- 22 Mayıs 2024
- 430
- 725
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.441
Ay ben çarşamba doktora gittim. Ehliyete yazılmak istiyordum hamilelik dönemimde çıkartayım aradan diyeAnladımm of hiç kafam basmıyor bunlara
Benim göbek deliğimin altına sanki 1 kg yük yapıştırmışlar gibi hissediyorum. Kanguru gibi hissediyorum kendimiKizlar karninizda birsey oturmus his var mi ?bebek mi bu acaba gerilmis orda birsey vsr gibi
Peki açılma olunca erken doğum mu oluyor her zaman canımÇok geçmiş olsun, benimde sancılarım var malesef kısalmamda 19 çıktı 3 kez progestana başladım 10 gün sonra da geçmemiş olursa Serkilaj olacağım, ilk hamileliği m'de böyleydi 28 haftamda hem kısalmam hem 4 cm açılmam vardı Allâh yardımcımız olsun hepimizin
Simdi sicak suya koyacagim ayaklarimi canim bir de az once sari bi akinti geldi wc deEvet canım, adet sancısı genelde soğuk algınlığı olunca daha şiddetli olurdu. Adet olduğumuzda sıcak torba, sıcak çorba, kalın çorapla ağrısını indirmeye çalışırdık ya, bunları hatırlayınca mantıklı geldisen ayaklarını, belini sıcak tutuyor musun?
Ayni sekilde ben de oyle canim gerim gerim geriliyorBenim göbek deliğimin altına sanki 1 kg yük yapıştırmışlar gibi hissediyorum. Kanguru gibi hissediyorum kendimi
Ya ayırt ediliyor aslında böyle içeriden pıt pıt biri vuruyor. Şu an mesela arka arkaya oldu hıçkırdı mı acabaCanım, idrar yolu enfeksiyonu çok sık rastlanan bir durum. Neler neler duyuyoruz. İnternette sorgulayarak moralimizi bozuyoruz. Doktorun kontrolü altında gidiyorsanız bir sorun olmaz İnşallah
Ya ben ayırt edemiyorum o tekmeleribağırsak gibi geliyor, bazen içimde kurt yürüyormuş gibi, bazen de karnımı içeriden parmakları ile kaşıyor gibi. Bir de yatarken döndüğümde löp diye diğer tarafa düşüyor.
Doktorun döndü mü canım
Ya ben de bunun bariz farkındayım yani beynim tatile gitmiş gibiAy ben çarşamba doktora gittim. Ehliyete yazılmak istiyordum hamilelik dönemimde çıkartayım aradan diyesormaz olaydım doktora. Eşime şey diyor: “ne ehliyeti? Hamilelerin progesteronu yüksek olduğundan yön bilgisi, refleks, hızlı düşünme gibi becerileri düşüyor” dedi . Yani tatlı dili ile kafaları basmıyor demek istedi sanırım
Canım bu test sonucu e nabızda nasıl görünüyor ya ne olarak bakıyorlar yani ben anlayamadım daAy bende geçen haftadan beri o kadar çok hissetmeye başladım ki bu arada 19 haftadayım arkadaşlar için yazayım endişe etmesinler ikinci gebeliğim ama daha önceki hissettiklerim galiba bağırsaklarımdan geliyormuş herhaldeBu hafta çok farklı hareketler tepikler pıt pıt hareketler
İnşallah gerçekten tek düşündüğüm
İdrar tahlili sonucundan mı bahsediyorsun canımCanım bu test sonucu e nabızda nasıl görünüyor ya ne olarak bakıyorlar yani ben anlayamadım da
Bebiş heyecanı mıKalbiniz böyle arada pır pır ediyor mu? Nasıl anlatayım bilmiyorum dakelebek gibi sanki ama saniyelik yani
Benim de oyleydi ayaklarimi sicak suya koyfum arka arkaya tekmeler basladiYa ayırt ediliyor aslında böyle içeriden pıt pıt biri vuruyor. Şu an mesela arka arkaya oldu hıçkırdı mı acabayemek yedikten sonra nasıl coşuyorrr
Ay yok kız korkuyorum böyle pır pır yapıyor saniyelik diyorum kalbim de bişey mi var acabaBebiş heyecanı mı
Evet yukarı doğru çıkıyor sonra aşağı iniyorBenim de oyleydi ayaklarimi sicak suya koyfum arka arkaya tekmeler basladiama o yukarida toplanan ne sanki bir yerini dayiyor oraya da
İdrar kültürü baktırdın mı kuzum lökosit oluyor diye biliyorum hamilelikte ya yanlış da olmasın idrar kültüründe üreme oluyor mu?İdrar tahlili sonucundan mı bahsediyorsun canım
Şöyle göstereyim ekran görüntüsünü
Ben siveno aldım canım 3 tane şimdilikSiveno %100 Doğal Bebek Çamaşır Sabunu Kendinden Yumuşatıcılı Bitkisel Deterjan Vegan 1000 ml X2 Adet
1 litreliği var ama 2 tane alan oldu mu bunu?
Surekli hissediyor musun peki gun icinde?Ay yok kız korkuyorum böyle pır pır yapıyor saniyelik diyorum kalbim de bişey mi var acaba
Evet yukarı doğru çıkıyor sonra aşağı iniyor
Bu 1 litrelikten mi aldın yoksa 750 ml likten mi?Ben siveno aldım canım 3 tane şimdilik
Eveeet yemek yedikten sonra hele yediklerimle maç yapıyor sanırım. Ve ondan ne zaman bahsetsem anlıyor gibi tekmeliyorSurekli hissediyor musun peki gun icinde?
Benim de oyle neden bu kadar hareketli acaba yaBu 1 litrelikten mi aldın yoksa 750 ml likten mi?
Eveeet yemek yedikten sonra hele yediklerimle maç yapıyor sanırım. Ve ondan ne zaman bahsetsem anlıyor gibi tekmeliyor