- 22 Mayıs 2024
- 426
- 717
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.941
Ya kabızlık bende hep var ve artık o kadar iyi çözdüm ki, affedersin nerede tıkanıp kaldığına kadar biliyorumDeme öyle deme insanın tüm iç organları sancır mı sancıyor
Valla istiyorum şahsen. Ancak rahatlarımSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Bazen ishal olmak istiyor insan
Renkliler vardı mavi pembe falan onlardan mı aldınBoşver maya de
265 ten yakaladım ben desenin aldığın satıcıda bitmiş o yüzden pahalı satıcı kalmış
Sat’a göre 19+üm bugün, normal şartlarda doktorum 20. Haftadan sonra perinatolojiye görün demişti fakat biraz erken gittim. Doktor baya inceledi ve emin olmamakla beraber kalpte “delik” olabileceğini fakat erken geldiğim için bunun kapanma olasılığının yüksek olduğunu, endişelenmeme gerektiğini ve emin olmak için tekrar gelmemi söyledi. Yine de bunu duymak canımı sıkmadı değil fakat çok olağan bir durum olduğunu söyledi üstüne basa basa o yüzden artık mecbur bekleyeceğimSağlıcakla gelsin emin olamadıgı için ne dedi tam olarak peki
Evren bizi yanlış anlamasın çok kıvamında, zarar vermeyecek ve kısa süreliğine istiyoruzValla istiyorum şahsen. Ancak rahatlarım
Ben de kırkta yılda bir ishal olurum o da gebeliğe denk geldiYa kabızlık bende hep var ve artık o kadar iyi çözdüm ki, affedersin nerede tıkanıp kaldığına kadar biliyorumbebemle dövüşüyor ya. Bağırsak kabardıkça bebeğin hareketleri artıyor sanki yer edinmeye çalışıyormuş gibi
Maviyi yakaladım mecbuuur bir de uçlardan aldımm iyi olduuu sağol canımmRenkliler vardı mavi pembe falan onlardan mı aldınYakalamanıza çok sevindim kızlar çabuk tükeniyor çünkü
için temizlenirBen de kırkta yılda bir ishal olurum o da gebeliğe denk geldi
Maviyi yakaladım mecbuuur bir de uçlardan aldımm iyi olduuu sağol canımm
Ben biliyprum ama artık yemeden önce düşünmem gerekiyoNe kadar şanslısınız ben be yemek istediğimi bilmiyorum
Evren: tabii efendim hemen kıvamında bir kakacık yolluyoruz mfmcmEvren bizi yanlış anlamasın çok kıvamında, zarar vermeyecek ve kısa süreliğine istiyoruztemizlensin
Rica ederim canımBen de kırkta yılda bir ishal olurum o da gebeliğe denk geldi
Maviyi yakaladım mecbuuur bir de uçlardan aldımm iyi olduuu sağol canımm
Hiç korkma canım bunu çok duydum kapanıyormuş. İçini ferah tut bişeycik olmazzzSat’a göre 19+üm bugün, normal şartlarda doktorum 20. Haftadan sonra perinatolojiye görün demişti fakat biraz erken gittim. Doktor baya inceledi ve emin olmamakla beraber kalpte “delik” olabileceğini fakat erken geldiğim için bunun kapanma olasılığının yüksek olduğunu, endişelenmeme gerektiğini ve emin olmak için tekrar gelmemi söyledi. Yine de bunu duymak canımı sıkmadı değil fakat çok olağan bir durum olduğunu söyledi üstüne basa basa o yüzden artık mecbur bekleyeceğim
Siparişlerinizi doğru iletinEvren: tabii efendim hemen kıvamında bir kakacık yolluyoruz mfmcm
Ev de biraz yürü soda iç iyi geliirBen bir halt yedim. Yemeği fazla kaçırdım ve şuan kıpırdayamıyorum. Sanki göbek deliğimin altı şişiyormuş gibi hissediyorum. Ne yapsam accıba
Aynen öyle benim de gece kalkınca ayağa nasıl dolu hissediyorum yatarken hiçbir şey yokİdrarımın geldiğini sadece ayaktayken anlıyorum. Uyurken öyle bir birikiyormuş ki ayağa kalkamıyorum, zor yürüyorum sanki patlayacakmış gibi
Valla yalnız olmadığımı bilmek güzelBenim de aynı 9 kgama ben 69 kg ile başladım 172 boyum
Canım bende çıktı tiroit doktorum ilaç verdi. Dün aşı olurken sağlık ocağındaki hemşireye sordum öyle hemen bıraktırmayabilir doktorun dedi bana. Bu ilaçlarla düzelse bile ilacı kullanmaya devam ettikçe normal düzeyde tutuyormuş ilaç daha fazla düşürmez dedi hemşire. Eğer bırakırsan da bıraktıktan iki hafta sonra bir tahlil daha vermek gerekir dedi hala aynı seviyede mi diye.Tiroit yüksek olanlar düzenli tahlil veriyor mu? Benim azcık yükselmişti ilaç kullandım düştü sonra ilacı bıraktım yeniden tahlil vermeli miyim acaba
Ben de olumsuz düşünüp boşuna karalara bağlamak istemiyorum, bir şeyler kesinleşmeden kendimi üzüp bebişe zarar vermek istemiyorum…Hiç korkma canım bunu çok duydum kapanıyormuş. İçini ferah tut bişeycik olmazzz
Ay 1 ay olmuş stres oldum şuan hemen yarın gidip tahlil vereyim aslında geçen haftalarda verecektim de gripten başımı kaldıramadım kiAynen öyle benim de gece kalkınca ayağa nasıl dolu hissediyorum yatarken hiçbir şey yok
Valla yalnız olmadığımı bilmek güzelnasılsa veririz canım ya aman bebeğimiz sağlıklı olsun da. Umarım şeker falan çıkmaz ben tatlıyı keseceğim ya o bebek için zararlı diyorlar. Çok yürüyorum ben bir de belki oradan kurtarırırım azıcık
Canım bende çıktı tiroit doktorum ilaç verdi. Dün aşı olurken sağlık ocağındaki hemşireye sordum öyle hemen bıraktırmayabilir doktorun dedi bana. Bu ilaçlarla düzelse bile ilacı kullanmaya devam ettikçe normal düzeyde tutuyormuş ilaç daha fazla düşürmez dedi hemşire. Eğer bırakırsan da bıraktıktan iki hafta sonra bir tahlil daha vermek gerekir dedi hala aynı seviyede mi diye.
Aldım ben bilmiyorum ki gerekli miGöğüs pedi aldınız mı kızlar gerekli mi bu?