Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

etrafımda anlayan kimse yok ki maalesef bende anlamam hiç Olmazsa musteladan tekli vücut nemlendiricisi alayım çünkü aldığım incia sette bakım yağı var ama nemlendirici yok
Ben tavsiye ederim kesinlikle çok memnun kaldım. Zaten kendin için de bebek için de aynı nemlendiriciyi kullanabiliyorsun. Benim Uzay için aldığım sette nemlendirici çok minikti. Kendi aldığımı ona da kullanacağım artacak çünkü muhtemelen.

Ay ben tazminatımla çeyiz falan alıp düğünümü yapmıştım eşime tek taraflı yüklenmek istemedim çünkü ailelerimizden destek istemeden her şeyi biz yapmak istedik. He tabi onlarda bilezik falan yaptı tabi bir sürü masraf oldu ama çok güzel oldu şimdi her şeyimiz çok değerli kendimiz yapınca. bir bakmışsın uçmuş gitmiş.

Ya ne kadar kıymetli ama değil mi. Olsun para kazanılır herşey yerini bulur nasılsa ama o his hayatta bir kez yaşanıyor. Çok şanslıymışsınız

2. Trimesterin enerjisiii nerdeeeeeeeeee?!!??!!??!!?!!??
Nerdee cidden gören bilen varsa söylesin
Ben illa deftere yazıcam, üstünü çizicem falan
nevresim seti almadım çünküişlk 6 ay snüzpod anne yanı beşik kullanıcam ölçüsü çok küçük olduğu için çok fazla müslin örtü aldım çarşaf gibi kullanırım diye
Hediyelik de asla daha düşünmedim ama kapı süsünü kendim yapıcam punch işlemesiyle, ismine karar verirsek

Yaa punch kasnaklar çok güzel oluyor yapabiliyorsan çok güzel modeller var Müslin de bence çok iyi fikir benim de beşiğim çok küçük ona göre çarşaf bulamadım. Uygun fiyata kumaş bulunca da aldım bakalım nasıl olacak. Ben hediyelik marteniçka düşünüyorum aslında Bulgaristan göçmeniyiz biz her sene yapar arkadaşlarıma dağıtırdım zaten. Bu sene Uzayın hediyesi olsun dedim. Doktorum sezeryan olursa Şubatın son haftası olur dedi son kontrolde. Tarih çok uygun onu hediye vermek için

Valla güzel punch yaparım da isme karar verene kadar doğurmam inşallah
Marteniçka çok güzel fikiir Ben düğünümde zeytin fidanı dağıtmıştım çocuk için de kalıcı bişey olsun çok isterim düşüncezz bakalım

Ya en zoru kalmış sizin eşyalar falan olur da isim konusu önemli zeytin fidanı çok güzel bir düşünce ya bence de kalıcı bir hediye. Bebek için de güzel bir fikir bulursun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…