-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.661
Cok tesekkur ederim canim ben de doktoruma soyleyeyim surekli orda birsey var hissi var ve geriliyorGünaydın canım inşallah sağol ay bu arada az önce seni etiketleyecektim etiketleyemedim bir türlüiyi oldu yazdığın şey diyecektim sana yazışmaları gördüm geriden de magnezyum kullanmadığın için bu şekilde gergin hissediyorsun benim de 16. Haftalarda gergin ve Şemsettin doktor ultrason da bile gördü yalancı kasılmaların başlamış dedi magnezyum verdi ondan sonra rahatladım geçti merak etme doktorun magnezyum verince rahatlayacaksın inşallah
kendin sürüp dene bence :) one4ever da puseti falan yok aklında olsun. Arkadasta var diye ben almadım ekstra. tek adaptör alıcamCanım hayırlı olsun. Büyük bir dertten kurtuldun bencebende 2 haftadır bakıyorum bebek arabalarına. One4ever ve kraft kenya arasında kaldım. Bir de ikizler burcuyum asla karar veremiyorum
benim de 21. hafta şimdilik 3 kilo ama iştahım öyle ki korkuyoruuummCok iyi canim benim de 3 kg oldumumkun oldugunca hamur yememeye calisiyorum abur cubur felan yoksa hergun yerim canim cok cekiyor
Bende öyle ama yine dayanamayıp yediğim zamanlar oluyorCok iyi canim benim de 3 kg oldumumkun oldugunca hamur yememeye calisiyorum abur cubur felan yoksa hergun yerim canim cok cekiyor
Kendim denedim one4ever daha hafif o yüzden onu almak istiyorum ama dediğin gibi puset için ekstra 10-11 bin ödemek gerekiyor. O düşündürüyor beni de. Kraftada herşeyin içinde olması güzel. Neyse bakalım umarım fiyatları artmadan karar veririm.kendin sürüp dene bence :) one4ever da puseti falan yok aklında olsun. Arkadasta var diye ben almadım ekstra. tek adaptör alıcam
benim de 21. hafta şimdilik 3 kilo ama iştahım öyle ki korkuyoruuumm
evet 23 leri buluyor öyle Kraft ne kadarKendim denedim one4ever daha hafif o yüzden onu almak istiyorum ama dediğin gibi puset için ekstra 10-11 bin ödemek gerekiyor. O düşündürüyor beni de. Kraftada herşeyin içinde olması güzel. Neyse bakalım umarım fiyatları artmadan karar veririm.
Bu arada herkese günaydın, umarım çok güzel bir gün olur
Benim de istahim cok canim o kadar acikiyorum ki pastane onunden gecerken ozellikle mis gibi kokuyor . Kendime hakim olmaya calisiyorum mecbur. Gecen bir yere gittik yemek icin disarida doymadim esim ikinciyi soyleyelim dedi dedim cabuk burdan uzaklasalimkendin sürüp dene bence :) one4ever da puseti falan yok aklında olsun. Arkadasta var diye ben almadım ekstra. tek adaptör alıcam
benim de 21. hafta şimdilik 3 kilo ama iştahım öyle ki korkuyoruuumm
Hele o pastanede olanlar var yaaBende öyle ama yine dayanamayıp yediğim zamanlar oluyor
O da puseti falan herşeyi içinde 19 civarıydı. Ama tabi one4ever a göre biraz ağır.evet 23 leri buluyor öyle Kraft ne kadar
Aynen öyle normaliz bence zaten bebegin suyu plesenta, süt bezleri derken kilomuz artıyor normal. Zaten ilk gebelikse maksimumu 18 falan öyle görmüştümBen 18. Haftadayım 4 kilo aldım doktorum bu haftalarda hastalarımı diyetisyene gönderiyorum sen çok iyisin dedi
Kız ben yiyorum ya... Bi şeker tatlı vs onları canım çekmiyor zaten. Ama hep bi açım sanki acıkınca da canım börek ve yemek falan çekiyorCok iyi canim benim de 3 kg oldumumkun oldugunca hamur yememeye calisiyorum abur cubur felan yoksa hergun yerim canim cok cekiyor
ben öyle yerlerden geçerken nefes almamaya çalışıyorum dsfsfsfBenim de istahim cok canim o kadar acikiyorum ki pastane onunden gecerken ozellikle mis gibi kokuyor . Kendime hakim olmaya calisiyorum mecbur. Gecen bir yere gittik yemek icin disarida doymadim esim ikinciyi soyleyelim dedi dedim cabuk burdan uzaklasalim
hmmm çok fark yokmuş aslında bilemedim :) kasım indirimlerini bekle ona göre karar verirsin:) işte hep eşin yanında mı olcak onu düşün. Yoksa benim eşime de kalsa ağır model seçicektiO da puseti falan herşeyi içinde 19 civarıydı. Ama tabi one4ever a göre biraz ağır.
zaten memintolarım kocaman oldu bebekten büyük ahahah 80 di 85 oldu sanırım böyle dolgun dolgun hahahAynen öyle normaliz bence zaten bebegin suyu plesenta, süt bezleri derken kilomuz artıyor normal. Zaten ilk gebelikse maksimumu 18 falan öyle görmüştüm
Sorma canim yaaa cok tuhaf sekilde benim de hep hamur istiyorKız ben yiyorum ya... Bi şeker tatlı vs onları canım çekmiyor zaten. Ama hep bi açım sanki acıkınca da canım börek ve yemek falan çekiyorgece 1 de yiyip yattım
Hahah ben de deneyeceğim canim iyi fikirben öyle yerlerden geçerken nefes almamaya çalışıyorum dsfsfsf
hmmm çok fark yokmuş aslında bilemedim :) kasım indirimlerini bekle ona göre karar verirsin:) işte hep eşin yanında mı olcak onu düşün. Yoksa benim eşime de kalsa ağır model seçicektidedim sen hep yanımda mı olcaksın aa diyo haklısın
iş yerinde altıma yapmaktan korkuyorum kfj üfİshal olan var mı
Güldüm kdjdjdjwjwjkxd geçmiş olsun canım muz falan yeiş yerinde altıma yapmaktan korkuyorum kfj üf
muz da yok ofiste ya eve giderken alayım üşüttüm mü acaba ayy sağol canımmGüldüm kdjdjdjwjwjkxd geçmiş olsun canım muz falan ye
Olabilirmuz da yok ofiste ya eve giderken alayım üşüttüm mü acaba ayy sağol canımm