- 7 Ağustos 2024
- 434
- 570
- 39
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.181
Ayva bir keresinde beni de devirdi; aman diyim…Yerken sulu sulu çok güzeldi ama sonra mide çok zor sindiriyor ve iki gün sürünerek kustumAyva bana da aynisini yapiyor canim daha cok midemi yakiyor
Evet devlet hastanesinde yaptırdım TeşekkürlerDevlette mi yaptırdın canım hadi geçmiş olsun benim gözümde bir büyüyor bu olay ilkinde de zorlanmıştım süreci de hatırlamıyorum tam
Böyle bir şey ben de yaşadım sankiAyva bir keresinde beni de devirdi; aman diyim…Yerken sulu sulu çok güzeldi ama sonra mide çok zor sindiriyor ve iki gün sürünerek kustum
Acaba saglikocaginda yapiliyormuEvet devlet hastanesinde yaptırdım Teşekkürler
Yapılıyor ben sağlık ocağına gidicem pazartesiAcaba saglikocaginda yapiliyormu
İğne yapılcak mı konuştunuz mu?Eşimle bende var canım tahlil istedi indirekt coombs o negatif çıktı ama 28. Haftada rhogam iğnesi var o yapılacakmı yapılmayacak mı bilemiyorum
Aklıma geldikçeKızlar alacaklarınız için liste var mı? Yoksa aklınıza geldikçe mi alıyorsunuz?
Benim listem vaar, aldıkça üstünü çiziyorumKızlar alacaklarınız için liste var mı? Yoksa aklınıza geldikçe mi alıyorsunuz?
Aklıma geldikçeama galerimde şöyle bi liste var kaydetmişim hiç bakmadım daha
Teşekkür ederim kızlarBenim listem vaar, aldıkça üstünü çiziyorumAma alışverişe biraz mola çünkü battık yani jdjdjd gerçi alınacak çok bişey de kalmadı
Sen bensinBenim listem vaar, aldıkça üstünü çiziyorumAma alışverişe biraz mola çünkü battık yani jdjdjd gerçi alınacak çok bişey de kalmadı
Ay her şeyi bitirmişsinizzz ben kendime hiçbir şey almadım dahaa.Sen bensinburun aspiratörü, serum fizyolojik, nevresim takımı, 1 lohusa takımı, bebitonun kapı süsü, hediyelikler vs kaldı
Ana kucağı, hastane çıkışı, deterjan, törpü jdjd çocuğun başka ihtiyacı kalmadıSen bensinburun aspiratörü, serum fizyolojik, nevresim takımı, 1 lohusa takımı, bebitonun kapı süsü, hediyelikler vs kaldı
Selam, ben bunu aldım. Kaliteli duruyor. #reklamdeğilKızlar çanta alan var mı anne bebek çantası. Varsa ne aldınız atar mısınız djndjdjdj
Ben mustela aldım ama incia da iyiymişşAy her şeyi bitirmişsinizzz ben kendime hiçbir şey almadım dahaa.bebek bakım yağı, nemlendirici pişik önleyici Krem ve pişik kremi ve yenidoğan şampuan ı önerisi alabilirim
Ana kucağı, hastane çıkışı, deterjan, törpü jdjd çocuğun başka ihtiyacı kalmadısen koç ben oğlağa yükselen koç, garanticilik detaycılık, anksiyete djdjdj
İncia iyiymiş set olarak bulamadım tek tek bakayımBen mustela aldım ama incia da iyiymişş
anksiyete tavan zaten
Tek tek bak bakalım. Dudak nemlendiricisini aldım memnun kaldım iyileştirdi ve doğaalİncia iyiymiş set olarak bulamadım tek tek bakayım
Ben burun aspiratörü elektrik süpürgesi ile çalışan aldım. Herkes ondan memnunSen bensinburun aspiratörü, serum fizyolojik, nevresim takımı, 1 lohusa takımı, bebitonun kapı süsü, hediyelikler vs kaldı
Ben mustelanın setini indirimli denk getirdim indirimlerde ama stok yapmadım, şimdi alerji falan yapar çocukta nemelazımİncia iyiymiş set olarak bulamadım tek tek bakayım
İncia aldım daha uygundu içeriği de temizmiş ama stok yapmadımBen mustelanın setini indirimli denk getirdim indirimlerde ama stok yapmadım, şimdi alerji falan yapar çocukta nemelazım