- 11 Temmuz 2024
- 855
- 1.704
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.601
Yaa süt üretimine hazırlanıyor göğüsler ya çok normal bence canımBende dokunmuyorum ama kendiliğinden geliyor sıvı sıksam fışkırıcak galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa süt üretimine hazırlanıyor göğüsler ya çok normal bence canımBende dokunmuyorum ama kendiliğinden geliyor sıvı sıksam fışkırıcak galiba
Magnezyum içiyor musun kuzum gerilme oluyorsa kasılmadır büyük ihtimal benim de oluyor günde kaç kere oluyor çok sık mı ?Gerilme hissi de oluyor canim cuma kontrolum var bir bakilsin ya
Yok canim vermedi magnezyum bayagi oluyor ya korkuyorum erken dogum vs olayindanMagnezyum içiyor musun kuzum gerilme oluyorsa kasılmadır büyük ihtimal benim de oluyor günde kaç kere oluyor çok sık mı ?
Canim benjm de gobek kisminda hep birseyler hareket ediyor once bebek hareketi sandim ama gun icinde cok sık oluyor kaslardan mi bu acaba?Kızlar ben ebeye göbek olayını sormustum. Göbek yanındaki tutan kaslar hamilelikte göbek etrafında olmuyormus karın büyüdükce yanlara gidiyormus. Karın kısmı boş oluyor dedi o yüzden ağrıyo orda hissediyorsun dedi. Hareketler tekmeler güçlendikce daha cok ağrı hissedersin göbek cevrende dedi.
Akşamları prilam içiyorum 2 tane ama sabahları ve bazı yiyeceklerde hala çıkarıyorum buna şükürKızlar yine aynı soruyu sorucam ama mide bulantınız geçti di mi 16+1 oldum bedenen çok yoruldum artık, evdekiler de psikolojik olarak yoruldu; ne zaman bitecek bu ya :….((((
Bizde herkesin çok rahat geçer gebeliği bir benim böyle o yüzden kimse inanmıyor da ahahaha çıldırırsınAkşamları prilam içiyorum 2 tane ama sabahları ve bazı yiyeceklerde hala çıkarıyorum buna şükür
İlk gebeliğimde doğururken bile çıkarıyordum 9 ay lokma girmedi, bünye ve genetik demişti doktor o zamanlar
Düşünme öyle şeyler ben içtiğim halde oluyor 1-2. doktorun magnezyum da verir sanırım artık onun yine faydası oluyor düzenli kullanıncaYok canim vermedi magnezyum bayagi oluyor ya korkuyorum erken dogum vs olayindan
Çok şükür,hadi gözün aydın,bununla gelip geçmiş olsun,inşallah Allahın. İzniyle bundan sonra rahat geçirirsin hamileliğiniKızlaaar şimdi çıktım doktordan . Taburcu oluyorum 4 gündür inanılmaz bunaldım hastanede ilaçlara evde devam edicem.
Evde çok fazla kasılma yaşamam inşallah 10 gün rapor verdi şimdilik uzatabilirsem uzatmak istiyorum raporu çünkü çalışınca ister istemez çok yoruluyorum doğuma kadar dinlenmeyi düşünüyorum heyet raporu alabilirsem alıcam gerçi onu nasıl alıyoruz hiç bilgim yok
1-2 haftaya tam 4 ay bitince rahatlarsın inşallah,benim de oldu sonra bıçak gibi kesildi 4 ay oluncaKızlar yine aynı soruyu sorucam ama mide bulantınız geçti di mi 16+1 oldum bedenen çok yoruldum artık, evdekiler de psikolojik olarak yoruldu; ne zaman bitecek bu ya :….((((
bugün uygulama da okumuştum bu haftalarda bir hissedip 2-3 gün kaybolması normalmiş :) ben her gün hissediyorum
Evet canım yaa hatırlıyorum o gunlerımızıçok şükür iyi olduk gercekten cok zorlu bır süreçtiBenim en başından ber inanılmaz bulantım ve kusmam var 18.haftada geçti diyebilirim hatta imagination forever konuşup teselli ediyorduk şu ay bu ay geçicek diye ha şuan yok oldu mu hayır ara ara oluyor yine ara sıra kusuyorum ama 2 haftadır ilaç içmiyorum umarım seninde bi kaç haftaya geçer
maya91 Kızlar detaylı ultrasonum bu persembe olmasına ragmen annem durdurmadı kasık agrısı ıyı degıl cokta hıssetmıyosan bebegı doktora gıdelım dıye ıcıme şüphe düşürttü,gittik bir sorun yok crp 9 cıktı ama,bogazım agrıyordu iyi üşütmüşüm sanırım ilaç vermıcem bol su iç dedi.bosuna cocugu rahatsız ettık ama yapıcak bısey yok.his arada giderse korkmayın yani şekerlerım.kasıklardada bebegın baskı yapmasından dolayı olabılırmıs boyle agrılar.Benim de aynı dün videodan bile belli oluyordu sabah poyraaz uyan annecim diye diye dakikalar sonra hissettim eşim de rahat bırak çocuğu uyusun da büyüsün diyor bugün hareketler az bazen uykumdan uyanıyorum
Insallah canim cuma randevum varDüşünme öyle şeyler ben içtiğim halde oluyor 1-2. doktorun magnezyum da verir sanırım artık onun yine faydası oluyor düzenli kullanınca
Belki eşinin tarafı baskın çıkmıştır benim annem de doğana kadar çıkarmış beni bende öyleydim ama ablam hiç çıkarmadı onda çıkarmamış hiçBizde herkesin çok rahat geçer gebeliği bir benim böyle o yüzden kimse inanmıyor da ahahaha çıldırırsın
Ağrıları kaslar yüzünden demişti. Benim plesanta ön taraftaymıs cok bebek hareketi hissedemiyorum. Bazı günler hissedebiliyorum. Onada cok normal dediler. 28 haftadan sonra bebek hareketleri önemli dediler. Azalma veya hissetmeme olursa hemen haber et dediler. Ama şuan daha erken günlerce hissetmediğin bile olabilir demişti.Canim benjm de gobek kisminda hep birseyler hareket ediyor once bebek hareketi sandim ama gun icinde cok sık oluyor kaslardan mi bu acaba?
Cok sagol gercekten yani surekli bir kasilma hissi oluyor agri 2 gundur olmuyor ama gerilme cok var sanki bebek elini bacagini oraya dayiyor gibi erken dogum durumundan korkuyorumAğrıları kaslar yüzünden demişti. Benim plesanta ön taraftaymıs cok bebek hareketi hissedemiyorum. Bazı günler hissedebiliyorum. Onada cok normal dediler. 28 haftadan sonra bebek hareketleri önemli dediler. Azalma veya hissetmeme olursa hemen haber et dediler. Ama şuan daha erken günlerce hissetmediğin bile olabilir demişti.
Ay bunu hen de merak ediyorumKızlar hastane çıkışında dikkat etmemiz gereken bir şey var mı ? Müslin kıyafet almayın dediler üşüyorlarmış Onun dışında alt üst olması gerek mi içinde göbek bağı düşmemiş olucak Bir arkadaşım öyle demişti ama belki önemli değildir 10lu parça almak mı gerek illa Çok soru sordum sabah sabah günaydın
Gözün aydın canım umarım bundan sonrası çok daha iyi geçer senim içinKızlaaar şimdi çıktım doktordan . Taburcu oluyorum 4 gündür inanılmaz bunaldım hastanede ilaçlara evde devam edicem.
Evde çok fazla kasılma yaşamam inşallah 10 gün rapor verdi şimdilik uzatabilirsem uzatmak istiyorum raporu çünkü çalışınca ister istemez çok yoruluyorum doğuma kadar dinlenmeyi düşünüyorum heyet raporu alabilirsem alıcam gerçi onu nasıl alıyoruz hiç bilgim yok
Ben 8 kilo aldım 21. Haftadayim şuanda ama mazeretim var normal kilom düşük o yüzden lütfen morel verin çok almamışım dimipüüü ben 6 kilo almisim bile, gobek haric belli olmasa da nasil o kadar aldim ben bile hayret ediyorum
Bence dert etmemizi gerektirecek bir konu değil, bebişler iyi sağlıklı olsun da o kilolar erir gider sonraBen 8 kilo aldım 21. Haftadayim şuanda ama mazeretim var normal kilom düşük o yüzden lütfen morel verin çok almamışım dimi