-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.161
Ayva bana da aynisini yapiyor canim daha cok midemi yakiyorYa ayva rahatlatır diyolar. Benim de canım cekiyodu zaten bir gün yedim gece 2 gibi uykudan midem ağzıma geldiği için uyandım yan yatmasam acillik edecek derecede, sonra yemedim iki gün sonra bidaha yedim yine aynısı oldu o günden sonra yemedim ayva hiç olmadı mesela. Ayvayi günah keçisi mi yaptim bilmiyorum ama oldu artik jsnxjdjdkjd
Sagol canimSütü yudum yudum içmeyi dene tek seferde değil de inşallah faydası olur
Ay maşallah biz de 22+2 de 531 Gr çıktıkBugün kontrole gittim kızlar 540 gram olmuşuznormalde 22+4 tük 22+5 çıktık. Kan uyuşmazlığı testi yaptı. Negatif çıktı. 1 ay sonra geldi dedi şeker yüklemesine bakarız. İdrar kan tahlillerime baktı bir sorun yok dedi çok şükür.
Sağll canım benimÇok geçmiş olsun kuzum
Size de maşallah canım tabi insan sürekli kıpırtı hissedince bir anda durulunca korkuyor çok normal sen takma çevrendeki insanların abartıyor bakışlarını ekstra duygusal bir dönemdeyiz herkesinde endişesi ve tepkileri farklı olabilir sonuçta hepimiz farklı karakterlerde insanlarız24 hafta bitti bugün 630 gram olmuşuzuygulamaya göre üzüm salkımı kadar. Bi kaç gündür hareketleri azaldı korktum ama doktor muayene etti sorun yok çok şükür. Dün baya 2-3 saat hissedemeyince gözyaşlarım aktı durdu. Arkadaşlarım da diyor ki boşu boşuna bu kadar etme kendine. Diyorum siz hamileyken hiç endişelenmedini mi hiç korkmadınız mı? Endişelendik ama böyle ağlamadık diyorlar. Herkesin tepkisini dışa vurun şekli farklı yani panik yaptım ağladım dimi destekleyin beni
ben de regenesis kullaniyordum karaciger degerim yuksek cikti ya kestimherkese farkli etki yapiyor sanieimŞimdi yazılanları okuyunca bende şüphe duydum. Benim doktorum da demir, d vitamini vs vermedi. Sadece multivitamin kullanıyorum. Regenesis max o kadar.
Bunu nasıl farketmiştin bir belirti oldu mu yoksa direk tahlil sonuçlarında mı sıkıntı çıktı?ben de regenesis kullaniyordum karaciger degerim yuksek cikti ya kestimherkese farkli etki yapiyor sanieim
Kan tahlilinde cikmisti hic anlamadimBunu nasıl farketmiştin bir belirti oldu mu yoksa direk tahlil sonuçlarında mı sıkıntı çıktı?
Bana elenetal 2 vermişti ama ben onu kullanamadım kokusu beni çok etkiledi sonra regenesisle devam ettik
Kan uyuşmazlığı testini herkese rutin yapıyorlar mı yoksa kan grubuna Göre mi gerekli diyolarBugün kontrole gittim kızlar 540 gram olmuşuznormalde 22+4 tük 22+5 çıktık. Kan uyuşmazlığı testi yaptı. Negatif çıktı. 1 ay sonra geldi dedi şeker yüklemesine bakarız. İdrar kan tahlillerime baktı bir sorun yok dedi çok şükür.
Evet çok mantıklı bende bir tane sırt çantası var ve çok gözlü değil kullanışlı olmaz sanırım. Anne bebek kadar kocaman olmayan bölmeli bi çanta arıyorum ben deBen ilk kızımda normal sırt çantası kullanmıştım çok rahat etmiştim şimdi de kızımın alıp kullanmadığı sırt çantası var onu kullanacağım ,benim için çok gözlü ve yıkanması önemli ben huyluyum çünkü yıkarım çantayı sürekli
Ben kan grubum 0 (-) eşimin pozitif böyle olunca uyuşmazlık oluyor o yüzden test istedi. Test negatif çıkınca iğne yaptırmama gerek kalmadı. Doğunca tekrar bakılcak. O zaman iğne yapılabilir 2. Cocuk içinKan uyuşmazlığı testini herkese rutin yapıyorlar mı yoksa kan grubuna Göre mi gerekli diyolar
Çok haklısınn24 hafta bitti bugün 630 gram olmuşuzuygulamaya göre üzüm salkımı kadar. Bi kaç gündür hareketleri azaldı korktum ama doktor muayene etti sorun yok çok şükür. Dün baya 2-3 saat hissedemeyince gözyaşlarım aktı durdu. Arkadaşlarım da diyor ki boşu boşuna bu kadar etme kendine. Diyorum siz hamileyken hiç endişelenmedini mi hiç korkmadınız mı? Endişelendik ama böyle ağlamadık diyorlar. Herkesin tepkisini dışa vurun şekli farklı yani panik yaptım ağladım dimi destekleyin beni
Benim de karaciğer enzim testlerim normal çıkardı ama bu inden sonra hep yüksek çıkıyor ben de ara verdim yakın zamanda tekrar ölçtüreceğim bakalım bununla alakalı mı?ben de regenesis kullaniyordum karaciger degerim yuksek cikti ya kestimherkese farkli etki yapiyor sanieim
Regenesis kullananlar özellikle dikkat etsin kızlar kan tahlili vereli uzun zaman olduysa bir tekrar yenileyip karaciğer tahlillerine baktırın derim grupta 3 kişinin regenesis yüzünden karaciğer değerleri arttı (ben dahil)Bunu nasıl farketmiştin bir belirti oldu mu yoksa direk tahlil sonuçlarında mı sıkıntı çıktı?
Bana elenetal 2 vermişti ama ben onu kullanamadım kokusu beni çok etkiledi sonra regenesisle devam ettik
Valla geçen bende sordum bunu atmıştım. Bugün geldi bayıldım hem geniş hem çok gözlü hoşumada gitti çokta pahalıda değildiKızlar çanta alan var mı anne bebek çantası. Varsa ne aldınız atar mısınız djndjdjdj
Kinder baby var, onu aldım az önce a101in sitesine indirimli gelmişKızlar çanta alan var mı anne bebek çantası. Varsa ne aldınız atar mısınız djndjdjdj
Ay bende de keton çıktı arttirdim ama çok tuvalete cikiyorum özellikle gece sende de öyle miEnfeksiyon yok keton çıktı idrardaDoktorum susuz kalmışsın dedi, 2lt su içiyorum günde Suyu arttırırsam nasıl yemek yicem bilmiyorum
Devlette mi yaptırdın canım hadi geçmiş olsun benim gözümde bir büyüyor bu olay ilkinde de zorlanmıştım süreci de hatırlamıyorum tamKızlar yorumları okurken alıntıladım ama gitmiş Biri şeker yüklemesini sormuştu merak edenler için benim sürecimi anlatıyım Ben yaptırdım Çok zor bir şey değil İlaç aşırı tatlı ama yani o kdar büyütülücek bir zorluğu yok. O gün aç susuz gidiyorsunuz sabah açlık şekerini kandan ölçüyorlar İlacı içip bir saat sonra tekrar kan ölçümü ve sonrasındaki bir saat tekrar kan ölçümüyle 3 kez toplamda ölçüm yapılmış oluyor. Doktorum idrar ve ayrı kan testi de istemişti benim .o gün sabah onları da yaptırdım . Yanınızda bir kişinin destek olarak gelmesi iyi olabilir Hastanede çok zaman geçiyor Hazırlıklı gidin süreçte hiç bir şey yenmeyip içilmiyor tabi ama Ben bahçesinde zaman geçirdim aralarda. Öğleden sonra enabızdan sonuçların çıktığını görünce doktora tekrar gittim sonuçları yorumladı Bu kadar
E tabi ne kadar su o kadar çişAy bende de keton çıktı arttirdim ama çok tuvalete cikiyorum özellikle gece sende de öyle mi
PUREDU Haki Renk Bebek Bakım Çanta Seti- Basil Fiyatı, Yorumları - Trendyol #reklamdeğilKızlar çanta alan var mı anne bebek çantası. Varsa ne aldınız atar mısınız djndjdjdj