım yağı var ama nemlendirici yok

Doğum ücreti de benim bileziklerimden birine kalacak gibi duruyor Bekarken çalışıyordum insanın kendi parasını yemesi çok güzel. İstanbul a gelin gelince iş bulamadım
Ben de geçen sene işten ayrılmıştım on yıl çalıştım ayrılınca iş aramadım bir süre sonra meleğim geldi tazminatımın bir kısmını harcıyorum şuan ben de. Böyle kendin yapmak da güzel bir his kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…