Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebek haraketlerini nerde hissediyorsunuz ? Ben yeni hissetmeye başladım ama resmen kasık bölgeme yakın hissediyorum göbeğimin aşağısında normal mi acaba
Benim de karışık belli bir yeri yok gibi sanki 😊
Sen nasıl oldun canım daha iyi misin hastanede misin hala doktor ne zamana kadar kalacağını söyledi mi 🌸

Eki Görüntüle 3495612
18+3 ile göbek güncellemesi bırakayım. Ayın 1inde yeniden işbaşı yapacağım çok zor geliyor çalışmak ama maddi rahatlık ve iç huzurum için çalışmak zorundayım. Bu ara eş tarafı çok zorluyor beni. Daha talepkar, alıngan, kırılgan, tripli benim olmam gerekirken herkes aşeriyor herkes her şeye alınıyor trip atıyor. ağla ağla bir hal oluyorum. Hamileliğe kadar da hiçbir problemimiz yoktu.
Ben iletisimi kestim canim ben de cok agladim ilk aylar yoksa basedilmiyor yani çocuğumun erkek olmasi hosuna gitmedi kv nin enteresan enteresan seyler iste o yuzden gorusmuyorum su an gecen bise oruom o nasil vs diye sordu yok istemiom dedim bisey

Ben iletisimi kestim canim ben de cok agladim ilk aylar yoksa basedilmiyor yani çocuğumun erkek olmasi hosuna gitmedi kv nin enteresan enteresan seyler iste o yuzden gorusmuyorum su an gecen bise oruom o nasil vs diye sordu yok istemiom dedim bisey
Çok ilginç seninkinde normal de kvler erkek çocuğuna bayılır seninki tam tersi olmuş😁
Nasıl kestin iletişimi direk söyledin mi karşılıklı bir şey mi yaşadınız

Benim de karışık belli bir yeri yok gibi sanki 😊
Sen nasıl oldun canım daha iyi misin hastanede misin hala doktor ne zamana kadar kalacağını söyledi mi 🌸
Bugün sabah yine muayane oldum canım 😌 bebek iyiydi rahim ağzında da kısalma olmamış bugün de ilaca devam etmek istedi bugünde hastanedeyim yarın tekrardan bakıp duruma göre çıkarsın dedi 😒 haftayada detaylı var onun içinde çok heyecanlıyım 😍

Siparişe göre çocuk oluyordu çünkü ne değişik insanlar ya

Bugün sabah yine muayane oldum canım 😌 bebek iyiydi rahim ağzında da kısalma olmamış bugün de ilaca devam etmek istedi bugünde hastanedeyim yarın tekrardan bakıp duruma göre çıkarsın dedi 😒 haftayada detaylı var onun içinde çok heyecanlıyım 😍
Hadi güzel sonuçlar olsun canım inşallah 🙏🏻 Sevindim iyi olmanıza 🌸

Sağol canımm olmamak için cebelleşiyorummm diyiyim. Gece olunca boğazım acıyor pastil falan içiyorum. Ihlamur iki bardak içiyorum fazla içiliyor mu bilmiyorum
Zencefil bal limon macun gibi yaptım ben o iyi gelio rahatlatıyor bir de öksürük olursa zeytinyağı limon karabiber içtim ah neler yaptım neler

Çok ilginç seninkinde normal de kvler erkek çocuğuna bayılır seninki tam tersi olmuş😁
Nasıl kestin iletişimi direk söyledin mi karşılıklı bir şey mi yaşadınız
Ben erkek hissediyorum demistim ben bilmem dedi ikinciye yap kiz olsun bana ver dedi ya saka yapmistir ama bunun sakasi mi olur gitmedim hic yazdiginda da istemiyorum gerek yok vs dedim artik birsey yazmiyo aramiyo da anladi gitmedigimden de

Ben erkek hissediyorum demistim ben bilmem dedi ikinciye yap kiz olsun bana ver dedi ya saka yapmistir ama bunun sakasi mi olur gitmedim hic yazdiginda da istemiyorum gerek yok vs dedim artik birsey yazmiyo aramiyo da anladi gitmedigimden de
Senin de hassas dönemine denk gelmiş olabilir sadece bu cümleyse kırıldığın. Ama baya surat falan astıysa o sıkıntı yani

X