Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayva bana da aynisini yapiyor canim daha cok midemi yakiyor

Ay maşallah biz de 22+2 de 531 Gr çıktık Hadi gözünüz aydın
Çok geçmiş olsun kuzum
Sağll canım benim
Size de maşallah canım tabi insan sürekli kıpırtı hissedince bir anda durulunca korkuyor çok normal sen takma çevrendeki insanların abartıyor bakışlarını ekstra duygusal bir dönemdeyiz herkesinde endişesi ve tepkileri farklı olabilir sonuçta hepimiz farklı karakterlerde insanlarız

ben de regenesis kullaniyordum karaciger degerim yuksek cikti ya kestimherkese farkli etki yapiyor sanieim
Bunu nasıl farketmiştin bir belirti oldu mu yoksa direk tahlil sonuçlarında mı sıkıntı çıktı?
Bana elenetal 2 vermişti ama ben onu kullanamadım kokusu beni çok etkiledi sonra regenesisle devam ettik

Kan uyuşmazlığı testini herkese rutin yapıyorlar mı yoksa kan grubuna Göre mi gerekli diyolar

Evet çok mantıklı bende bir tane sırt çantası var ve çok gözlü değil kullanışlı olmaz sanırım. Anne bebek kadar kocaman olmayan bölmeli bi çanta arıyorum ben de

Kan uyuşmazlığı testini herkese rutin yapıyorlar mı yoksa kan grubuna Göre mi gerekli diyolar
Ben kan grubum 0 (-) eşimin pozitif böyle olunca uyuşmazlık oluyor o yüzden test istedi. Test negatif çıkınca iğne yaptırmama gerek kalmadı. Doğunca tekrar bakılcak. O zaman iğne yapılabilir 2. Cocuk için

Çok haklısınn
Neredeyse bende senin gibiyim. gece uyandım uykum kaçtı ben uyandıysam onlar da uyansın dedim Naptıysam uyanmadılar hemen panikledim yani sonra ikisi burdan biz burdayız dercesine vurdular da geri uyudum

ben de regenesis kullaniyordum karaciger degerim yuksek cikti ya kestimherkese farkli etki yapiyor sanieim
Benim de karaciğer enzim testlerim normal çıkardı ama bu inden sonra hep yüksek çıkıyor ben de ara verdim yakın zamanda tekrar ölçtüreceğim bakalım bununla alakalı mı?

Bunu nasıl farketmiştin bir belirti oldu mu yoksa direk tahlil sonuçlarında mı sıkıntı çıktı?
Bana elenetal 2 vermişti ama ben onu kullanamadım kokusu beni çok etkiledi sonra regenesisle devam ettik
Regenesis kullananlar özellikle dikkat etsin kızlar kan tahlili vereli uzun zaman olduysa bir tekrar yenileyip karaciğer tahlillerine baktırın derim grupta 3 kişinin regenesis yüzünden karaciğer değerleri arttı (ben dahil)

Kızlar yorumları okurken alıntıladım ama gitmiş Biri şeker yüklemesini sormuştu merak edenler için benim sürecimi anlatıyım Ben yaptırdım Çok zor bir şey değil İlaç aşırı tatlı ama yani o kdar büyütülücek bir zorluğu yok. O gün aç susuz gidiyorsunuz sabah açlık şekerini kandan ölçüyorlar İlacı içip bir saat sonra tekrar kan ölçümü ve sonrasındaki bir saat tekrar kan ölçümüyle 3 kez toplamda ölçüm yapılmış oluyor. Doktorum idrar ve ayrı kan testi de istemişti benim .o gün sabah onları da yaptırdım . Yanınızda bir kişinin destek olarak gelmesi iyi olabilir Hastanede çok zaman geçiyor Hazırlıklı gidin süreçte hiç bir şey yenmeyip içilmiyor tabi ama Ben bahçesinde zaman geçirdim aralarda. Öğleden sonra enabızdan sonuçların çıktığını görünce doktora tekrar gittim sonuçları yorumladı Bu kadar

Devlette mi yaptırdın canım hadi geçmiş olsun benim gözümde bir büyüyor bu olay ilkinde de zorlanmıştım süreci de hatırlamıyorum tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…