Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım inşallah sağol ay bu arada az önce seni etiketleyecektim etiketleyemedim bir türlü 🤣 iyi oldu yazdığın şey diyecektim sana yazışmaları gördüm geriden de magnezyum kullanmadığın için bu şekilde gergin hissediyorsun benim de 16. Haftalarda gergin ve Şemsettin doktor ultrason da bile gördü yalancı kasılmaların başlamış dedi magnezyum verdi ondan sonra rahatladım geçti merak etme doktorun magnezyum verince rahatlayacaksın inşallah 🙏🏻 🌸
Cok tesekkur ederim canim ben de doktoruma soyleyeyim surekli orda birsey var hissi var ve geriliyor😍❤️

Canım hayırlı olsun. Büyük bir dertten kurtuldun bence 😄 bende 2 haftadır bakıyorum bebek arabalarına. One4ever ve kraft kenya arasında kaldım. Bir de ikizler burcuyum asla karar veremiyorum 😄🤦🏻‍♀️
kendin sürüp dene bence :) one4ever da puseti falan yok aklında olsun. Arkadasta var diye ben almadım ekstra. tek adaptör alıcam
Cok iyi canim benim de 3 kg oldu 😀mumkun oldugunca hamur yememeye calisiyorum abur cubur felan yoksa hergun yerim canim cok cekiyor 😀😀
benim de 21. hafta şimdilik 3 kilo ama iştahım öyle ki korkuyoruuumm

kendin sürüp dene bence :) one4ever da puseti falan yok aklında olsun. Arkadasta var diye ben almadım ekstra. tek adaptör alıcam

Kendim denedim one4ever daha hafif o yüzden onu almak istiyorum ama dediğin gibi puset için ekstra 10-11 bin ödemek gerekiyor. O düşündürüyor beni de. Kraftada herşeyin içinde olması güzel. Neyse bakalım umarım fiyatları artmadan karar veririm. 🤦🏻‍♀️

Bu arada herkese günaydın, umarım çok güzel bir gün olur 💐

Kendim denedim one4ever daha hafif o yüzden onu almak istiyorum ama dediğin gibi puset için ekstra 10-11 bin ödemek gerekiyor. O düşündürüyor beni de. Kraftada herşeyin içinde olması güzel. Neyse bakalım umarım fiyatları artmadan karar veririm. 🤦🏻‍♀️

Bu arada herkese günaydın, umarım çok güzel bir gün olur 💐
evet 23 leri buluyor öyle Kraft ne kadar

Benim de istahim cok canim o kadar acikiyorum ki pastane onunden gecerken ozellikle mis gibi kokuyor . Kendime hakim olmaya calisiyorum mecbur. Gecen bir yere gittik yemek icin disarida doymadim esim ikinciyi soyleyelim dedi dedim cabuk burdan uzaklasalim 😀😀😀

Cok iyi canim benim de 3 kg oldu 😀mumkun oldugunca hamur yememeye calisiyorum abur cubur felan yoksa hergun yerim canim cok cekiyor 😀😀
Kız ben yiyorum ya... Bi şeker tatlı vs onları canım çekmiyor zaten. Ama hep bi açım sanki acıkınca da canım börek ve yemek falan çekiyor 😅😅😅 gece 1 de yiyip yattım 🥹🥹

Benim de istahim cok canim o kadar acikiyorum ki pastane onunden gecerken ozellikle mis gibi kokuyor . Kendime hakim olmaya calisiyorum mecbur. Gecen bir yere gittik yemek icin disarida doymadim esim ikinciyi soyleyelim dedi dedim cabuk burdan uzaklasalim 😀😀😀
ben öyle yerlerden geçerken nefes almamaya çalışıyorum dsfsfsf
O da puseti falan herşeyi içinde 19 civarıydı. Ama tabi one4ever a göre biraz ağır.
hmmm çok fark yokmuş aslında bilemedim :) kasım indirimlerini bekle ona göre karar verirsin:) işte hep eşin yanında mı olcak onu düşün. Yoksa benim eşime de kalsa ağır model seçicekti 😂 dedim sen hep yanımda mı olcaksın 😂 aa diyo haklısın

ben öyle yerlerden geçerken nefes almamaya çalışıyorum dsfsfsf

hmmm çok fark yokmuş aslında bilemedim :) kasım indirimlerini bekle ona göre karar verirsin:) işte hep eşin yanında mı olcak onu düşün. Yoksa benim eşime de kalsa ağır model seçicekti 😂 dedim sen hep yanımda mı olcaksın 😂 aa diyo haklısın
Hahah ben de deneyeceğim canim iyi fikir 😊

Kızlar nasılsınız? Birkaç gündür yoğunluktan giremedim. Benim minikleri 29 Ekim gösterisine hazırlamıştım. Provalar çalışmalar derken dün 29 ekimi coşkuyla kutladık🥰😅
BUSSU_ BUSSU_ canım gözünaydın geçmiş olsun çok sevindim 🤲🏻
maya91 maya91 canım bebek arabası almışsın hayırlı olsun 🥰
Aradan okuyamadan kaçırdıklarım olmuş olabilir. 🙈
Ben bugün 19+1 oldum. Hareketleri hissetmiyordum ya İki üç gündür yatağa uzanınca kımıldamalar hissetmeye başladım. Alt karnımın oralarda kasığa yakın yerde. Normal mi acep?

X