- 8 Ağustos 2023
- 5.389
- 5.404
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.221
Bakayım biraz güzel bir şey bulursam atarım burayaBen geçen hafta çok bakmıştım ama şimdi Aralık ayını bekliyorum battım çünkü daha fazla birşey alamayacağımama sen alırsan önerini beklerim
Ben tavsiye ederim kesinlikle çok memnun kaldım. Zaten kendin için de bebek için de aynı nemlendiriciyi kullanabiliyorsun. Benim Uzay için aldığım sette nemlendirici çok minikti. Kendi aldığımı ona da kullanacağım artacak çünkü muhtemelen.etrafımda anlayan kimse yok ki maalesef bende anlamam hiçOlmazsa musteladan tekli vücut nemlendiricisi alayım çünkü aldığım incia sette bakım yağı var ama nemlendirici yok
Benim kayıtlı olduğum sağlık ocağı biz yapmıyoruz demişti Hemşirene bir sor istersenAcaba saglikocaginda yapiliyormu
Ay ben tazminatımla çeyiz falan alıp düğünümü yapmıştım eşime tek taraflı yüklenmek istemedim çünkü ailelerimizden destek istemeden her şeyi biz yapmak istedik. He tabi onlarda bilezik falan yaptı tabi bir sürü masraf oldu ama çok güzel oldu şimdi her şeyimiz çok değerli kendimiz yapıncaBen de geçen sene işten ayrılmıştım on yıl çalıştım ayrılınca iş aramadım bir süre sonra meleğim gelditazminatımın bir kısmını harcıyorum şuan ben de. Böyle kendin yapmak da güzel bir his kesinlikle
Link var mıBen tavsiye ederim kesinlikle çok memnun kaldım. Zaten kendin için de bebek için de aynı nemlendiriciyi kullanabiliyorsun. Benim Uzay için aldığım sette nemlendirici çok minikti. Kendi aldığımı ona da kullanacağım artacak çünkü muhtemelen.
Ya ne kadar kıymetli ama değil mi. Olsun para kazanılır herşey yerini bulur nasılsa ama o his hayatta bir kez yaşanıyor. Çok şanslıymışsınızAy ben tazminatımla çeyiz falan alıp düğünümü yapmıştım eşime tek taraflı yüklenmek istemedim çünkü ailelerimizden destek istemeden her şeyi biz yapmak istedik. He tabi onlarda bilezik falan yaptı tabi bir sürü masraf oldu ama çok güzel oldu şimdi her şeyimiz çok değerli kendimiz yapınca. bir bakmışsın uçmuş gitmiş.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorumYa ne kadar kıymetli ama değil mi. Olsun para kazanılır herşey yerini bulur nasılsa ama o his hayatta bir kez yaşanıyor. Çok şanslıymışsınız
Ben eczaneden almıştım canım link yok o yüzdenLink var mı
Nerdee cidden gören bilen varsa söylesin2. Trimesterin enerjisiii nerdeeeeeeeeee?!!??!!??!!?!!??
Ben illa deftere yazıcam, üstünü çizicem falanListe ben de yapmıştım bilgisayarda kaldı. Kasım indirimlerinde hepsini tamamladım ama sürekli eksik çıkıyor anlamadım sonu yok galiba
Hediyelik ne düşünüyorsun ben de bu aralar ona odaklandım biraz
Ben herkes mustela dediği için onu aldım. Kendime kullanıyorum önce nemlendiricisini sevdim baya kokusu yok hiç öyle ama güzel nemlendiriyor ertesi gün bile yumuşacık oluyor karnım
Yaaa ben nevresim için de kumaş aldım bir tane makinem var evde dikişten anlayan bir kuzen de var onu çağırdımmüslin battaniyeler kusmuk omuz örtüleri normal pamuk battaniyeler ve nevresimler hep makinede dikilecek. İmkanınız varsa sizin de böyle bir şeye öneririm yarı yarıya kar ettim bu işten.
Ya bende kedim için aldığım bir xıaomi vardı ama ne kadar kullanışlı olur onu hiç bilmiyorum. Telefondan takip etmek gerekiyor onu çünkü. Öneri varsa onu da ilerde alabilirim uygun fiyatlı birşey olursaKızlar bebek kamerasını erteliyor muyuz Aldık mı neye karar verdik
Ayy ben aldım yaa weewell wmv865Kızlar bebek kamerasını erteliyor muyuz Aldık mı neye karar verdik
Ben erteledim ya iki katlı evim olsa alırdım ama zaten hep yanımda olcak bebişKızlar bebek kamerasını erteliyor muyuz Aldık mı neye karar verdik
Yaa punch kasnaklar çok güzel oluyor yapabiliyorsan çok güzel modeller varNerdee cidden gören bilen varsa söylesin
Ben illa deftere yazıcam, üstünü çizicem falan
nevresim seti almadım çünküişlk 6 ay snüzpod anne yanı beşik kullanıcam ölçüsü çok küçük olduğu için çok fazla müslin örtü aldım çarşaf gibi kullanırım diye
Hediyelik de asla daha düşünmedim ama kapı süsünü kendim yapıcam punch işlemesiyle, ismine karar verirsek
Valla güzel punch yaparım da isme karar verene kadar doğurmam inşallahYaa punch kasnaklar çok güzel oluyor yapabiliyorsan çok güzel modeller varMüslin de bence çok iyi fikir benim de beşiğim çok küçük ona göre çarşaf bulamadım. Uygun fiyata kumaş bulunca da aldım bakalım nasıl olacak. Ben hediyelik marteniçka düşünüyorum aslında Bulgaristan göçmeniyiz biz her sene yapar arkadaşlarıma dağıtırdım zaten. Bu sene Uzayın hediyesi olsun dedim. Doktorum sezeryan olursa Şubatın son haftası olur dedi son kontrolde. Tarih çok uygun onu hediye vermek için
Oo 7500tl görünüyor trendyolda O muAyy ben aldım yaa weewell wmv865bebek arabası ve bu beni yedi yedi alana kadar
Eveett, daha jelatini açılmamış 2. Elini buldum tabi delirmedim o parayı vercek jdjdjdOo 7500tl görünüyor trendyolda O muGüle güle kullan
Ya en zoru kalmış sizin eşyalar falan olur da isim konusu önemliValla güzel punch yaparım da isme karar verene kadar doğurmam inşallah
Marteniçka çok güzel fikiirBen düğünümde zeytin fidanı dağıtmıştım çocuk için de kalıcı bişey olsun çok isterim düşüncezz bakalım
İsim belli gibi de hala önerilere açığımYa en zoru kalmış sizin eşyalar falan olur da isim konusu önemlizeytin fidanı çok güzel bir düşünce ya bence de kalıcı bir hediye. Bebek için de güzel bir fikir bulursun bence