Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladımm of hiç kafam basmıyor bunlara
Ay ben çarşamba doktora gittim. Ehliyete yazılmak istiyordum hamilelik dönemimde çıkartayım aradan diye sormaz olaydım doktora. Eşime şey diyor: “ne ehliyeti? Hamilelerin progesteronu yüksek olduğundan yön bilgisi, refleks, hızlı düşünme gibi becerileri düşüyor” dedi . Yani tatlı dili ile kafaları basmıyor demek istedi sanırım

Peki açılma olunca erken doğum mu oluyor her zaman canım

Simdi sicak suya koyacagim ayaklarimi canim bir de az once sari bi akinti geldi wc de

Ya ayırt ediliyor aslında böyle içeriden pıt pıt biri vuruyor. Şu an mesela arka arkaya oldu hıçkırdı mı acaba yemek yedikten sonra nasıl coşuyorrr

Ya ben de bunun bariz farkındayım yani beynim tatile gitmiş gibi iş yerinde de bana eğitim bi düşünceleri var sanki ama şu an asla algılayamam yani

Canım bu test sonucu e nabızda nasıl görünüyor ya ne olarak bakıyorlar yani ben anlayamadım da

Canım bu test sonucu e nabızda nasıl görünüyor ya ne olarak bakıyorlar yani ben anlayamadım da
İdrar tahlili sonucundan mı bahsediyorsun canım
Şöyle göstereyim ekran görüntüsünü

Eklentiler

• IMG_9567.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bugün duş alacaktım aynadan baktım göğsümün dışa değilde içe olan kısmında şişlik hissettim baktım çok sertti. Duş jeliyle falan suyun altında ovaladım. Sizde de var mı öyle birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…