- 11 Mayıs 2022
- 2.334
- 2.822
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.681
Allah izin verirse cinsiyeti öğreneceğiz bugün tabii ki sağlıklı olması her şeyden önemli ama insan merak ediyor kıpır kıpırım :) şans dileyin kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Ben sürekli kabızım ishal ne bilmiyorum ahshshsj. Hamilelikte zararı olur mu bilemedim ama normalde1 tatlı kaşığı kuru türk kahvesine limon damlatıp yiyince kesiyorİshal olan var mı
Çok teşekkür ederim canımmKızlar nasılsınız? Birkaç gündür yoğunluktan giremedim. Benim minikleri 29 Ekim gösterisine hazırlamıştım. Provalar çalışmalar derken dün 29 ekimi coşkuyla kutladık
BUSSU_ canım gözünaydın geçmiş olsun çok sevindim
maya91 canım bebek arabası almışsın hayırlı olsun
Aradan okuyamadan kaçırdıklarım olmuş olabilir.
Ben bugün 19+1 oldum. Hareketleri hissetmiyordum ya İki üç gündür yatağa uzanınca kımıldamalar hissetmeye başladım. Alt karnımın oralarda kasığa yakın yerde. Normal mi acep?
Ay hala belli olmayan var mı ben herkesin oldu sanıyordum Hadi bakalım merakla bekliyoruzAllah izin verirse cinsiyeti öğreneceğiz bugün tabii ki sağlıklı olması her şeyden önemli ama insan merak ediyor kıpır kıpırım :) şans dileyin kızlar
Ay merakla bekliyoruzAllah izin verirse cinsiyeti öğreneceğiz bugün tabii ki sağlıklı olması her şeyden önemli ama insan merak ediyor kıpır kıpırım :) şans dileyin kızlar
sağol canımm geçti sanırım bool su içtiim. Uzun sürmezse zararı yokmuş :) takipteyim. Ben de senin gibiydim kabız olurdumm ishal olunca korktum skdjflGeçmiş olsun. Ben sürekli kabızım ishal ne bilmiyorum ahshshsj. Hamilelikte zararı olur mu bilemedim ama normalde1 tatlı kaşığı kuru türk kahvesine limon damlatıp yiyince kesiyor
sağolasııın canımm eve gidince kurucam dün yorulduk sanırım geçti ya ishalAy hala belli olmayan var mı ben herkesin oldu sanıyordum Hadi bakalım merakla bekliyoruz
maya91 geçmiş olsun canım türk kahvesi de iyi geliyor arabanız da hayırlı olsun gülerek kullanın
ne zamaaan randevuuuuAllah izin verirse cinsiyeti öğreneceğiz bugün tabii ki sağlıklı olması her şeyden önemli ama insan merak ediyor kıpır kıpırım :) şans dileyin kızlar
Gecmis olsun canim leblebi oneriyorlardi ishal icin bir cay kasigi kahveyi limonla top gibi yapip yutturuyorlardi ben kucukken geciyordu ama telveler hep bogszimda kalirdimuz da yok ofiste ya eve giderken alayım üşüttüm mü acaba ayy sağol canımm
Canım ben chıcco aldım.tavsıye ederım cok guzeldıKizlar park yatak almayi dusunuyorum ama hangi marka onerirsiniz?
Mayooş korkma ben hamılelıgın basında 3 ay ishaldim,hormonlardan oluyor,biraz süt ve süt ürünleri yeme ıkı gün bagırsaklar sakinleşsin.muz patayes haşlaması ye bidesağol canımm geçti sanırım bool su içtiim. Uzun sürmezse zararı yokmuş :) takipteyim. Ben de senin gibiydim kabız olurdumm ishal olunca korktum skdjfl
sağolasııın canımm eve gidince kurucam dün yorulduk sanırım geçti ya ishal
sağolasıın canımm ay boğazım zaten gıcıklı öksürük falan var da leblebi yerim. Sanırım geçti ama bayadır bişeyim yokGecmis olsun canim leblebi oneriyorlardi ishal icin bir cay kasigi kahveyi limonla top gibi yapip yutturuyorlardi ben kucukken geciyordu ama telveler hep bogszimda kalirdi
bana prego geldi canım ama daha kurmadık anne yanı olmuyorKizlar park yatak almayi dusunuyorum ama hangi marka onerirsiniz?
0-1 çok küçük değil mi kız h&m nin kalıpları küçük oluyormuş sanırım. bi de tosuncuk çıkarırsan elinde patlarKızlaaar e ebebkte hıcbı nane yoktuşehrinde babymall olan varsa dırek oraya gitsin,orası mukemmeldı.Şimdi ben h m den bunları alıcam ama kafamda buyuk bır soru varbu cocuk bu kıyafetın uzerıne ne gıyecek?üzeri çıtlıtlı ya içine çıtlıtlı badi giydirilmez ee sade böyle giydirilmez üşür,nasıl birşeu giydirilir içine yada dısına fikirlerinizi acil bekliyoruuuuum
süt ürünleri de bikaç gündür sıfır hayatımda çok taze ceviz yedim ondan sanırım sabah bi de avokado yağlı yağlı ohMayooş korkma ben hamılelıgın basında 3 ay ishaldim,hormonlardan oluyor,biraz süt ve süt ürünleri yeme ıkı gün bagırsaklar sakinleşsin.muz patayes haşlaması ye bide
Peki ne gıydırılır boyle takımların ıcıne yada dısına bır fıkrın varmı sekerımben olaya tamamen fransızım kafam karıstısağolasıın canımm ay boğazım zaten gıcıklı öksürük falan var da leblebi yerim. Sanırım geçti ama bayadır bişeyim yok
bana prego geldi canım ama daha kurmadık anne yanı olmuyor
0-1 çok küçük değil mi kız h&m nin kalıpları küçük oluyormuş sanırım. bi de tosuncuk çıkarırsan elinde patlar
tam adamına sordun ökdjdfl bilen aydınlatsın hahaha şu kruvaze şeylerden mi acabaPeki ne gıydırılır boyle takımların ıcıne yada dısına bır fıkrın varmı sekerımben olaya tamamen fransızım kafam karıstı
Cok tesekkur ederim canimCanım ben chıcco aldım.tavsıye ederım cok guzeldı
Bazen benim de oluyor canim ishal gibi ozellikle sabahlari gun icin de geciyor senin de bir anlik olmustursağolasıın canımm ay boğazım zaten gıcıklı öksürük falan var da leblebi yerim. Sanırım geçti ama bayadır bişeyim yok
0-1 çok küçük değil mi kız h&m nin kalıpları küçük oluyormuş sanırım. bi de tosuncuk çıkarırsan elinde patlar
Pregoya da bir bakarim canim daha da karar veremedim park yatak onermislerdi almisken biraz kullanayim diye dusundum en azindan 2 3 yasina kadarsağolasıın canımm ay boğazım zaten gıcıklı öksürük falan var da leblebi yerim. Sanırım geçti ama bayadır bişeyim yok
Türk kahvesi limon yap kuzuiş yerinde altıma yapmaktan korkuyorum kfj üf