- 11 Temmuz 2024
- 855
- 1.704
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.421
Ay onlar çok kurtarıcı oluyor alta da tayt missBi iki tane vardır artık idare edicez kocamın sweatlere bakarım haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay onlar çok kurtarıcı oluyor alta da tayt missBi iki tane vardır artık idare edicez kocamın sweatlere bakarım haha
Evet evet yaa o pıt pıt hareketler sonradan nasıl gümletiyorAy bende geçen haftadan beri o kadar çok hissetmeye başladım ki bu arada 19 haftadayım arkadaşlar için yazayım endişe etmesinler ikinci gebeliğim ama daha önceki hissettiklerim galiba bağırsaklarımdan geliyormuş herhalde Bu hafta çok farklı hareketler tepikler pıt pıt hareketler
İnşallah gerçekten tek düşündüğüm
Canım, idrar yolu enfeksiyonu çok sık rastlanan bir durum. Neler neler duyuyoruz. İnternette sorgulayarak moralimizi bozuyoruz. Doktorun kontrolü altında gidiyorsanız bir sorun olmaz İnşallahBen 19 haftadır böyleyim denemediğim kalmadı çok su içiyorum ama farketmiyor
Ya ben ayırt edemiyorum o tekmeleri bağırsak gibi geliyor, bazen içimde kurt yürüyormuş gibi, bazen de karnımı içeriden parmakları ile kaşıyor gibi. Bir de yatarken döndüğümde löp diye diğer tarafa düşüyor.20. Haftada rahim tam göbek değilinin orda oluyormuş. Ben de bi tık aşağısın da falan hissediyorum. Ama tekmeleri her yerde
Doktorun döndü mü canımTesekkurler canim adet agrisi gibi de bir agri oluyor
HAftaya canimArada ağrım da oluyor da gazdan da olabilir diyorum bende de kasılma vardı magnezyum ve bol su ile geçti o karnımdakş gerilme sende stres yapma canım düşündüğün gibi bir durum olsa doktor kontrollerinde söylerdi kasılmadan önce kısalma vardı diye hatırlıyorum bussu da ve doktor kontrolünde söylemişti enfeksiyon ile o farklı durumlar kontrolün ne zaman bir sonraki
@HermonieGrenger @Ebussshhh kızlarım geçmiş olsun size de salgın var yine hızlıca toparlarsınız inşallah
maya91 kız oversize kazakların yok mu hiç benim de alt takım sıkıntılı ilk gebeliğimde aldığım hamile kıyafetlerinin de olmaması beni ayrı yıktı
Evet canim döndü rahim daha su zamanlarda yukarda olmaz dedi endiselenme hic kas kasilmasi olabiliyor dedi idrar yolu enfeksiyonu kaynakli da olabiliyormus ayaklarini sicak tut sicak birseyler ic dediCanım, idrar yolu enfeksiyonu çok sık rastlanan bir durum. Neler neler duyuyoruz. İnternette sorgulayarak moralimizi bozuyoruz. Doktorun kontrolü altında gidiyorsanız bir sorun olmaz İnşallah
Ya ben ayırt edemiyorum o tekmeleri bağırsak gibi geliyor, bazen içimde kurt yürüyormuş gibi, bazen de karnımı içeriden parmakları ile kaşıyor gibi. Bir de yatarken döndüğümde löp diye diğer tarafa düşüyor.
Doktorun döndü mü canım
Canim bir de ben 2 hafta once kontrole gitmistim olsa oyle birsey soylerdi degil mi o zamsnCanım, idrar yolu enfeksiyonu çok sık rastlanan bir durum. Neler neler duyuyoruz. İnternette sorgulayarak moralimizi bozuyoruz. Doktorun kontrolü altında gidiyorsanız bir sorun olmaz İnşallah
Ya ben ayırt edemiyorum o tekmeleri bağırsak gibi geliyor, bazen içimde kurt yürüyormuş gibi, bazen de karnımı içeriden parmakları ile kaşıyor gibi. Bir de yatarken döndüğümde löp diye diğer tarafa düşüyor.
Doktorun döndü mü canım
Teşekkür ederim canım bugün 20+2 yim ama 17. Haftadan beri kasılma hissediyorum benim diğer doktorum 3 haftadır o kasılmalara normal dedi şimdi yeni doktora geldim dün o da nst de görmek istedi nst de sancı çıktı kasılma yani o karnım sertleştiğinde nst 80 lere 100 lere çıktı öyle oluncada yatış verildi fitil ilaç serum uygulanıyorÇok geçmiş olsun canım geriden bakamadım bende mesajlara daha iyi misin yalancı kasılmalar dan dolayı mı böyle oldu kaçıncı haftadaydın canım
Evet canım 17+6 demek 17 coktan dolmuş 18 den 6. Gündesin. Yani 18. Haftanın içindesin o yüzden. 18+1 olunca 19 un içine giriyorsun demekAcaba sağlık ocağında böyle kayıtlı olmasının sebebi. 17+6 yım ya sata göre. Acaba hani 17 olunca 18. Gebelik haftası falan oluyor ya sistemde ondan sebep mi ya da 18 olunca 19. Gebelik haftası falan yazıyor ya gün aldığımız için o yüzden mi ki
Çok geçmiş olsun, benimde sancılarım var malesef kısalmamda 19 çıktı 3 kez progestana başladım 10 gün sonra da geçmemiş olursa Serkilaj olacağım, ilk hamileliği m'de böyleydi 28 haftamda hem kısalmam hem 4 cm açılmam vardı Allâh yardımcımız olsun hepimizinBugün de kasılmalarım oluyor canım ama çok şükür rahimde kısalma açılma yok dr kontrol etti bugün de hastanede kalıcam anladığım kadarıyla bu kasılmalar tamamen geçmiyor sadece ilaçlarla hafifliyor bende dua ediyorum az olsun ve kısalma açılma yapmasın diye
İnşallah canım teşekkür ediyorum ben çok ilaç kullandığım için üzgünüm bir şey olmaz inşallahCanım, idrar yolu enfeksiyonu çok sık rastlanan bir durum. Neler neler duyuyoruz. İnternette sorgulayarak moralimizi bozuyoruz. Doktorun kontrolü altında gidiyorsanız bir sorun olmaz İnşallah
Doktorun döndü mü canım
Güzel haberler alırsın canım inşallah kendini strese sokmaHAftaya canim
Hamilelik gerçekten kapalı bir kutu ne olacak bilemiyorsun herkeste farklı işliyorTeşekkür ederim canım bugün 20+2 yim ama 17. Haftadan beri kasılma hissediyorum benim diğer doktorum 3 haftadır o kasılmalara normal dedi şimdi yeni doktora geldim dün o da nst de görmek istedi nst de sancı çıktı kasılma yani o karnım sertleştiğinde nst 80 lere 100 lere çıktı öyle oluncada yatış verildi fitil ilaç serum uygulanıyor
Size de çok geçmiş olsun gerek kalmadan halollur inşallahÇok geçmiş olsun, benimde sancılarım var malesef kısalmamda 19 çıktı 3 kez progestana başladım 10 gün sonra da geçmemiş olursa Serkilaj olacağım, ilk hamileliği m'de böyleydi 28 haftamda hem kısalmam hem 4 cm açılmam vardı Allâh yardımcımız olsun hepimizin
Ay çok üzüldüm,Allah yardımcın olsun,bebişin seninle olsun,şimdi nasılsın dualarımdasınKızlarrr benim yine hastaneye yatışım yapıldı biliyorsunuz 3-4 haftadır kasılma yaşıyorum karnımda sertleşme oluyor bugün nst baktı ve nst de 2 kere 100 ü bulan sancım oldu doktorumda yatış verdi serum ve ilaç tedavisi uygulayacak bana dua edin olur mu
Amin canım çok dikkat et kendineÇok geçmiş olsun, benimde sancılarım var malesef kısalmamda 19 çıktı 3 kez progestana başladım 10 gün sonra da geçmemiş olursa Serkilaj olacağım, ilk hamileliği m'de böyleydi 28 haftamda hem kısalmam hem 4 cm açılmam vardı Allâh yardımcımız olsun hepimizin
Çok teşekkür ederim canım bi tane Endol fiyil verdiler iyi geldi çok şükürAy çok üzüldüm,Allah yardımcın olsun,bebişin seninle olsun,şimdi nasılsın dualarımdasın
Gerçekten öyle yorucu bi süreçmiş kişiden kişiye değişiyor bide sizede çok teşekkür ederimHamilelik gerçekten kapalı bir kutu ne olacak bilemiyorsun herkeste farklı işliyor
bir an önce düzelir inşallah canım hastane de en azından kontrol altında olursun daha için rahat olur
Aaa evet şimdi hatırladım. Dün dışarıda ayaklarım üşümüştü bayağı. Demek benim bugün ondan bir anda başladı.Evet canim döndü rahim daha su zamanlarda yukarda olmaz dedi endiselenme hic kas kasilmasi olabiliyor dedi idrar yolu enfeksiyonu kaynakli da olabiliyormus ayaklarini sicak tut sicak birseyler ic dedi
Aynen canim sanki adet olacakmis gibi bir agri benim ki zaten su an burnum da akiyor aman ben agriyi cekerim de yeterki bebege birsey olmasin annelik ne zor simdiden kendimizi dusunmuyoruz yeter ki onlara birsey olmasinAaa evet şimdi hatırladım. Dün dışarıda ayaklarım üşümüştü bayağı. Demek benim bugün ondan bir anda başladı.
Anladımm of hiç kafam basmıyor bunlaraEvet canım 17+6 demek 17 coktan dolmuş 18 den 6. Gündesin. Yani 18. Haftanın içindesin o yüzden. 18+1 olunca 19 un içine giriyorsun demek
Evet canım, adet sancısı genelde soğuk algınlığı olunca daha şiddetli olurdu. Adet olduğumuzda sıcak torba, sıcak çorba, kalın çorapla ağrısını indirmeye çalışırdık ya, bunları hatırlayınca mantıklı geldi sen ayaklarını, belini sıcak tutuyor musun?Aynen canim sanki adet olacakmis gibi bir agri benim ki zaten su an burnum da akiyor aman ben agriyi cekerim de yeterki bebege birsey olmasin annelik ne zor simdiden kendimizi dusunmuyoruz yeter ki onlara birsey olmasin