Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aklıma geldikçe ama galerimde şöyle bi liste var kaydetmişim hiç bakmadım daha
Benim listem vaar, aldıkça üstünü çiziyorum Ama alışverişe biraz mola çünkü battık yani jdjdjd gerçi alınacak çok bişey de kalmadı
Teşekkür ederim kızlar Bende aldım bir şeyler aklıma geldikçe ama liste olup üzerini çizerek gitmek istedim. O yüzden sorayım dedim. Bazı listeler çok detaylı kafam karışıyor

Sen bensin burun aspiratörü, serum fizyolojik, nevresim takımı, 1 lohusa takımı, bebitonun kapı süsü, hediyelikler vs kaldı
Ay her şeyi bitirmişsinizzz ben kendime hiçbir şey almadım dahaa. bebek bakım yağı, nemlendirici pişik önleyici Krem ve pişik kremi ve yenidoğan şampuan ı önerisi alabilirim

Sen bensin burun aspiratörü, serum fizyolojik, nevresim takımı, 1 lohusa takımı, bebitonun kapı süsü, hediyelikler vs kaldı
Ana kucağı, hastane çıkışı, deterjan, törpü jdjd çocuğun başka ihtiyacı kalmadı sen koç ben oğlağa yükselen koç, garanticilik detaycılık, anksiyete djdjdj

Ay her şeyi bitirmişsinizzz ben kendime hiçbir şey almadım dahaa. bebek bakım yağı, nemlendirici pişik önleyici Krem ve pişik kremi ve yenidoğan şampuan ı önerisi alabilirim
Ben mustela aldım ama incia da iyiymişş
Ana kucağı, hastane çıkışı, deterjan, törpü jdjd çocuğun başka ihtiyacı kalmadı sen koç ben oğlağa yükselen koç, garanticilik detaycılık, anksiyete djdjdj
anksiyete tavan zaten

Ben mustelanın setini indirimli denk getirdim indirimlerde ama stok yapmadım, şimdi alerji falan yapar çocukta nemelazım
İncia aldım daha uygundu içeriği de temizmiş ama stok yapmadım #reklamdegil

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-16-21-41-49-893_trendyol.com.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…