Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

IMG_20241027_231612.jpg

18+3 ile göbek güncellemesi bırakayım. Ayın 1inde yeniden işbaşı yapacağım çok zor geliyor çalışmak ama maddi rahatlık ve iç huzurum için çalışmak zorundayım. Bu ara eş tarafı çok zorluyor beni. Daha talepkar, alıngan, kırılgan, tripli benim olmam gerekirken herkes aşeriyor herkes her şeye alınıyor trip atıyor. ağla ağla bir hal oluyorum. Hamileliğe kadar da hiçbir problemimiz yoktu.

Eki Görüntüle 3495612
18+3 ile göbek güncellemesi bırakayım. Ayın 1inde yeniden işbaşı yapacağım çok zor geliyor çalışmak ama maddi rahatlık ve iç huzurum için çalışmak zorundayım. Bu ara eş tarafı çok zorluyor beni. Daha talepkar, alıngan, kırılgan, tripli benim olmam gerekirken herkes aşeriyor herkes her şeye alınıyor trip atıyor. ağla ağla bir hal oluyorum. Hamileliğe kadar da hiçbir problemimiz yoktu.
Bence bir süre iletişimi kesin. Hem siz kırılmazsınız onlar da alınmaz(bi zahmet).zaten ben anlamıyorum hamile birini görünce insanların ondan da kötü olası geliyor garip gerçekten 😅, maşallah bu arada 🥰

Kızlar ben 10. Haftadan itibaren her gün karnımı günde iki defa olmak üzeri nemlendirdim fakat kalça ve bacaklarıma aynı özeni göstermeye erindim açıkçası, dün banyodan sonra bedenimdeki değişiklimleri incelerken fark ettim ki hızlı kilo alımı sebebiyle kalçamdan bacaklarıma doğru çatlaklar oluşmuş. Simdiden bu denli olması beni korkuttu açıkçası 🙄 mutlaka nemlendirirken dikkat edin sizde

Kızlar ben 10. Haftadan itibaren her gün karnımı günde iki defa olmak üzeri nemlendirdim fakat kalça ve bacaklarıma aynı özeni göstermeye erindim açıkçası, dün banyodan sonra bedenimdeki değişiklimleri incelerken fark ettim ki hızlı kilo alımı sebebiyle kalçamdan bacaklarıma doğru çatlaklar oluşmuş. Simdiden bu denli olması beni korkuttu açıkçası 🙄 mutlaka nemlendirirken dikkat edin sizde
Bende çatlak vs yok şuan ama aşırı kurudugunu fark ettim o yüzden duştan sonra hindistan cevizi yağı var onunla nemlendiriyorum şimdilik 🙂↕️

Bence bir süre iletişimi kesin. Hem siz kırılmazsınız onlar da alınmaz(bi zahmet).zaten ben anlamıyorum hamile birini görünce insanların ondan da kötü olası geliyor garip gerçekten 😅, maşallah bu arada 🥰
Ben de güler yüzlü gelin olmayı bıraktım yüzümü asıp öyle geziyorum. Dediğiniz gibi de bir süre muhatap olmayı düşünmüyorum. Aynen herkes daha çok hamile daha şiddetli yaşıyor. Teşekkür ederiz 🥰

Simdi sicak suya koyacagim ayaklarimi canim bir de az once sari bi akinti geldi wc de
Canım, sarı akıntı bende de var. Ben idrar olduğunu düşünüyorum. Hapşurunca falan geldiğini hissediyorum. Ama çok da sıcak olmasın bence en iyisi çoraplarla ısıtmak. 2-3 gün sımsıcak gezersen geçer diye düşünüyorum

Bende Bebek yağı hiç işe yaramıyor 🙁
Catlak önlemine çok inanmıyorum şahsen bence tamamen genetik ile alakalı fakat yine de zararı minimuma indirmeye ve gerilimin azalmasına yardımcı oluyor 😟
Ben bunu kullanıyorum kokusunu da çok sevdim 🥰 #reklam değil

Eklentiler

• IMG_5166.png
    IMG_5166.png
    139,1 KB · Görüntüleme: 30
Benim de oyle neden bu kadar hareketli acaba ya 😀hiperaktif olacak sanirim😀
Eşim de aynısı diyooo😂😂😂
Ya kızlar göğüs ucu kaşıntısı yaşayan var mı ? İki gündür inanılmaz kaşınıyor göğsümün uçları çok kaşıyamıyorumda akıntı oluyor bu sefer 😕 ne sürsem iyi gelir bu kaşıntıya acaba 🙄
Benim komple göğüsüm kaşınıyor ama uç kaşınmıyor

Bu 1 litrelikten mi aldın yoksa 750 ml likten mi?

Eveeet yemek yedikten sonra hele yediklerimle maç yapıyor sanırım. Ve ondan ne zaman bahsetsem anlıyor gibi tekmeliyor😅
Tinylamb de 5 li badiler indirime girmiş çocuğun kış bile olsa altına giydirmek için falan 3-6 6-9 ay aldım. 440 TL ye geldi 10 tanesi. E bebekte 360 TL geliyordu 6 tanesi bu bana uygun teldi

Ya kızlar göğüs ucu kaşıntısı yaşayan var mı ? İki gündür inanılmaz kaşınıyor göğsümün uçları çok kaşıyamıyorumda akıntı oluyor bu sefer 😕 ne sürsem iyi gelir bu kaşıntıya acaba 🙄
Ben karnıma sürdüğüm yağdan göğüs uçlarım kaşınınca sürüyorum. Sanırım o kısım da kuruyor ondan oluyor.

Kızlar bebek haraketlerini nerde hissediyorsunuz ? Ben yeni hissetmeye başladım ama resmen kasık bölgeme yakın hissediyorum göbeğimin aşağısında normal mi acaba
Alt karında di mi aynen orayı da tekmeliyor😂 göbek altı her yere tekme yiyorum. Dediğin gibi hep daha kasığa doğru oluyor. 😂

X