- 7 Ağustos 2024
- 369
- 478
- 39
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.641
O boyayla kaş boyanabiliyorsa boyayabilirsin bence. Ben sadece saç kestirdimPeki hamilelikte kaş boyayanız var mı? Saçlarımı 4 aydır boyamadım ama artık dayanamıcam çok kötü görünüyor; haftasonu kendim boyucam Prozinc bitkisel boyayla. Kaşlarımı da mı boyasam diye düşünüyorum.
Hangı marka canım ozelden bı paslasanPastil çok rahatlatıyor ben yatarken bi tane kalkınca bi tane atıyorum rahatlatıyor. Boğazım ağrırken de 3-4 tane aldım
Burda arkadaş yazmıştı doktoru önermişti canımm strepsilsHangı marka canım ozelden bı paslasan
Saç boyuycaksan aynısıyla boyayabilirsin bence dePeki hamilelikte kaş boyayanız var mı? Saçlarımı 4 aydır boyamadım ama artık dayanamıcam çok kötü görünüyor; haftasonu kendim boyucam Prozinc bitkisel boyayla. Kaşlarımı da mı boyasam diye düşünüyorum.
Gözün aydın oh rahat etmişsindir .Nereden ve ne kadara aldın eğer cevaplamak sorun değilse Ben de ilgileniyorum bundan alabilirim Uyguna denk getirebilirsemBebek arabamızı almış bulunmaktayııııızzzz oh beeeee
Bizim burada Bebek mağazasından aldım canımm. Chicco one4ever siyah renk aldım. 15 bin tl tuttu 4 taksit yaptılar. 2 oturma koltuğu var. Şu an trendyolda 14 binGözün aydın oh rahat etmişsindir .Nereden ve ne kadara aldın eğer cevaplamak sorun değilse Ben de ilgileniyorum bundan alabilirim Uyguna denk getirebilirsem
Teşekkürler canım Favoriye aldım bakalım .Ama bir terazi burcu kararasızının kolay yapabileceği bir şey değil böyle hızlı alış verişlerBizim burada Bebek mağazasından aldım canımm. Chicco one4ever siyah renk aldım. 15 bin tl tuttu 4 taksit yaptılar. 2 oturma koltuğu var. Şu an trendyolda 14 bin1 tane kalmış alıcaksan acele et
Eşim de terazi anlayabiliyorumTeşekkürler canım Favoriye aldım bakalım .Ama bir terazi burcu kararasızının kolay yapabileceği bir şey değil böyle hızlı alış verişler
10 lu parçalarının bir çoğunu kullanmıyorsunuz onun yerine 5 li takım almanız daha iyi hemşire 10 lü verince gerisini vermişti alt üst zıbın şapka eldiven yeterli oluyor ekstra battaniyeAy bunu hen de merak ediyorum
Canım hayırlı olsun. Büyük bir dertten kurtuldun benceBebek arabamızı almış bulunmaktayııııızzzz oh beeeee
17. Haftamdayım geçmedi maalesef çok çekiyorumKızlar yine aynı soruyu sorucam ama mide bulantınız geçti di mi16+1 oldum bedenen çok yoruldum artık, evdekiler de psikolojik olarak yoruldu; ne zaman bitecek bu ya :….((((
17. Haftamdayım geçmedi maalesef çok çekiyorum
SlmYok bu bana dokunuyor canım.bunu ıcmıstım eskıden bas agrısı karın agrısı vs yapmıstı.şurup gibi bişey denıcem sımdı ama tadı nasıl onu merak edıyorum
Ben 18. Haftadayım 4 kilo aldım doktorum bu haftalarda hastalarımı diyetisyene gönderiyorum sen çok iyisin dediBen 8 kilo aldım 21. Haftadayim şuandaama mazeretim var normal kilom düşük o yüzden lütfen morel verin çok almamışım dimi
Yok canım yarın yazdırıcam ama,kanım 14.5 tan 12 ye düşmüş çünkü.daha dr randevum yarın.yarın alacagım inşallah bakalım.Slm
Uzun bir süre giremedim yazışmaları bayaa bi geriden okuyorum şimdi
şurubu deneyebildnz mi
Cok iyi canim benim de 3 kg olduBen 18. Haftadayım 4 kilo aldım doktorum bu haftalarda hastalarımı diyetisyene gönderiyorum sen çok iyisin dedi
Gunaydin canim tabiki dualarimiz arkadasinla insallah bebegini saglikla kucagina alirGünaydın kıslar
Güzel be sağlıklı bir gün diliyorum hepinize
Birazdan bir arkadaşımın doğumu olacak ben bile çok heyecanlandım sağlıcakla kucağına alır inşallahSizlerde dualarınız da yer ayırabilir misiniz rica etsem Onu düşündükçe heyecanlanıp hevesleniyorum ama daha 20. Haftadayız yolun yarısına anca geldik
Günaydın canım inşallah sağol ay bu arada az önce seni etiketleyecektim etiketleyemedim bir türlüGunaydin canim tabiki dualarimiz arkadasinla insallah bebegini saglikla kucagina alir