- 20 Temmuz 2010
- 426
- 1.072
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.241
Senin sat ile aramızda bir gün var benim de sezeryan olursa muhtemelen öyle olucak anlamına geliyor olabilir yani Ayy hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor Hala inanamıyorumYaa punch kasnaklar çok güzel oluyor yapabiliyorsan çok güzel modeller varMüslin de bence çok iyi fikir benim de beşiğim çok küçük ona göre çarşaf bulamadım. Uygun fiyata kumaş bulunca da aldım bakalım nasıl olacak. Ben hediyelik marteniçka düşünüyorum aslında Bulgaristan göçmeniyiz biz her sene yapar arkadaşlarıma dağıtırdım zaten. Bu sene Uzayın hediyesi olsun dedim. Doktorum sezeryan olursa Şubatın son haftası olur dedi son kontrolde. Tarih çok uygun onu hediye vermek için
Eveett, daha jelatini açılmamış 2. Elini buldum tabi delirmedim o parayı vercek jdjdjd
Canım 2. Trimester geldi geçiyor bile ben şuan uyuyarak geçiriyorum ve işe giderek. Duygusal olarak da hassas bir dönemdeyim hormonlar tavan malum. 3. Trimester de zor diyorlar ya2. Trimesterin enerjisiii nerdeeeeeeeeee?!!??!!??!!?!!??
Ben de herseyi kendim alıyordum sonra döndüm dedim ki bebek arabasını da sen al. Şimdi sırada park yatak ve kamera var. Kv diyor ki ocaktan sonra alıcam ben. Bişe kalmadı zaten alınacak sağol yaHer şeyi ben kendim alıyorumdoğum ücreti ona kalcak
Ben hiç erkek ismi düşünmemiştim ya o yüzden erkek ismi konusunda kısırımİsim belli gibi de hala önerilere açığımKendi önerdiğim isme ben ikna olamıyorum jsjsjs
Ya muhtemelen aynı zamanlarda olur ikimizin de o zamanSenin sat ile aramızda bir gün var benim de sezeryan olursa muhtemelen öyle olucak anlamına geliyor olabilir yani Ayy hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor Hala inanamıyorum
Çok iyi o zaman
Hediyelik hiç düşünmemiştim yaa
Bunu aldım yenidoğan için de uygunmuş #reklamdegilLink var mı
Kısır demeyeydin iyidiBen hiç erkek ismi düşünmemiştim ya o yüzden erkek ismi konusunda kısırımuzay da eşim birden söyledi ve tamam dedik çok kolay oldu kararımız
Ya muhtemelen aynı zamanlarda olur ikimizin de o zamanben de bazen inanamıyorum ya bazen aşka gelip seviyorum eşyalarını falan ama içini dolduracak biri gelecek fikri yabancı geliyor bazen de
Bizim Devrim olacak gibi ama du bakalımBen hiç erkek ismi düşünmemiştim ya o yüzden erkek ismi konusunda kısırımuzay da eşim birden söyledi ve tamam dedik çok kolay oldu kararımız
Ya muhtemelen aynı zamanlarda olur ikimizin de o zamanben de bazen inanamıyorum ya bazen aşka gelip seviyorum eşyalarını falan ama içini dolduracak biri gelecek fikri yabancı geliyor bazen de
Bu markayı duymuştum fiyatı da uygunmuş aslında aklımda bulunsun benim deBunu aldım yenidoğan için de uygunmuş #reklamdegil
Yaaa özür hiç öyle düşünmedim şimdi gece gece olmadı değil miKısır demeyeydin iyidi
Teşekkür ederim canım bu üründe %100 doğalBu markayı duymuştum fiyatı da uygunmuş aslında aklımda bulunsun benim degüle güle kullansın bebiş
Ay Devrim çok güzelmiş benceBizim Devrim olacak gibi ama du bakalım
Yarın yapayım bariYaaa özür hiç öyle düşünmedim şimdi gece gece olmadı değil mi
Neyse malzemeler kolay Allah'tan hemen yaparsın afiyet olsun bol ekşili yapYarın yapayım bari
Kesin karar verince burda davul çalarak açıklicamAy Devrim çok güzelmiş bence
Aniden oluveriyor bu işKesin karar verince burda davul çalarak açıklicam
Bekliyorum sabırsızlıklaKesin karar verince burda davul çalarak açıklicam
Benim bir haftadır enerjim daha çok ama bu sefer de hareketlerim kısıtlı ndnxdjdjdjdjd2. Trimesterin enerjisiii nerdeeeeeeeeee?!!??!!??!!?!!??
Şuan onlara bakıyorum.... Ben beşiği park yatak alacaktım dedim ona 5 vereceğime ikinci ellere baktım pierre cardinin sıfırı 15k olan Beşik(sonradan normal düz tek kişilik yatağa cevriliyo) adamin kızı hiç yatmamış bile sıfır gibi yatağı dahil 4.5k anlaştık. Hoşuma gitti aşırı agir ve sağlam da duruyor diye okeyledim. Ama kocaman fotiye aldanmayin jwbdjjedjjd bebişken sevmezse bile oda ayirinca illllla yatar diye düşünüyorumCidden batığız nevresim seti alez falan hiç almadım kocamda hiç ses etmiyor adam sürekli para veriyor kıyamam
Ya biz acele ediyoz benim kv de acele etme ben alcam diyodu ben önden allahtan cok acele etmedim de beşiği o aldı hastahane çıkışı vs bir kaç şey daha. Bi bebek arabası var büyük alınacak, ona zaten hâlâ karar veremedim verirsem onu da birine kitlerim artıkBen de herseyi kendim alıyordum sonra döndüm dedim ki bebek arabasını da sen al. Şimdi sırada park yatak ve kamera var. Kv diyor ki ocaktan sonra alıcam ben. Bişe kalmadı zaten alınacak sağol ya