Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normalde hissediyodum baya gün içinde cuma öğleden sonra bir hissettim sonra pazar sabahına kadar tık yok korkuttu ama sonra düzeldi ara ara böyle sakinlesiyor herhalde

Bence dert etmemizi gerektirecek bir konu değil, bebişler iyi sağlıklı olsun da o kilolar erir gider sonra
Ben de öyle düşünüyorum zaten kilomla ilgili canımı sıkacak bir şey diyenin suratına söylüyorum yok alinirmis gücenirmiş, banane canım hamile olan en çok alınacak olan benim uğraşamam

Boğaz ağrısında ilaç verilmiyor yani di mi? Benim de ağrıdı 2 gün de pastil kullandım geçti şükür az öksürük kaldı

Geçmiş olsun canım bu haftalarda normalmiş sürekli hissetmemek ama gitmen iyi olmuş bence diğer türlü aklın kalırdı

Cok sagol gercekten yani surekli bir kasilma hissi oluyor agri 2 gundur olmuyor ama gerilme cok var sanki bebek elini bacagini oraya dayiyor gibi erken dogum durumundan korkuyorum
O gerginlik bende de oluyor bazen yemekten sonra geceye doğru karnım yırtılacak gibi geriliyor. Korkma bence relax ol. Kendini rahat bırak bende aşırı takıntılıydım sabahlara kadar uyumuyordum. Ebem cok tatlı beni aşırı rahatlatıyor. İnşallah herşey yolunda gider sağlıklı şekilde kucaklarımıza alırız.

Bebek arabamızı almış bulunmaktayııııızzzz oh beeeee
Hayırlı olsun canım içinde sağlıkla günleri geçsin. Hangi markadan yana kullandın tercihini? Ben ilk zaman icin doona aldım ama ilerleyen zamanlar icin farklı bir tane daha almak istiyorum. Hafif birseyler bakıyorum

Ben bi tane alayım 4-5 yaşa kadar onu kullanayım istedim o yüzden chicco one4ever aldım 7 kilo dedi adam

Ya ağrım yok ama bugün çok ama çok az hissettim bebeği bu da normalmiş mi ben çok ağır grip oldum ondan mı acaba ama dün kıpır kıpırdı

Ya ağrım yok ama bugün çok ama çok az hissettim bebeği bu da normalmiş mi ben çok ağır grip oldum ondan mı acaba ama dün kıpır kıpırdı
Yok kuzum hıc korkma,benı annem evhamlamdırmasa gıtmezdım ıkı gundur hıssedemıyodum,şiddetli agrımız kanamamız olmadıkca mınnoslarımız cok iyi içimiz rahat olsunyarın rapor alıcam canım gitmicem vucudum kırgın.guzelce dınlenıcem.sımdıde zencefıl lımon sıcak su bal çay yaptım onu ıcıcem,evde varsa iç sende canım.bide tursu suyu ıctım

Amin insallah gerildikce daha da stres oluyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…