Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet evet yaa o pıt pıt hareketler sonradan nasıl gümletiyor

Ben 19 haftadır böyleyim denemediğim kalmadı çok su içiyorum ama farketmiyor
Canım, idrar yolu enfeksiyonu çok sık rastlanan bir durum. Neler neler duyuyoruz. İnternette sorgulayarak moralimizi bozuyoruz. Doktorun kontrolü altında gidiyorsanız bir sorun olmaz İnşallah
20. Haftada rahim tam göbek değilinin orda oluyormuş. Ben de bi tık aşağısın da falan hissediyorum. Ama tekmeleri her yerde
Ya ben ayırt edemiyorum o tekmeleri bağırsak gibi geliyor, bazen içimde kurt yürüyormuş gibi, bazen de karnımı içeriden parmakları ile kaşıyor gibi. Bir de yatarken döndüğümde löp diye diğer tarafa düşüyor.
Tesekkurler canim adet agrisi gibi de bir agri oluyor
Doktorun döndü mü canım

HAftaya canim

Evet canim döndü rahim daha su zamanlarda yukarda olmaz dedi endiselenme hic kas kasilmasi olabiliyor dedi idrar yolu enfeksiyonu kaynakli da olabiliyormus ayaklarini sicak tut sicak birseyler ic dedi

Canim bir de ben 2 hafta once kontrole gitmistim olsa oyle birsey soylerdi degil mi o zamsn

Çok geçmiş olsun canım geriden bakamadım bende mesajlara daha iyi misin yalancı kasılmalar dan dolayı mı böyle oldu kaçıncı haftadaydın canım
Teşekkür ederim canım bugün 20+2 yim ama 17. Haftadan beri kasılma hissediyorum benim diğer doktorum 3 haftadır o kasılmalara normal dedi şimdi yeni doktora geldim dün o da nst de görmek istedi nst de sancı çıktı kasılma yani o karnım sertleştiğinde nst 80 lere 100 lere çıktı öyle oluncada yatış verildi fitil ilaç serum uygulanıyor

Evet canım 17+6 demek 17 coktan dolmuş 18 den 6. Gündesin. Yani 18. Haftanın içindesin o yüzden. 18+1 olunca 19 un içine giriyorsun demek

Çok geçmiş olsun, benimde sancılarım var malesef kısalmamda 19 çıktı 3 kez progestana başladım 10 gün sonra da geçmemiş olursa Serkilaj olacağım, ilk hamileliği m'de böyleydi 28 haftamda hem kısalmam hem 4 cm açılmam vardı Allâh yardımcımız olsun hepimizin

İnşallah canım teşekkür ediyorum ben çok ilaç kullandığım için üzgünüm bir şey olmaz inşallah

Güzel haberler alırsın canım inşallah kendini strese sokma

Hamilelik gerçekten kapalı bir kutu ne olacak bilemiyorsun herkeste farklı işliyor
bir an önce düzelir inşallah canım hastane de en azından kontrol altında olursun daha için rahat olur

Size de çok geçmiş olsun gerek kalmadan halollur inşallah

Ay çok üzüldüm,Allah yardımcın olsun,bebişin seninle olsun,şimdi nasılsın dualarımdasın

Amin canım çok dikkat et kendine

Hamilelik gerçekten kapalı bir kutu ne olacak bilemiyorsun herkeste farklı işliyor
bir an önce düzelir inşallah canım hastane de en azından kontrol altında olursun daha için rahat olur
Gerçekten öyle yorucu bi süreçmiş kişiden kişiye değişiyor bide sizede çok teşekkür ederim

Evet canim döndü rahim daha su zamanlarda yukarda olmaz dedi endiselenme hic kas kasilmasi olabiliyor dedi idrar yolu enfeksiyonu kaynakli da olabiliyormus ayaklarini sicak tut sicak birseyler ic dedi
Aaa evet şimdi hatırladım. Dün dışarıda ayaklarım üşümüştü bayağı. Demek benim bugün ondan bir anda başladı.

Aaa evet şimdi hatırladım. Dün dışarıda ayaklarım üşümüştü bayağı. Demek benim bugün ondan bir anda başladı.
Aynen canim sanki adet olacakmis gibi bir agri benim ki zaten su an burnum da akiyor aman ben agriyi cekerim de yeterki bebege birsey olmasin annelik ne zor simdiden kendimizi dusunmuyoruz yeter ki onlara birsey olmasin

Aynen canim sanki adet olacakmis gibi bir agri benim ki zaten su an burnum da akiyor aman ben agriyi cekerim de yeterki bebege birsey olmasin annelik ne zor simdiden kendimizi dusunmuyoruz yeter ki onlara birsey olmasin
Evet canım, adet sancısı genelde soğuk algınlığı olunca daha şiddetli olurdu. Adet olduğumuzda sıcak torba, sıcak çorba, kalın çorapla ağrısını indirmeye çalışırdık ya, bunları hatırlayınca mantıklı geldi sen ayaklarını, belini sıcak tutuyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…