- 22 Ekim 2024
- 49
- 116
- 24
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.621
Ay benim de 2-3 gündür belli oluyor. hatta eşim göremedi diye videoya falan aldımBenim bebişimin hareketleri artık karnımı video çekince belli oluyor ya
Kızlaaar napıyosunuuuzbirazdan e bebege gıdıcem aldıklarımı atarım size de.yaa ben ıkı gundur pek hıssedemıyorum bebıskoyu,sizler sureklı hergun aynı yogunlukta hıssedıyormusunuz bebıtoları?yoksa bı gun yogun dıger gun pek hıssedemedıgınız oluyormu?yanı 21. Haftada artık hep hıssetmem lazım dıye dusunuyorum ama yok kerata bi kendını gosterıyo sonra ıkı gun yok ortalarda
Ben de öyle düşünüyorum zaten kilomla ilgili canımı sıkacak bir şey diyenin suratına söylüyorumBence dert etmemizi gerektirecek bir konu değil, bebişler iyi sağlıklı olsun da o kilolar erir gider sonra
Boğaz ağrısında ilaç verilmiyor yani di mi? Benim de ağrıdı 2 gün de pastil kullandım geçti şükür az öksürük kaldıEvet canım yaa hatırlıyorum o gunlerımızıçok şükür iyi olduk gercekten cok zorlu bır süreçti
maya91 Kızlar detaylı ultrasonum bu persembe olmasına ragmen annem durdurmadı kasık agrısı ıyı degıl cokta hıssetmıyosan bebegı doktora gıdelım dıye ıcıme şüphe düşürttü,gittik bir sorun yok crp 9 cıktı ama,bogazım agrıyordu iyi üşütmüşüm sanırım ilaç vermıcem bol su iç dedi.bosuna cocugu rahatsız ettık ama yapıcak bısey yok.his arada giderse korkmayın yani şekerlerım.kasıklardada bebegın baskı yapmasından dolayı olabılırmıs boyle agrılar.
Geçmiş olsun canım bu haftalarda normalmiş sürekli hissetmemek ama gitmen iyi olmuş bence diğer türlü aklın kalırdıEvet canım yaa hatırlıyorum o gunlerımızıçok şükür iyi olduk gercekten cok zorlu bır süreçti
maya91 Kızlar detaylı ultrasonum bu persembe olmasına ragmen annem durdurmadı kasık agrısı ıyı degıl cokta hıssetmıyosan bebegı doktora gıdelım dıye ıcıme şüphe düşürttü,gittik bir sorun yok crp 9 cıktı ama,bogazım agrıyordu iyi üşütmüşüm sanırım ilaç vermıcem bol su iç dedi.bosuna cocugu rahatsız ettık ama yapıcak bısey yok.his arada giderse korkmayın yani şekerlerım.kasıklardada bebegın baskı yapmasından dolayı olabılırmıs boyle agrılar.
O gerginlik bende de oluyor bazen yemekten sonra geceye doğru karnım yırtılacak gibi geriliyor. Korkma bence relax ol. Kendini rahat bırak bende aşırı takıntılıydım sabahlara kadar uyumuyordum. Ebem cok tatlı beni aşırı rahatlatıyor. İnşallah herşey yolunda gider sağlıklı şekilde kucaklarımıza alırız.Cok sagol gercekten yani surekli bir kasilma hissi oluyor agri 2 gundur olmuyor ama gerilme cok var sanki bebek elini bacagini oraya dayiyor gibi erken dogum durumundan korkuyorum
Hayırlı olsuunnnBebek arabamızı almış bulunmaktayııııızzzz oh beeeee
Hayırlı olsun canım içinde sağlıkla günleri geçsin. Hangi markadan yana kullandın tercihini? Ben ilk zaman icin doona aldım ama ilerleyen zamanlar icin farklı bir tane daha almak istiyorum. Hafif birseyler bakıyorumBebek arabamızı almış bulunmaktayııııızzzz oh beeeee
Amin amiin canımm inşallahHayırlı olsuunnngüle güle kullansın bebişş
Ben bi tane alayım 4-5 yaşa kadar onu kullanayım istedim o yüzden chicco one4ever aldımHayırlı olsun canım içinde sağlıkla günleri geçsin. Hangi markadan yana kullandın tercihini? Ben ilk zaman icin doona aldım ama ilerleyen zamanlar icin farklı bir tane daha almak istiyorum. Hafif birseyler bakıyorum
Vermedı canım yok,bol su iç dedi ilaç vermeyecegım dedi.parol ıcerım en kötü.Boğaz ağrısında ilaç verilmiyor yani di mi? Benim de ağrıdı 2 gün de pastil kullandım geçti şükür az öksürük kaldı
Ya ağrım yok ama bugün çok ama çok az hissettim bebeği bu da normalmiş mi ben çok ağır grip oldum ondan mı acaba ama dün kıpır kıpırdıEvet canım yaa hatırlıyorum o gunlerımızıçok şükür iyi olduk gercekten cok zorlu bır süreçti
Ay ben de bugün o kadar az hissettim ki korkuyorum Allah korusun bebeklerimiziNormalde hissediyodum baya gün içinde cuma öğleden sonra bir hissettim sonra pazar sabahına kadar tık yokkorkuttu ama sonra düzeldi ara ara böyle sakinlesiyor herhalde
Çok geçmiş olsun canım işe gitcen mi ben de yarın gitmekle gitmemek arasında kararsızımVermedı canım yok,bol su iç dedi ilaç vermeyecegım dedi.parol ıcerım en kötü.
Yok kuzum hıc korkma,benı annem evhamlamdırmasa gıtmezdım ıkı gundur hıssedemıyodum,şiddetli agrımız kanamamız olmadıkca mınnoslarımız cok iyi içimiz rahat olsunYa ağrım yok ama bugün çok ama çok az hissettim bebeği bu da normalmiş mi ben çok ağır grip oldum ondan mı acaba ama dün kıpır kıpırdı
Ben de aynı hemen moral verim çok normalBen 8 kilo aldım 21. Haftadayim şuandaama mazeretim var normal kilom düşük o yüzden lütfen morel verin çok almamışım dimi
Amin insallah gerildikce daha da stres oluyorum cunkuO gerginlik bende de oluyor bazen yemekten sonra geceye doğru karnım yırtılacak gibi geriliyor. Korkma bence relax ol. Kendini rahat bırak bende aşırı takıntılıydım sabahlara kadar uyumuyordum. Ebem cok tatlı beni aşırı rahatlatıyor. İnşallah herşey yolunda gider sağlıklı şekilde kucaklarımıza alırız.
Pastil çok rahatlatıyor ben yatarken bi tane kalkınca bi tane atıyorum rahatlatıyor. Boğazım ağrırken de 3-4 tane aldımVermedı canım yok,bol su iç dedi ilaç vermeyecegım dedi.parol ıcerım en kötü.
Bişi olmaz hemen veriliyor; ben 33 kilo almıştım ilkimde hiç bişi kalmamıştı 6 ayaBen 8 kilo aldım 21. Haftadayim şuandaama mazeretim var normal kilom düşük o yüzden lütfen morel verin çok almamışım dimi