Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Peki hamilelikte kaş boyayanız var mı? Saçlarımı 4 aydır boyamadım ama artık dayanamıcam çok kötü görünüyor; haftasonu kendim boyucam Prozinc bitkisel boyayla. Kaşlarımı da mı boyasam diye düşünüyorum.

Peki hamilelikte kaş boyayanız var mı? Saçlarımı 4 aydır boyamadım ama artık dayanamıcam çok kötü görünüyor; haftasonu kendim boyucam Prozinc bitkisel boyayla. Kaşlarımı da mı boyasam diye düşünüyorum.
O boyayla kaş boyanabiliyorsa boyayabilirsin bence. Ben sadece saç kestirdim 😂

Gözün aydın oh rahat etmişsindir .Nereden ve ne kadara aldın eğer cevaplamak sorun değilse Ben de ilgileniyorum bundan alabilirim Uyguna denk getirebilirsem
Bizim burada Bebek mağazasından aldım canımm. Chicco one4ever siyah renk aldım. 15 bin tl tuttu 4 taksit yaptılar. 2 oturma koltuğu var. Şu an trendyolda 14 bin😬😬 1 tane kalmış alıcaksan acele et😅

Bizim burada Bebek mağazasından aldım canımm. Chicco one4ever siyah renk aldım. 15 bin tl tuttu 4 taksit yaptılar. 2 oturma koltuğu var. Şu an trendyolda 14 bin😬😬 1 tane kalmış alıcaksan acele et😅
Teşekkürler canım Favoriye aldım bakalım .Ama bir terazi burcu kararasızının kolay yapabileceği bir şey değil böyle hızlı alış verişler 😁

Günaydın kıslar 🌸
Güzel be sağlıklı bir gün diliyorum hepinize 🙏🏻
Birazdan bir arkadaşımın doğumu olacak ben bile çok heyecanlandım sağlıcakla kucağına alır inşallah 🙏🏻 Sizlerde dualarınız da yer ayırabilir misiniz rica etsem 🙏🏻😊 Onu düşündükçe heyecanlanıp hevesleniyorum ama daha 20. Haftadayız yolun yarısına anca geldik 😄😊🌸

Günaydın kıslar 🌸
Güzel be sağlıklı bir gün diliyorum hepinize 🙏🏻
Birazdan bir arkadaşımın doğumu olacak ben bile çok heyecanlandım sağlıcakla kucağına alır inşallah 🙏🏻 Sizlerde dualarınız da yer ayırabilir misiniz rica etsem 🙏🏻😊 Onu düşündükçe heyecanlanıp hevesleniyorum ama daha 20. Haftadayız yolun yarısına anca geldik 😄😊🌸
Gunaydin canim tabiki dualarimiz arkadasinla insallah bebegini saglikla kucagina alir😍🙏

Gunaydin canim tabiki dualarimiz arkadasinla insallah bebegini saglikla kucagina alir😍🙏
Günaydın canım inşallah sağol ay bu arada az önce seni etiketleyecektim etiketleyemedim bir türlü 🤣 iyi oldu yazdığın şey diyecektim sana yazışmaları gördüm geriden de magnezyum kullanmadığın için bu şekilde gergin hissediyorsun benim de 16. Haftalarda gergin ve Şemsettin doktor ultrason da bile gördü yalancı kasılmaların başlamış dedi magnezyum verdi ondan sonra rahatladım geçti merak etme doktorun magnezyum verince rahatlayacaksın inşallah 🙏🏻 🌸

X