Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay 1 ay olmuş stres oldum şuan hemen yarın gidip tahlil vereyim aslında geçen haftalarda verecektim de gripten başımı kaldıramadım ki inşallah yükselmemiştir
Yok canım seni endişelendiren istemedim. Tekrar başlarsın ilaca yükseldiyse de sorun değil. Ama doktorunla konuşarak başla veya bırak. Ablam 16 yaşından beri tiroid hastası bir de kızı var şimdi yirmi yaşında hatta hamileyken falan hep uğraştı o da korkulacak birşey değil merak etme

Tatlı yiyemiyorum ama ekmekti simitti yiyorum yani halbuki ekmekle hiç aram yoktu ama tatlısız duramazdım

Canım benim seni çok iyi anlıyorum iyi şeyler duymayı beklerken böyle şeyler duyunca insan üzülüyor ama evet grupta da konuşulmuştu erken gidince bu sıkıntılar olabiliyor diye ama doktorun dediğine güven öyle doğsa bile delik kapanıyormuş zamanla iki tane arkadaşımın çocuğunda oldu ve kapandı çok şükür

Ben de olumsuz düşünüp boşuna karalara bağlamak istemiyorum, bir şeyler kesinleşmeden kendimi üzüp bebişe zarar vermek istemiyorum…
Canım eminim kapanır doktorlar çok net böyle durumlarda sıkma canını eğer düzelir yüksek ihtimal dediyse düzelir üzme kendini

Benim de hamilelikte çıktı 4.40 a öncesinde baya düşükmüş hep yok ben kendime kızdım ihmal ettim diye yarın bi gidip ölçtüreyim

Tatlı yiyemiyorum ama ekmekti simitti yiyorum yani halbuki ekmekle hiç aram yoktu ama tatlısız duramazdım
Off sorma ben de tatlıyı inanılmaz seviyorum ama azaltacağım ya önümüz kış ağırlaşacağız bir de çok hareket edemem evdeyim bir de çalışmıyorum. Bırakmam lazım

Canım eminim kapanır doktorlar çok net böyle durumlarda sıkma canını eğer düzelir yüksek ihtimal dediyse düzelir üzme kendini

Sağolun kızlar moral mesajınız için
Umarım hepimiz de yavrularımızı sağ salim kucağımıza alır ve tüm endişelerimiz boşa gider

Korkma kuzum benim çevrede duyduklarım da hep kapandı içini ferah tut sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…