Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin küçük prens ben hiç erkek beklemiyordum ya 20. Haftaya kadar göstermeyen erkek bebiş 😍 Hadi gözünüz aydın 🌸
Teşekkür ederim kuzum 🥹💙 ben de açıkçası şok oldum yani garanti kiz diyordum artık, favorilerime eklediğim ne varsa hepsini silip yeni alacaklar listesi oluşturmam gerekiyor 😃

Ben birden ayağa kalkınca alt karnımda baskı hissediyorum sertlik oluyor karnımda sanki idrara sıkışmış gibi 🥹 doktora okadar çok şey soruyorum ki bunuda yazamam şimdi 😅 sorabileceğim bi tek siz varsınız 🥰normal mi acabaa
İdrarımın geldiğini sadece ayaktayken anlıyorum. Uyurken öyle bir birikiyormuş ki ayağa kalkamıyorum, zor yürüyorum sanki patlayacakmış gibi 😅

Aa öyle mi duymamıştım o zaman onu eleyeyim şimdilik 😄
Aynen ben de 999 kovalıyorum 😄😂
Ayy ne güldüm akşam akşam maya alemsin kız bu arada biz adaşız senle anladığım kadarıyla 😍🤣
Hadi yaa ahhahah şansa bak
Aldım ben biberon da aldım şimdi indirimde baya ben daha önce almıştım maalesef. sütü sağıp bebeği biberona da alıştırmak istiyorum bilemiyorum mümkün mü.
Ay ben de aldım şimdi ParlayanGece ParlayanGece nin aldıklarından ama şeffafı yoktu mavi aldım😂😂

Ayyy benim o benim. 60 ile başladım boyum 168 ideal kilomla başladım ve şuan tam 69 kiloyum. 22. Haftadan selamlar😅 bakınca hiç o kadar kilo almış gözükmüyorum ya bence sadece göbeğim var nereye gitti bu kilo anlamadım😁

Ben de aynı şekilde özelde her gittiğimde eşim de yanımda oluyor muhtemelen ilk ve son kez yaşayacağız o yüzden özel olsun istedik🥰

Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi
Benim de aynı 9 kg😀 ama ben 69 kg ile başladım 172 boyum😀

Olsun önceki belirsizlikten kurtuldun şimdi her şey daha kararında daha için rahat ederek olur 😍💙🌸
Ay evet kesinlikle bilmemek kadar kötü bir şey yok. Onun haricinde perinatolog üç hafta sonra tekrar çağırdı, kalbi incelerken emin olamadığı bir şey oldu o yüzden tekrar gitmem gerekecek :KK43:

Benim de istahim cok canim o kadar acikiyorum ki pastane onunden gecerken ozellikle mis gibi kokuyor . Kendime hakim olmaya calisiyorum mecbur. Gecen bir yere gittik yemek icin disarida doymadim esim ikinciyi soyleyelim dedi dedim cabuk burdan uzaklasalim 😀😀😀
Ne kadar şanslısınız ben be yemek istediğimi bilmiyorum 😅

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-31-21-58-18-499_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-10-31-21-58-18-499_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 19
Tiroit yüksek olanlar düzenli tahlil veriyor mu? Benim azcık yükselmişti ilaç kullandım düştü sonra ilacı bıraktım yeniden tahlil vermeli miyim acaba

X