Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasılsınız? Birkaç gündür yoğunluktan giremedim. Benim minikleri 29 Ekim gösterisine hazırlamıştım. Provalar çalışmalar derken dün 29 ekimi coşkuyla kutladık🥰😅
BUSSU_ BUSSU_ canım gözünaydın geçmiş olsun çok sevindim 🤲🏻
maya91 maya91 canım bebek arabası almışsın hayırlı olsun 🥰
Aradan okuyamadan kaçırdıklarım olmuş olabilir. 🙈
Ben bugün 19+1 oldum. Hareketleri hissetmiyordum ya İki üç gündür yatağa uzanınca kımıldamalar hissetmeye başladım. Alt karnımın oralarda kasığa yakın yerde. Normal mi acep?
Çok teşekkür ederim canımm 😍🙏
Bende kasık bölgesine yakın yerde hissediyorum harketleri normalmiş ☺️

Allah izin verirse cinsiyeti öğreneceğiz bugün tabii ki sağlıklı olması her şeyden önemli ama insan merak ediyor kıpır kıpırım :) şans dileyin kızlar 💗💙
Ay hala belli olmayan var mı ben herkesin oldu sanıyordum 😍 Hadi bakalım merakla bekliyoruz 😍

maya91 maya91 geçmiş olsun canım türk kahvesi de iyi geliyor arabanız da hayırlı olsun gülerek kullanın 🙏🏻😍😊🌸

Geçmiş olsun. Ben sürekli kabızım ishal ne bilmiyorum ahshshsj. Hamilelikte zararı olur mu bilemedim ama normalde1 tatlı kaşığı kuru türk kahvesine limon damlatıp yiyince kesiyor 😄
sağol canımm geçti sanırım bool su içtiim. Uzun sürmezse zararı yokmuş :) takipteyim. Ben de senin gibiydim kabız olurdumm ishal olunca korktum skdjfl
Ay hala belli olmayan var mı ben herkesin oldu sanıyordum 😍 Hadi bakalım merakla bekliyoruz 😍

maya91 maya91 geçmiş olsun canım türk kahvesi de iyi geliyor arabanız da hayırlı olsun gülerek kullanın 🙏🏻😍😊🌸
sağolasııın canımm eve gidince kurucam dün yorulduk 🙂 sanırım geçti ya ishal

Kızlaaar e ebebkte hıcbı nane yoktu😅😅şehrinde babymall olan varsa dırek oraya gitsin,orası mukemmeldı.Şimdi ben h m den bunları alıcam ama kafamda buyuk bır soru var😀bu cocuk bu kıyafetın uzerıne ne gıyecek?üzeri çıtçıtlı ya içine çıtçıtlı badi giydirilmez ee sade böyle giydirilmez üşür,nasıl birşeu giydirilir içine yada dısına fikirlerinizi acil bekliyoruuuuum😀🥰

Eklentiler

• IMG_5691.png
    IMG_5691.png
    110,2 KB · Görüntüleme: 59
sağol canımm geçti sanırım bool su içtiim. Uzun sürmezse zararı yokmuş :) takipteyim. Ben de senin gibiydim kabız olurdumm ishal olunca korktum skdjfl

sağolasııın canımm eve gidince kurucam dün yorulduk 🙂 sanırım geçti ya ishal
Mayooş korkma ben hamılelıgın basında 3 ay ishaldim,hormonlardan oluyor,biraz süt ve süt ürünleri yeme ıkı gün bagırsaklar sakinleşsin.muz patayes haşlaması ye bide

Gecmis olsun canim leblebi oneriyorlardi ishal icin bir cay kasigi kahveyi limonla top gibi yapip yutturuyorlardi ben kucukken geciyordu ama telveler hep bogszimda kalirdi
sağolasıın canımm ay boğazım zaten gıcıklı öksürük falan var da leblebi yerim. Sanırım geçti ama bayadır bişeyim yok
Kizlar park yatak almayi dusunuyorum ama hangi marka onerirsiniz?
bana prego geldi canım ama daha kurmadık anne yanı olmuyor :KK43:
Kızlaaar e ebebkte hıcbı nane yoktu😅😅şehrinde babymall olan varsa dırek oraya gitsin,orası mukemmeldı.Şimdi ben h m den bunları alıcam ama kafamda buyuk bır soru var😀bu cocuk bu kıyafetın uzerıne ne gıyecek?üzeri çıtlıtlı ya içine çıtlıtlı badi giydirilmez ee sade böyle giydirilmez üşür,nasıl birşeu giydirilir içine yada dısına fikirlerinizi acil bekliyoruuuuum😀🥰
0-1 çok küçük değil mi kız :KK43: h&m nin kalıpları küçük oluyormuş sanırım. bi de tosuncuk çıkarırsan elinde patlar 😂

Mayooş korkma ben hamılelıgın basında 3 ay ishaldim,hormonlardan oluyor,biraz süt ve süt ürünleri yeme ıkı gün bagırsaklar sakinleşsin.muz patayes haşlaması ye bide
süt ürünleri de bikaç gündür sıfır hayatımda 😂😂 çok taze ceviz yedim ondan sanırım sabah bi de avokado yağlı yağlı oh

sağolasıın canımm ay boğazım zaten gıcıklı öksürük falan var da leblebi yerim. Sanırım geçti ama bayadır bişeyim yok

0-1 çok küçük değil mi kız :KK43: h&m nin kalıpları küçük oluyormuş sanırım. bi de tosuncuk çıkarırsan elinde patlar 😂
Peki ne gıydırılır boyle takımların ıcıne yada dısına bır fıkrın varmı sekerım😀😀ben olaya tamamen fransızım kafam karıstı😀

Peki ne gıydırılır boyle takımların ıcıne yada dısına bır fıkrın varmı sekerım😀😀ben olaya tamamen fransızım kafam karıstı😀
tam adamına sordun ökdjdfl bilen aydınlatsın hahaha şu kruvaze şeylerden mi acaba

ay bebemi yanlış giydirirsem diye çok korkuyorum dfsfd

Bazen benim de oluyor canim ishal gibi ozellikle sabahlari gun icin de geciyor senin de bir anlik olmustur

Pregoya da bir bakarim canim daha da karar veremedim park yatak onermislerdi almisken biraz kullanayim diye dusundum en azindan 2 3 yasina kadar

X